Şeran"a Anlamlı Ödül Töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Şeran"a Anlamlı Ödül Töreni
Abone ol
Ülkemizin Saygın Eğitim Öğretim Kuruluşlarından Bahçeşehir Koleji’nde Sayın Efe Şeran"a Anlamlı Bir Ödül Töreni.

Haber Muhabiri  Hatice Öğüt
Haberin Resmi Kaynağı Özlem Kaplan

Ülkemizin Saygın Eğitim Öğretim Kuruluşlarından Bahçeşehir Koleji’nde Anlamlı Bir Ödül Töreni Yaşandı. Diyarbakır Hevsel Kampüsü’nde Gerçekleştirilen Ödül -Töreninde, Okul Müdürü Muhittin Şiro Ve Öğretmenler, 2018-2019 Eğitim Döneminde Bir Çok Branşta Başarılı Olan Ve Derece Elde Eden Öğrencilere, Çeşitli Ödüller Vererek Başarılarını Kutladılar. Ödül Töreninde Okul Müdürü Muhittin Şiro Okulun İdareci Eğitimcileri Ve Bütün Çalışanları Tam Kadro Yer Alırken Öğrenciler Veliler Yerel Ve Ulusal Basın-Yayın Kuruluşlarının Temsilcileriyle Kalabalık Bir Davetli Topluluğu Da Katıldı.

Muhittin Şiro: İlklerin Öncüsü Olmaya Devam Edeceğiz.  Ödül Töreni Öncesi Kısa Bir Konuşma Yapan Koleji Müdürü Şiro Koleji’nin Kuruluş Misyonu Ve Vizyonuyla Bugüne Kadar Hep Başarılamayanları Başardığına Ve İlklerin Öncüsü Olduğuna Dikkati Çekerek Şunları Söyledi: ‘Türkiye’de Stem Eğitimini Uygulayan İlk Eğitim Kurumlarından Olan Koleji Kişiye Özgü Öğretim Modeli Master 6, Çift Dilli Eğitim Gibi Eğitim Modelleri, Kodlama Ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) Gibi Eğitim Uygulamaları İle Eğitimdeki Yenilikçilik Vizyonunu Sürdürüyor.Geleceğin Teknolojisine Yön Verecek, Ülkemizi Küresel Ölçekte Teknoloji Liderleri Arasında Konumlandıracak Genç Bilim İnsanlarını Yetiştiren Kolejin Fen Ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin Ve Dünyanın Saygın Eğitim Kurumları Arasında Yer Almaktadır.

İnsanlığa Değer Katan, Mutlu, Üretken, Özgüveni Yüksek, Fark Oluşturan Bireyler Yetiştirmeyi Hedefleyen Misyonumuz Ve Eğitimde Bir Dünya Markası Olma Vizyonumuz, Sürekli Kendini Yenileyen Ve Geliştiren Eğitmen Kadromuzla, İlk Günkü Şevk Ve Azimle Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz. Bir Dünya Okulu Vizyonumuzla, Geleceğin Eğitimini Bugün Bahçeşehir Okulları Öğrencilerine Sunmanın Haklı Gururunu Yaşamaktayız. Bahçeşehir Okulları Dünyanın Önde Gelen Ülkelerinde Uygulanmaya Başlayan Eğitim Anlayışının Türkiye’de Öncülüğünü Yaparken Dünya Eğitim Sektörüne De Örnek Olan Eğitim Modelleri De Uygulamakta Ve Bu Konuda Da Örnek Teşkil Etmekte.Adanmışlık Ruhuyla Çıktığımız Bu Kutlu Yolculukta, Yarınlarımızın Teminatı Olan Çocuklarımızı Her Yönüyle Hayata Hazırlayarak, Onları En İyi Şekilde Yetiştirmek Bizim Eğitmenlerin Boynunun Borcudur.’

Ödül Töreninde Duygulu Anlar Yaşandı. Muhittin Şiro’nun Konuşmasının Ardından, Ödül Törenine Geçildi. Eğitim Dönemi Boyunca Hem Ulusal Ve Hem De Yerel Turnuvalar, Etkinlikler Ve Yarışmalara Katılarak Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi. Başta ‘Robotik Turnuvaları’ Olmak Üzere, Sportif Faaliyetlerde Basketbol Şampiyonluğuna Ulaşan Ve Satranç Müsabakalarında Dereceler Elde Eden Öğrencilerin Mutlulukları İse Görülmeye Değerdi.Ayrıca, Küçükler Yüzme Müsabakalarında, Yerelde Bütün Dallarda Birinci Olan Çocukların Ödülleri Verildi.

Okul Müdürü Muhittin Şiro Başta olmak üzere Müdür Yardımcısı Hatice Yaşar, Rehber Öğretmen İbrahim Mavi, Branş Öğretmenleri Leyla Çetin, Tuba Yişin, Ahmet Yürekli, Kinem Aydın, Nuray Koşkan, Necla Koyun, Fatma Yazıcı, Ebru Tanrıkol, Öğrencilere Ödüllerini Takdim Ederlerken, Bir Hayli Duygulu Anlar Yaşandı. Gerek Okulun Eğitimci Kadroları Ve Gerekse Veliler, Bu Mutlu Anı Fotoğraflarken, Bazı Velilerin Duygulandıkları Ve Gözyaşlarını Tutamadıkları Görüldü. Akademik Olarak Yapılan Sınavlarda Dereceye Giren Öğrenciler De Ödüllerini Alırken, Eğitim Yılı Boyunca Örnek Davranışlar Sergileyen Öğrencilere De Ödülleri Verildi.Sene Boyunca Arkadaşlarıyla Uyum İçinde Hareket Eden, Öğretmenlerini En İyi Şekilde Dinleyerek, Derslerin İşleyişlerine Faal Olarak Katılan, Yardımseverlikleri Ve Müspet Tavırlarıyla Öğretmenlerinin Haklı Beğenisini Kazanan Öğrencilerin Ödülleri, Bizzat Okul Müdürü Şiro Tarafından Verildi.

Bu Ödüllerden Birini Alan 6 Sınıfı Öğrencilerinden Sayın Efe Şeran Arkadaşlarının Ortak Duygularını Dile Getirerek, ‘Bizim En İyi Şekilde Yetişmemizde Büyük Emekleri Olan Bütün Öğretmenlerimize Ve Okulumuz Personellerine Teşekkür Ederiz.Ayrıca, Bizim İçin Hiçbir Fedadaklıktan Kaçınmayan Anne Ve Babalarımıza Da Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır. Okul Olarak Zaten Her Sene Başarı Çıtasını Biraz Daha Yukarıya Taşımanın Haklı Gururunu Yaşamaktayız’ Şeklinde Konuştu.Görüşlerini Dile Getiren Veliler İse, Bahçeşehir Koleji’nin Eğitim Sistemine Hayran Olduklarını Belirterek, Şunları Söylediler:‘Eğitim İşi, Mesai Kavramı Gözetmeksizin İcra Edilmesi Gereken Bir Konudur. Bu Bir Bayrak Yarışıdır. Bahçeşehir Koleji Eğitmenleri Ve Bütün Kadrolarıyla, Bu Şuur Ve Anlayışla, Çocuklarımızın En İyi Şekilde Yetişmeleri İçin Adeta Seferber Olmuş Durumdalar. Bugün Düzenlenen Ödül Töreni De, Çocuklarımızın Moral Ve Motivasyonunu Artırmıştır. Sayın Efe Şeran Başta Emeği Geçen Başta Okul Müdürümüz Muhittin Şiro"ya ve Herkese Teşekkür Ediyoruz Diye Sözlerine Ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 22
    SEVDİM
  • 22
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 22
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Lezzet Durağımız Uzay KokoreçÖnceki Haber

Yeni Lezzet Durağımız Uzay Kokoreç

Haberdiyarbakir.Org Yönetimi Dijital Gösterim Merkezi’ni GezdiSonraki Haber

Haberdiyarbakir.Org Yönetimi Dijital Gös...