Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5411
EURO34.9524
ALTIN2454.8
BTC/USD64171.57
Reklam Alnı
Özlem Kaya Politician

Özlem Kaya Politician

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Hedef Rusya Ukrayna Değil Türkiye

Hedef Rusya Ukrayna Değil Türkiye

Yeni Dünya düzenine hoş geldiniz. Yıllar önce planlanan tek tip tek dünya yönetim sistemi. Suni savaşlar, suni hastalıklar, suni depremler, yıkımlar, soykırımlar vs. Sınırlar çizildi ülkeler bölündü kendi aralarında paylaşım yapıldı. Peki kimler bunlar tabi ki küreselciler ve bunlara ülkemizi peş keş çeken sistemin yöneticileri baş rol oyuncuları. Eyalet sistemi geçiş süreci planlandığı gibi devam ediyor. Büyük  BOB Projesi. Rusya, ABD, ÇİN, İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa hepsinin ortak hedefi Akdeniz ve Karadeniz den bizi sarma, danışıklı dövüş Pagan Yahudilere hizmet.

3.Dünya savaşının ilk tarihi adımları Irak, Suriye, Afganistan la yani orta doğunun şekillendirilmesiyle başlanmıştı. Sorarım size; Türk uçaklarının Barışpol havalimanında ne işi var. Türkiye kasten savaşa sürükleniyor. Ukrayna Türkiye tarafını belirlesin dedi. Bu danışıklı dövüş sahte bayrak operasyonunda Ukrayna’nın kukla olduğunu unutmamak lazım. Dünya biliyor ki Rusya silah nükleer savaş strateji bakımından NATO’dan daha güçlü. Bu sahte savaşın arkasında çok daha önemli vahim bir durum var. Hedef şaşırtmaca tıpkı Orta Doğuyu feda ettikleri gibi Ukrayna’yı da feda ettiler, gizli toplantılar ve alınan çok büyük kararlar var. Türkiye’de büyük bir soykırımın peşindeler, hedefleri Müslüman Kürt ve Türkler. İlluminati , Gladyo, Pagan Yahudiler, Cizvitler, Cabal sistemle yeni Dünya düzeninin şekillenmesini sağlayanlar. Medya algı operasyonu yapıyor yanlış ve sahte haberlerle bizleri yanıltıyor. Bizleri başka yöne doğru çekip sağ gösterip sol vurmaya çalışılıyor. Psikolojik bir savaşla karşı karşıyayız. Sadece her yerde olduğu gibi masum sivil halkların öldürülmesiyle korku fobisi yaratılmaya çalışılıyor.

Sorarım size; 2 yıldır neden yabacı savaş gemileri limanlarımızda duruyor. Kıtlık olmayan bir dünyada kıtlık yaratılmaya çalışılıyor, iklim silahlarıyla spreylemelerle neden tarım ve hayvancılığa zarar veriliyor, Labaratuvar ortamında Covid denen virüs tüm dünyaya yayıldı. Bilimsel olarak sürekli mutasyon geçiren bir hastalığa kısa sürede aşı bulmaları normal miydi sizce. İnsanlara zorla aşı ve PCR dayatıldı. Virüs adı altında yapılan vahşet soykırımın farklı bir yüzü. Daldan dala atlıyoruz ama gündeme yetişmek mümkün değil. Mafyalar, ifşalar, siyasi intiharlar ve ölümler, suikastler ve hatta açıklanmamış birçok kaset ve kayıtlardan söz ediliyor. Sizce bunlar normal mi bu kadar düzenli ve hızlı bir oluşumun perde arkası nedir ne olabilir…Ölü seviciler iş başında. Bizleri savaşla, açlıkla, kıtlıkla, hastalıkla korkutmak.

Gerçek Bir Savaş Yok Ortada Suni Her Şey Ne Yazık Ki…İçimizdeki Suriyeliler Afganlılar PCR ve aşıya dayatılmadan içimizde gezdiler yoksa yabancılara bu virüsler bulaşmıyor mu sadece bize özelmi. Ülkemize yerleşen bu yabancılar olası bir terör iç savaş hazırlığı için ülkemizde olabilirler. Kayıp silahlarımızı unutmayalım bu arada. Kontrollü bir kriz yaratılmaktadır. Enerji kesintileri, silahsızlaştırma, ötekileştirme, yap işlet devret modeli bir eyalet sistemi süreci… Amaç sorgulamadan boyun eğdirmek mahkum etmek.Karma karışık oldu ama zaten dünya gündemi arap saçı akıl oyunları gibi değilmi.Sonun başından başlayacak olursak; Ukrayna’daki Yahudilerin İsrail’in Suriye de inşa ettiği yerlere zorunlu göç etmesi için de yaptırılıyor olması olası bir durum.Bir diğer durumda Ezoterik Kripto’cuların Suriyelilerin kendi bölgelerinde Türkiye’yi desteklemeleridir. Buda İsrail’in oyununu bozuyor diyebilirim. Bir film sahnesindeyiz korku ve nefreti yaymaya çalışıyorlar. Hayatın akışına ters giden çok şey var bu son yıllarda. Bunun dizilerini filmlerini yıllardan beri çekip gözümüzün içine soktular ve bu bir HAYAL ÜRÜNÜ dür dediler… Gerçek olan tek şey İLAHİ ADALET denen şeyi unutuyorlar tek hakikat bir kez ölür bin kez diriliriz küllerimizden yeniden doğarız… Planların üstünde bir Allah var…

Özlem Kaya 
Haberdiyarbakir.Org
// Columnist
İletişimhaberdiyarbakir.org@msn.com

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar