Yeni Lezzet Durağımız Uzay Kokoreç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Yeni Lezzet Durağımız Uzay Kokoreç
Abone ol
Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar İlçesinde Bulunan Bankalar Durağında Hizmete Giren ‘Uzay Kokoreç’, Adeta Diyarbakır’ın Yeni Lezzet Durağı Oldu.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

İşletmeciliğini Yılların Tecrübesine Sahip Ercan Aykut’un Yaptığı “Uzay Kokoreç’, Deneyimli Ve Güler Yüzlü Kadrosuyla Misafirlerine Enfes Menüsünden Harika Lezzetler Tattırıyor. Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar İlçesinde Bulunan Bankalar Durağında Hizmete Giren ‘Uzay Kokoreç’, Adeta Diyarbakır’ın Yeni Lezzet Durağı Oldu.İşletmeciliğini Yılların Tecrübesine Sahip Ercan Aykut’un Yaptığı “Uzay Kokoreç’, Deneyimli Ve Güler Yüzlü Kadrosuyla, Misafirlerine Enfes Menüsünden Harika Lezzetler Tattırıyor. Mercimek Çorbası, Islak Hamburger, Midye Dolması, Tantuni, Közde Kokoreç Ve Dönerin Doyumsuz Tadını Müşterilerine Sunan Uzay Kokoreç, Hijyen Ve Kalitesi Onaylı Ürünleriyle Adeta Bir Lezzet Cümbüşü Yaşatıyor. İşletmeci Ercan Aykut , ‘Böylesine Bir Lezzeti Diyarbakır Halkının Beğenisine Sunduğumuz İçin Çok Mutluyuz. Kadromuz Son Derece Deneyimli. Hünerli Ellerin, Hijyenik Bir Ortamda, Sağlıklı Ürünlerle Sunduğu Çeşitlerimiz, Vatandaşlarımızın Büyük Beğenisini Topluyor. Bu Da Bizi Bir Hayli Mutlu Ediyor Ve Daha Fazla Motive Olmamızı Sağlıyor.

Güven, Hijyen Ve Lezzet’ Bizim İçin ‘Olmazsa Olmazlarımız’ Arasında Yer Alıyor. Güven, Zaten Bir İşletmenin Temel Yapı Taşlarından Birini Oluşturur. Biz Uzay Kokoreç Olarak, Hizmete Girdiğimiz İlk Günden Bu Yana, Bir Hayli İddialıyız. Kalitesi Onaylı Ve Son Derece Hijyenik Olan Ürünlerimiz, Laboratuar Kontrolünden Geçtikten Sonra, Kullanıma Sunuyoruz. Yani Günlük Taze Ve Son Derece Sağlıklı Ürünler Kullanıyoruz. Çünkü Yemek İşi, İhmale Gelmeyecek Kadar Önemlidir. Sonuçta İnsan Sağlığını Doğrudan İlgilendiren Bir İş Yapıyoruz. Hijyen İse İşin Başlangıcından, Müşterimize Sunana Kadar Azami Ölçüde Dikkat Ettiğimiz Bir Husus. O Nedenle Her Aşamada Titizlikle Üzerinde Durduğumuz Hijyen Konusunda Aldığımız Olumlu Geri Dönüşler, Bize Tarifi İmkânsız Mutluluk Yaşatıyor’.

Lezzetin Yeni Adresi Uzay Kokoreç Sektöründe Yılların Deneyimine Sahip Ercan Aykut. Güler Yüzlü Ve Sektöründe Bir Hayli Tecrübeli Ekibiyle, Tadına Doyumsuz Ürünler Hazırlayarak, Sunuma Hazır Hale Getiriyor. Yağda Değil, Közde Hazırlanan Ürünler Hem Sağlıklı Ve Hem De Bir Hayli Lezzetli Oluyor. Yani Sönmez Odun Kömüründe Usulca Pişen Ürünler, Lezzetli Olduğu Kadar, Ekonomik Fiyatlarla Müşterilerin Beğenisine Sunuluyor.

Sektörde İlk Ve Tek Olmak Bizleri Bir Hayli Mutlu Ediyor ‘Sektörümüzün İlk Ve Tek Firması Olmak Bizlere Tarifi İmkansız Bir Mutluluk Yaşatıyor’ Diyen, Ercan Aykut, ‘Misafirlerimizden Aldığımız Olumlu Geri Dönüşler, Bizim İçin Bir Motivasyon Kaynağı Oluyor. Zaten Diyarbakır İlimiz Artık Kokoreç Konusunda Ülkemizde Marka Olmuş Durumda. Kokoreç Servimiz De Gerçekten Harika Ve Lezzetli Oluyor. Yiyenler, Mutlaka Bir Kez Daha Gelip Tatmak İstiyorlar. Ayrıca, Hünerli Ellerde Titizlikle Hazırlanan Çorba Ve Sulu Yemek Çeşitlerimizden, Bütün Vatandaşlarımızın Tatmalarını Tavsiye Ederiz.Amacımız, Her Geçen Gün Üzerine Katarak Kendimizi Sürekli Geliştirebilmek. Bu İşin Sınırı Yok. Hep Daha Kaliteli, Daha Temiz Ve Daha Lezzetli Ürünlerle Çıtayı Olabildiğince Yukarıya Taşımayı Hedefliyoruz.Evlere Ve İş Yerlerine Özel Servis Yapıyoruz. Düğün, Nişan, Gibi Özel Günler İçin Toplu Siparişler Alıyoruz. Ailesi Ve Misafirleriyle Keyifli Ve Lezzet Dolu Bir Gün Geçirmek İsteyen Herkesi, Diclekent Bulvarı Bankalar Durağında Bulunan İşletmemizde Ağırlamaktan Büyük Onur Duyarız’. İletişim Ve Sipariş Telefonu (0412.257.53.53) Diyarbakır.

Anahtar Kelimeler:
  • 16
    SEVDİM
  • 17
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 18
    İNANILMAZ
  • 10
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneğinden Şeran"a ZiyaretÖnceki Haber

Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derne...

Şeran"a Anlamlı Ödül TöreniSonraki Haber

Şeran"a Anlamlı Ödül Töreni