Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneğinden Şeran"a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneğinden Şeran"a Ziyaret
Abone ol
Diyarbakır"da Kurucusu Şükrü Abay Tarafından Failliyet Gösteren Diyarbakır Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneğinden Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürlüğüne Sıcak Ziyaret

Haber Muhabiri  Recep Eser
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

Diyarbakır"da Şükrü Abay Tarafından Diyarbakır Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneği 2016 Yılında Kuruldu Yönetimi, Meclisi Ve Üyeleri Arasında Birçok Kanser Hastası Olduğu Gibi Aynı Zamanda Da Hasta Olmayan Ama Bu İşe Gönül Veren Kişilerde Mevcuttur. Şükrü Abay Yaptığı Açıklamada Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Şeran"a Şunlar Söyledi. Amacımız Kanserin Yenilmez Bir Hastalık Olmadığını Anlatıp,İnsanlarımızın Bu Yönde Doğru Bilinçlenmesini Sağlamaktır.Kanserin Bulaşıcı Bir Özelliği Bulunmamaktadır. Maalesef İnsanlarımız Bunu Bilmeyerek Hastalarımıza Yaklaşmaktadırlar.

Ayrıca Erken Teşhisin Bu Hastalıkta Ne Kadar Önemli Olduğunun Da Bilinmesi Gerekmektedir.Yine Bir Çok Hastamızın Maddi Durumunun Çok Kötü Olması Nedeniyle Hayırseverlerimizin Yaptığı Yardımları Da Hastalarımıza Ulaştırmak Bizim Asli Görevlerimiz Arasındadır.Derneğimizce Halk Eğitim İle Yaptığımız Protokol İle Öncelikle Hastalarımız,Hasta Yakınlarımız,Bu Hastalıktan Yakınını Kaybetmiş Kişiler, Üyelerimiz Ve Genelde De Tüm Diyarbakır’a Açık  Dernek Merkezimizde Verilen; Eğitim Kurslarıda Şunlardır İşaret Dili, Bilgisayar, Erbana, Gitar, Kuran Kursu Ve Arapça Kursları Verilmektedir. Ayrıca İsteyen Kurumlara Da Kanser İle İlgili Bilgiler,Seminerler Uzman Gönüldaşlarımız Tarafından Verilmektedir Dendi.

Yüz Yılın İlleti Olarak Değerlendirilen Kanser Vakalarındaki Artış Ve Bununla Paralel Kaybedilen Yaşamlar İnsanları En Derinden Etkileyen Vakalar Arasında Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansına Ziyarete Gelen Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Şükrü Abay, Genel Sekreter Recep Eser Özellikle Son Yıllarda Bölgemizde Ve Diyarbakır’da Kanser Vakalarındaki Artışı Ve Buna Paralel Ölümlerde Artış Yaşanmasının Dikkatlerine Takıldığını Belirterek Artışın Nedenlerinin Araştırılmasını İstediler. Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Şükrü Abay ‘Herkes Kanser Hastasından Kaçıyor’ “Toplum Kanser Konusunda Bilinçli Değil, Ne Yazık Ki Kanserli Hastalarda Kendini Gizliyor, Toplum da Kanserli Hastalara Değişik Bakıyor. Senin En Yakın Arkadaşın Olmasına Karşın Kanser Olduğunu Duyduğunda Araya Mesafe Koyuyor. Kanser Bulaşıcı Bir Hastalık Değil Ama Toplum Bunun Bilincinde Değil. Kanserli Hastaya Moral Vermek Lazım Yalnızlaştırmak Değil. 

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Aile Hekimlerinden Duygulandıran KampanyaÖnceki Haber

Aile Hekimlerinden Duygulandıran Kampany...

Yeni Lezzet Durağımız Uzay KokoreçSonraki Haber

Yeni Lezzet Durağımız Uzay Kokoreç