Mardin Monreo’nun Bir İsteği Var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Mardin Monreo’nun Bir İsteği Var
Abone ol
Mardin’de Yaşamakta Olan Amerikalı Oyuncu Ve Model Marilyn Monroe’ya Benzerliği İle Bilinen Ve Mardin’de ‘Mardin Monreo’ Adıyla Tanınan Okurumuz Melek Akarmut, ‘’ Mardin'deki Sokak Hayvanlarına Annelik Yapıyorum.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Mardin’de yaşamakta olan Amerikalı oyuncu ve model Marilyn Monroe’ya benzerliği ile bilinen ve Mardin’de ‘Mardin Monreo’ adıyla tanınan okurumuz Melek Akarmut, ‘’ Mardin'deki sokak hayvanlarına annelik yapıyorum. Kediler için kendi imkanlarımla bir daire tuttum ve içini kedilerin yaşayabileceği şekilde döşeyerek Kedi Sığınma Evi olarak açtım. Sadece kedilere değil  sokaktaki yüzlerce can dostlarına mama alıp, tedaviye muhtaç olanların tedavilerini  yaptırıyorum. Hayalim olan sığınma bakıma evinde muhtaç kediler kör engelli kediler için yaptırdım.

Yapım aşaması 4 ay sürdü hiç kolay olmadı harabe bir yeri kiralayıp kediler için ömür boyu bakabileceğim oyun ve yaşam odası, hasta odası, tv salon olarak yaptım. Bu evi de işletmelerin çalışmadığı esnafın kan ağladığı zamana denk gelmesiyle kredi çektim kimsenin desteği olmadan başardım hayalimdi gerçekleştirdim. Açılışa kurumlara özel davetiyeler verdim. Billboard’lara günler öncesi afişler astırmama rağmen hiç kimse gelmedi. Şimdi de Kedi sokağı kurdum. Ayrıca ben sadece kedi köpek değil yardıma muhtaç işleri bitince dağlık alanlara atılan hasta, ayağı kırık at ,eşeklerinde tedavilerini yaptırdım. Benim tek bir isteğim var. Mardin’deki Belediyelerin hayatı paylaştığımız bu can dostları görmezden gelmemeleri ve can dostlarımız için de bir adım atmaları. Ben elimden geldiğince bütçem dahilinde gönüllü olarak yapabileceğim her şeyi yapıyorum. Belediyelerden bir beklentim yok ancak şehrin birkaç noktasına bir kap su ve mama koymalarını istiyorum.’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçede Sanat Var Etkinliği Yenişehir’deÖnceki Haber

Küçede Sanat Var Etkinliği Yenişehir’de

Aile Hekimlerinden Duygulandıran KampanyaSonraki Haber

Aile Hekimlerinden Duygulandıran Kampany...