Aile Hekimlerinden Duygulandıran Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Aile Hekimlerinden Duygulandıran Kampanya
Abone ol
Kısa Adı DİYAHED Olan Diyarbakır Aile Hekimleri Derneği, Düzenledikleri Bir Organizasyonla, Gönülleri Fethetti. DİHAYED, Sosyal, Hukuki, Kültürel Ve Bilimsel İçerikli Çalışmaların Yanı Sıra, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle De,İhtiyaç Sahibi Ailelerle Gönül Köprüsü Kuruyor.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Kısa Adı DİYAHED Olan Diyarbakır Aile Hekimleri Derneği, Düzenledikleri Bir Organizasyonla, Gönülleri Fethetti. DİHAYED, Sosyal, Hukuki, Kültürel Ve Bilimsel İçerikli Çalışmaların Yanı Sıra, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle De, İhtiyaç Sahibi Ailelerle Gönül Köprüsü Kuruyor.

Hem Bedenleri Hem De Gönülleri Isıttılar Bu Kapsamda İlk Defa Düzenlenen ‘Çocuklar Üşümesin’ Projesi Kapsamında İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına, Atkı, Bere, Bot, Mont Ve Eldivenler Dağıtıldı.‘Bir Bot,Bir Mont, Bir Umut’ Temalı Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında, Çınar İlçesi Bayırkonak Mahallesi İle Merkeze Bağlı Sur İlçesi Soğanlı Mahallesi, Bağlar İlçesi Kırkkoyun Mahallesi Ve Yenişehir İlçesi Hantepe Mahallesinde, Tespit Edilen İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına Giydirildi. Anaokulundan Başlayarak, İlkokul, Ortaokul Ve Lise Öğrencilerini Kapsayacak Şekilde Genişletilen Kampanyanın Önümüzdeki Süreçte Daha Fazla Sayıda Öğrenciyi Kapsayacağını Belirten Diyarbakır Aile Hekimleri Derneği Genel Sekreteri Dr. Murat Oral, Yaptıkları Çalışmalar Ve Geleceğe İlişkin Hedefleriyle İlgili Olarak, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran’a, Şu Bilgileri Verdi:

‘Projemiz, Yakın Bir Zamanda Çok Daha Fazla Çocuğumuzu Kapsayacak Şekilde Dalga Dalga Büyüyecek. Amacımız, Geleceğimizi İnşa Edecek Ve Her Biri Birer Cevher Olan Çocuklarımızda Bir Sevgi Köprüsü Oluşturmak. İlk Etapta, İhtiyaç Sahibi Çocuklarımıza İletilmek Üzere Atkı Örerek Başlattığımız Bu Kampanya, Giderek Büyüdü Ve Kapsamlı Bir Noktaya Ulaştı.Sosyal Sorumluluk Bilinciyle Başladığımız 'Çocuklar Üşümesin' Projemiz; Kapsamında Topladığımız Atkı, Bere Bot, Mont Ve Eldivenleri, Diyarbakır Aile Hekimleri Derneği Yetkilileri, Özenle Paketleyip, İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına Teslim Etti.

Hep Beraber Yeni Sevgi Köprüleri Oluşturalım Malum Kış Geldi Ve Havalar Bir Hayli Soğudu. Okul Okumak, Ülkesine Milletine, Devletine Yararlı Bireyler Olarak Yetişmek İsteyen, Yavrucaklarımıza Okyanusta Damla Misali De Olsa Katkımız Olabildiyse Ne Mutlu Bizlere. Onların Bedeni Isınırken, Bizim De Kalplerimiz Isındı. Evlerinde Bile, Battaniyenin Altında Ders Çalışan, Azimli Ve Gayretli Çocuklarımız İçin Ne Yapsak Azdır. Bundan Sonraki Süreçte, Daha Geniş Kapsamlı Çalışmalar İçin Gayret Göstereceğiz. Kentimizde Yaşayan Herkesi, Kampanyamıza Duyarlılık Göstermeye Davet Ediyoruz. Gelin Bu Soğuk Günlerde, El Ele Verip, Minik Bir Bedeni De Biz Isıtalım. ‘Çocuklar Üşümesin’ Kampanyamıza Destek Olarak, Yeni Sevgi Köprüleri İnşa Edelim.Kampanyamıza Destek Vererek, Yardım Paketlerinin Toplanmasından Teslimine Kadar Bütün Aşamalarında Bizlere Destek Olan Bütün Velilerimiz Ve Öğrencilerimize En Kalbi Duygularımızla Teşekkür Ediyoruz. Yolu Sevgiden Geçen Herkesle, Bir Gün Mutlaka Buluşmak Dileğiyle’.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mardin Monreo’nun Bir İsteği VarÖnceki Haber

Mardin Monreo’nun Bir İsteği Var

Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derneğinden Şeran"a ZiyaretSonraki Haber

Yeniden Yaşam Ve Kanserle Mücadele Derne...