Elit Royal Organizasyon Diyarbakır’da Hizmete Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Elit Royal Organizasyon Diyarbakır’da Hizmete Girdi
Abone ol
Her Geçen Gün Büyüyen Ve Gelişen Diyarbakır’da, Bu Gelişmelere Paralel Olarak, Yeni İşletmeler De Hizmete Giriyor. Bu Kapsamda, Ülkemizde Sektörünün Tanınmış Ve Saygın Firmalarından Olan Elit Royal Organizasyon Diyarbakır’da Hizmete Girdi.

Haber Muhabiri  Ali Şeran
Haberin Resmi Kaynağı Hatice Öğüt

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak, yeni işletmeler de hizmete giriyor.Bu kapsamda, ülkemizde sektörünün tanınmış ve saygın firmalarından olan, Elit Royal Organizasyon, Diyarbakır’da hizmete girdi.2004 yılından bu yana hizmet sunan, Elit Royal Organizasyon, Nural Çelenk Yöneticiliğinde, deneyimli ve profesyonel ekibi ve uygun fiyatlarıyla, çok yönlü hizmetler sunmakta.

Son Derece Geniş Bir Hizmet Portföyüne Sahip Açılış, düğün, nişan, sünnet, kokteyl, doğum günü, mezuniyet töreni, Meslek kuruluşları, STK’lar ve SİAD’ların toplantı ve seminerleri gibi çok yönlü hizmetler sunan Elit Royal Organizasyon, deneyimli ve güler yüzlü personelinin yanı sıra, müşterilerine, organizasyon ekipmanları kiralama hizmeti de sunmakta. Açıklamalarda bulunan Elit Royal Organizasyon Yöneticisi Nural Çelenk, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Büro Şefi Ali Şeran"a şunları söyledi:‘Ailemizin bir parçası ve paydaşımız olarak gördüğümüz müşterilerimize, her zaman için daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek için, çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürmekteyiz. Kiralık ekipmanlarımız da, sürekli teknolojik gelişmeleri takip ederek, son teknolojiyi kullanıyoruz. Önceliğimiz, paydaşlarımız ve ailemizin birer parçası olan müşterilerimizin memnuniyetidir. Sektörümüzün deneyimli ve profesyonel ekip arkadaşlarımız ve son teknoloji ekipmanlarımızla, hizmet çıtasını hep yukarı taşıyarak, en üst düzeyde hizmet sağlıyoruz’.

Açılış Organizasyonlarında Aranan Firmayız İstanbul’da hizmet sunan ‘Elitroyal Organizasyon’ olarak, bugüne kadar birçok açılış törenini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten, Nural Çelenk, şöyle devam etti:‘Kaliteli, sorunsuz ve görkemli organizasyon, palyaço kiralama, zincir balon, balon süsleme, promosyonlu ürün dağıtımı, kokteyl masası kiralama, ses sistemi, anons, şişme maskot kiralama gibi hizmetlerimizle, bugüne kadar bir çok organizasyon gerçekleştirdik. İstanbul’da Pendik, Kadıköy, Üsküdar, Taksim, Beşiktaş, Kartal, Pendik, Ümraniye gibi birçok İlçede mağaza, market ve firma Açılış organizasyonunu gerçekleştirdik. Dünya sanayisinin kalbinin attığı İstanbul’da, ‘Açılış Organizasyon’ firması arıyorsanız, mutlaka bize ulaşın.Açılış ve eğlence organizasyonları bakımından, Elitroyal Organizasyon olarak, A’dan Z’ye kadar bütün gerekli ihtiyaçlar, firmamız tarafından güvenle sağlanmaktadır. Ses sisteminden ihtiyaç duyulan bütün malzemelere, Açılış kokteylinden masa, sandalyeye kadar her türlü ihtiyaçlar, planlı bir şekilde ve titizlikle ele alınarak, organizasyonumuzu gerçekleştirmekteyiz.Opsiyonel çözümlerimiz eşliğinde farklı paketler üzerinden sizlere geniş bir yelpaze sunmaktan memnuniyet duyarız. Elitroyal Organizasyon olarak, müşterilerimize cazip fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunmaktayız. Kurum olarak, müşterilerimizin, Açılış ve eğlence organizasyonlarını baştan sona, bütün sürecin kusursuz geçmesi için, en ince teferruata kadar düşünerek, tasarlıyoruz.

Elitroyal Organizasyon olarak müşterilerimizin ihtiyacına göre tüm hizmetlerimizi paket olarak sunmaktayız. Çok yönlü fiyat seçenekleriyle, her bütçeye uygun hizmet çeşitlerimiz bulunmakta. Ele alınacak olan organizasyonu konusunda konsepte göre istenilen seçim yapabilir ve kusursuz bir açılış, toplantı, eğlence, seminer veya iş toplantınızı gerçekleştirebilirsiniz. Farklı balon süslemeleri, tül ve kumaş süsleme, bayrak ile balon süslemeleri, kostümlü tanıtım elemanları, ses sistemi, DJ ve anons hizmetleri, farklı ikram arabaları hizmetlerimiz var.Açılış için çok yönlü çalışmalar üzerinden animasyon gösterileri, kokteyl, masa sandalye için kiralama ve süsleme hizmetleri, konfeti, makine kiralama desteği, kokteyl için özel açılış organizasyonu, paketler doğrultusunda kişi ve kuruma özel ihtiyaçlar arasından seçim yapabilir ve konsepte uygun en iyi organizasyon çeşidini tercih edebilirsiniz. Elitroyal Organizasyon profesyonel organizasyonları tanıtım ve eğlence konusunda büyük öneme sahiptir. O yüzden mutlaka doğru çalışmalar etkin paket doğrultusunda ele alınmalıdır. Bu yüzden öncelikle profesyonel organizasyon firmalarından destek almak ilk tercih olmalıdır. Özellikle açılış ve kutlama toplantı, seminer bayii toplantıları etkinlikleri için görsellik çok önemli olduğundan eksiksiz süslemeye dikkat edilmelidir.

Açılış organizasyon firmasının sağladığı güven, uzman personel ve güvenirlik mutlaka detaylı biçimde ele alınmalıdır. Baştan sonra tüm süreç açısından titiz bir çalışma içinde tüm unsurlar hizmet dahilinde yer alması gerekir.Bütün bunları ele aldığımız çalışmalar doğrultusunda sizlere en iyi hizmeti sağlamaktan Elitroyal Organizasyon olarak memnuniyet duyarız. Farklı Amaçlar Doğrultusunda Elitroyal Organizasyon Hizmeti, süslemeden uzman personele, güvenlikten diğer tüm unsurlara kadar organizasyonlarınızın konusunda etmenler eksiksiz şekilde ele alınmaktadır. Bu süreç dahilinde ele aldığımız hizmet anlayışımız, konseptine bağlı olarak geniş yelpaze altında değişkenlik göstermektedir. Market açılışları, Mağaza açılışları, Bayi açılışları, AVM açılışları, farklı sektörlerde hizmet veren kurumların açılışları, kişisel isteklere ve ihtiyaca yönelik kaliteli hizmet doğrultusunda pek çok konsepte uygun açılış organizasyon hizmetini güvenle Elitroyal Organizasyonla elde edebilirsiniz. Uygun fiyatlarla sunduğumuz hizmet, katılım gösteren misafirlerin gözünde saygın ve güvenilir bir etki oluşturmak adına, işimizi son derece titizlik ve ciddiyetle yapmaktayız. Profesyonelce yapılması gereken bu organizasyonlar için Elitroyal Organizasyon firmamızdan destek alabilirsiniz. Organizasyonu yapan bir firma olarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Açılış için ses sistemi, müzik sistemi, yiyecek, içecek ve garson gibi tüm gerekli hizmetleri sağlıyoruz. Verdiğimiz bu hizmette çalışan arkadaşlarımız, oldukça deneyimlidirler. Açılış için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan çalışanlarımız, konuklarınızı ve sizleri her daim memnun eder. Sağladığımız bu hizmette, masa, sandalye ve daha birçok eşyayı uygun fiyata kiralıyoruz. İşinde tecrübeli firma çalışanlarımız, masa, sandalye ve diğer tüm aksesuarların düzenini yapıyor. Açılış organizasyonu yapan firmamızdan hizmet almak için yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmektir.

Açılış Organizasyonu, profesyonel hizmet organizasyonları, firmalar tarafından düzenlenmektedir. Organizasyon hizmeti veren ise birçok sayıda firma vardır. Bu firmalardan açılış organizasyonu hizmeti de alabilirsiniz. Bir firma veya iş yeriniz için açılış organizasyonu hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, bizden de destek alabilirsiniz. Biz, açılış organizasyonu hizmetini müşterilerimize en kaliteli ve profesyonel şekilde veriyoruz. Çalışanlarımız açılışınız için tüm yiyecek ve içekleri, eşyaları ayarlamaktadır. Sağladığımız bu hizmette müzik sistemini de en iyi şekilde kuruyoruz.Açılış organizasyonu hizmetimizde çalışanlarımız, ortamı eksiksiz bir şekilde hazırlıyor. Kokteyl masası kiralama, sandalye, müzik sistemi, ses sistemi, palyaço ve daha birçok hizmeti sağlayan firma olarak açılışınızı en güzel şekilde düzenliyoruz. Açılışınız için ayrıca balon süslemesi, aksesuar ve birçok etkinliği düzenli olarak hazırlıyoruz. Yiyecek ve içecek ikramı hizmeti de veren bir firma olarak, açılışınızda davetlilerinizi sonuna kadar memnun etmekteyiz. Akılda kalıcı etkinlikler ile dolu bir açılış organizasyonu için yapmanız gereken tek işlem bizimle iletişime geçip, hizmet talebinde bulunmaktır’. İletişim Telefonu: 0 549 505 55 43 Nural Çelenk.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Merkezi’ni GezdiÖnceki Haber

Sur Kızılay Yönetimi Dijital Gösterim Me...

2020 “ Türkiye”nin Silahlı Şiddet Haritası”Sonraki Haber

2020 “ Türkiye”nin Silahlı Şiddet Harit...