Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BTC/USD62999.841
Reklam Alnı
Ayşegül Çepik

Ayşegül Çepik

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

14 Eylül Siirt'in Şeref Günü Kutlu Olsun

14 Eylül Siirt'in Şeref Günü Kutlu Olsun

Ayşegül Çepik
Haberdiyarbakir.Org
// Head Writer
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

14 Eylül Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Siirt’te Gelişinin 107. Yıldönümü Kutlu Olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Siirt’te gelişinin 107. Yıl Dönümü Dolayısıyla Kutlama Mesaj Yayınladı. “Hoşgörü ve sevginin, barış ve kardeşlikle yoğrulduğu, içinde farklı kültürlerin ve dillerin bin yıldır huzur ve güven ikliminde bir arada yaşadığı kadim şehrimiz Siirt’te teşriflerinizin 107’nci yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen bağımsızlık mücadelesi, aziz Milletimizin makûs talihini değiştirmiş, Cumhuriyet ile taçlanarak, zafere ulaşmıştır. 14 Eylül 1916‘da Siirt’te teşrif eden Milli Mücadelemizin lideri Büyük önder Atatürk’ü, Siirtliler birlik ve beraberlik içerisinde bağırlarına basarak, coşkuyla karşılamışlar ve şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu yaşamışlardır. Siirt halkı dün olduğu gibi bugün de aynı şevk ve heyecanla Cumhuriyete ve demokrasiye sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 

Emanetiniz olan mukaddes vatanımızı, her alanda daha da yücelterek, gösterdiğiniz çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkartmak, “Millete Efendilik Yoktur, Hizmet vardır” düsturuyla birlik ve beraberlik içinde ülkemize ve aziz milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Bu duygularla, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, başta zatıâliniz olmak üzere istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, bu toprakları bize vatan kılan, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, tüm Siirtli hemşerilerimin 14 Eylül Şeref Gününü” kutluyorum.”  Resmi Kaynak: Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Siirt İl Bölge Müdürlüğü

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar