Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.2064
EURO35.0896
ALTIN2526.9
BTC/USD66971.16
Reklam Alnı
Recep Özoğul

Recep Özoğul

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Kitap İstiyoruz

Kitap İstiyoruz

Recep Özoğul
Haberdiyarbakir.Org// Columnist
İletişim  haberdiyarbakir.org@gmail.com

Uzun bir aradan sonra siz değerli okuyucularımızla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli okuyucularım, ben bir edebiyat öğretmeniyim ve Diyarbakır / Eğil Nebi Elyasa Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapıyorum. Okulumuzun çok güzel bir kütüphanesi var ama kütüphanemizde yeterli sayıda kitabımız yok maalesef.

Okul olarak öğrencilerimizin kitap okumasına çok önem veriyoruz. Ancak kitap sayımızın az olması bizleri üzmektedir. Çünkü öğrencilerimizin kitaplara ulaşamaması, yeni ve farklı eserlerle tanışamaması, Türk ve dünya klasiklerini okumaya olanak bulamamaları kalbimizde büyük bir burukluğa neden olmaktadır. Siz değerli okuyucularımızdan kitap istiyoruz.

Göndereceğiniz kitapları öğrencilerimizle buluşturmak istiyoruz. Biz ve öğrencilerimiz sizlerden gelecek kitaplara ihtiyaç duyuyoruz. Eğitime verdiği değerle bilinen Diyarbakır halkının bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağını umuyoruz. Unutmayalım ki bir kitap bir insanı, bir insan da bir milleti kurtarabilir.  Sevgi ve saygılarımla... Kitap Bağışı İçin İletişim Numarası: :0 555 104 77 63

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar