Mevlana’nın Hayatı Diyarbakır”da Yaşatıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Mevlana’nın Hayatı Diyarbakır”da Yaşatıldı.
Abone ol
Mevlana Haftası Nedeniyle Diyarbakır’daki Dijital Gösterim Merkezi Mevlana’nın Hayatını El Cezeri’nin Yaptığı Çalışmaları Ve Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki Haklı Mücadelesi Diyarbakır Merkez Sur İlçesi Dağ Kapı Meydanı’nda Bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ne Bu Ay Mevlana Haftası Dolayısıyla Özel Videolar Gösterime Sunuluyor.

Haber Muhabiri Hatice Öğüt
Haberin Resmi Kaynağı Latife Güzel

Mevlana Haftası nedeniyle Diyarbakır’daki Dijital Gösterim Merkezi, Mevlana’nın hayatını, El Cezeri’nin yaptığı çalışmaları ve Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’daki haklı mücadelesi Diyarbakır merkez Sur İlçesi Dağ kapı Meydanı’nda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ne bu ay Mevlana Haftası dolayısıyla özel videolar gösterime sunuluyor. Girişler Ücretsizdir Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi sorumlusu Mevlana’nın dünyaca tanınan bir alim olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz ki bu ay, Mevlana Haftası. Dijital Gösterim Merkezi’mize de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Mevlana’ya özel videolar ulaştı. Biz Mevlana’yı 360 derece hologram tekniğiyle vatandaşlarımıza anlattık, sunduk. İkinci olarak da El Cezeri’yi 3D haritayla birlikte Roketsan olarak tanıtılan videoyu gösterime sunduk diye sözlerine ekledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Gösterim Merkezi Sorumlusu Tuncay Bulut Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Ali Şeran”a Dijital Gösterimle İlgili bilgiler verdi Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ meselesinde verdiği mücadeleyi 360 derece hologram tekniğiyle aktardık diye sözlerine ekledi Buraya girişler ücretsiz olduğunu vurguladı. Bizim ise tek isteğimiz HES kodudur. Zaten el dezenfektan araçlarımız var, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak hizmet sunuyoruz. Burada günlük katılım şartımız var. 160 kişiden fazla vatandaşımızı alamıyoruz diye Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Diyarbakır Bölge İl Müdürü Ali Şeran”a Güncel bilgilerini aktardı Son olarak Pandemiden dolayı Dijital Gösterim Merkezi’miz haftanın beş günü açık, geri kalan iki gün olan Cumartesi ve Pazar günleri de sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı kapalıdır.

Dijital Gösterim Merkezi’miz yine pandemiden ötürü sabah 11.00 ile 19.00 arası açıktır.” dedi. Dijital Gösterim Merkezi’ne Yoğun İlgi Gösteriyor Diyarbakırlıların Dijital Gösterim Merkezi’ne uğramaları gerektiğini aktaran Vatandaşlarımızdan Hanım Efendi "Özlem Kaya“Bende kendi kendime sordum neden daha önce gelmedim diye. Özellikle bize sunulan 360 derecelik hologram tekniğiyle gösterilen Mevlana Hazretleri’nin videosu çok güzeldi. Ben herkesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Gösterim Merkezi’ne gelmelerini istiyorum.” diye belirtti. Emeği Geçemlerden Allah Razı Olsun. Hanım Efendi "Özlem Kaplan"  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğüne ve Emeği Geçen Herkese,“Burası çok görkemli bir yer. Görülmeye değer Diyarbakır’da Mevlana Haftası münasebetiyle Mevlana’ya has ve özel videoların çekildiğini gördük. Burada bulunan sorumlusundan görüntülere dair çok güzel bilgiler sunuyor emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ederim diye sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 7
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10 Ayda 453 Kadın ÖldürüldüÖnceki Haber

10 Ayda 453 Kadın Öldürüldü

Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Merkezi’ni GezdiSonraki Haber

Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Me...