Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Merkezi’ni Gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Merkezi’ni Gezdi
Abone ol
Diyarbakır Sur İlçe Kızılay Yönetimi Ve Üyeleri Gönüllüleri İle Birlikte Dağkapı Meydanı’nda Hizmet Veren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni Ziyaret Ederek Merkezin Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldılar.

Haber Muhabiri  Hatice Öğüt
Haberin Resmi Kaynağı Nigar Tarancı

Diyarbakır Sur İlçe Kızılay Yönetimi Ve Üyeleri,Gönüllüleri İle Birlikte , Dağkapı Meydanı’nda Hizmet Veren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni Ziyaret Ederek Merkezin Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldılar. Başta Sur Kızılay İlçe Başkanı Ahmet Akbaş başta Olmak Üzere Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Adına Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Fotoğraf Eğitmeni  Ali Şeran, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı  Editörlerinden Özlem Kaplan, Kadın Kolları Başkanı Ve Üyeleri Birlikte Dijital Gösterim Merkezini Ziyaret Ettiler. Korona Virüs (Covid-19) Tedbirlerine Azami Dikkat Edildi. Katılımcıları HES Koduyla Ve Ateşleri Ölçülerek Maskeli Olarak İçeri Alındı. İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Yetkilileri Tuncay Bulut Merkezi Gezdirerek Yapılan Faaliyetlerini Ve Çalışmalarını Anlattılar. Mevlana Haftası Nedeniyle Diyarbakır’daki Dijital Gösterim Merkezi, Mevlana’nın Hayatını, El Cezeri’nin Yaptığı Çalışmaları Ve Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki Haklı Mücadelesi Diyarbakır Merkez Sur İlçesi Dağkapı Meydanı’nda Bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ne Bu Ay Mevlana Haftası Dolayısıyla Özel Videolar Gösterime Sundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Genel Sorumlusu Mevlana’nın Dünyaca Tanınan Bir Alim Olduğunu Belirterek, “Biliyorsunuz Ki Bu Ay Mevlana Haftası. Dijital Gösterim Merkezi’mize De Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Mevlana’ya Özel Videolar Ulaştı. Biz Mevlana’yı 360 Derece Hologram Tekniğiyle Vatandaşlarımıza Anlatıyoruz, Sunuyoruz. İkinci Olarak Da El Cezeri’yi 3d Haritayla Birlikte Roketsan Olarak Tanıtılan Videoyu Gösterime Sunduk Diye Sözlerine Ekledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Sorumlusu yaptıı açıklamada Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran”a Ve Kızılay Sur İlçe Başkanı Ahmet Akbaş”a  Dijital Gösterimle İlgili Genel Bilgiler Verdi. Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Meselesinde Verdiği Mücadeleyi 360 Derece Hologram Tekniğiyle Aktardık Diye Sözlerine Ekledi. Buraya Girişler Kesinlikle Ücretsiz Olduğunu Vurguladı. Bizim İse Tek İsteğimiz Hes Kodudur. Zaten El Dezenfektan Araçlarımız Var, Maske Ve Hijyen Kurallarına Uygun Olarak Burada Hizmet Sunuyoruz. Son Olarak Pandemiden Dolayı Dijital Gösterim Merkezi’miz Haftanın Beş Günü Açık, Geri Kalan İki Gün Olan Cumartesi Ve Pazar Günleri De Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Dolayı Kapalıdır Ek Olarak Dijital Gösterim Merkezi’miz Yine Pandemiden Ötürü Sabah 11.00 İle 19.00 Arası Açıktır.” Diye Sözlerine Ekledi.İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezine Gelen Kızılay Yetkilileri Ve Üyeleri Muhteşem Gösterime Ve İlgiye Hayran Kaldıklarını Ve Sayın Cumhurbaşkanına En Kalbi Duygularla Teşekkür Etiklerini Dile Getirdiler Çekilen Hatıra Fotoğrafları İle Sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 4
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN
Mevlana’nın Hayatı Diyarbakır”da Yaşatıldı.Önceki Haber

Mevlana’nın Hayatı Diyarbakır”da Yaşatıl...

Elit Royal Organizasyon Diyarbakır’da Hizmete GirdiSonraki Haber

Elit Royal Organizasyon Diyarbakır’da Hi...