Misyonumuz & Vizyonumuz & Değerlerimiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Misyonumuz & Vizyonumuz & Değerlerimiz
Abone ol
Değer Yaratan, Müşteri Memnuniyeti Ve Topluma Katkıları İle Örnek Bir Kuruluş Olarak Türk Medya Ve Basın Sektöründe; Yazılı, Görsel, İşitsel Ve Dijital Yayın Alanlarında Öncü Kuruluş Olmak Ve Bu Konumunu Korumak. Dünyaya Açık Yönetim Anlayışı İle Dünya Medya Ve Basın Sektörünün Önde Gelen Kuruluşları Arasında Yer Almak.

Misyonumuz Değer Yaratan, Müşteri Memnuniyeti Ve Topluma Katkıları İle Örnek Bir Kuruluş Olarak Türk Medya Ve Basın Sektöründe; Yazılı, Görsel, İşitsel Ve Dijital Yayın Alanlarında Öncü Kuruluş Olmak Ve Bu Konumunu Korumak. Dünyaya Açık Yönetim Anlayışı İle Dünya Medya Ve Basın Sektörünün Önde Gelen Kuruluşları Arasında Yer Almak. Yerel Ve Ulusal Medya Ya Ve Basına Yeni Bir Soluk Ve Bakış Açısı Getirmek. Yerel Gazetecilik Ve Reklamcılık İçin Mesleki (Etik Değerlere) Ahlaki Bakışı Ve İnsan Kalitesini Yükseltmek.  Yerel Medya Ve Basın İle Ulusal Medya Arasında. Yine Ulusal Medya İle Uluslar Arası Medya Arasındaki Uçurumları (Maddi-Manevi)  Yok Etmek İçin Gereken Çalışmaları Yürütmek, Katkı Yapmak, Gazetecilik Mesleğinin Uluslar Arası Standart Ve Kurallara Ulaştırılması Ve Mesleğin Saygınlığını Arttırmak İçin Her Türlü Yasal Girişimler Ve Organizasyonlar İçinde Yer Almak Veya Yasal Girişimlerin Oluşmasına Öncülük Etmek. Portakal Haber-Reklamın Yayın Politikası Türklerin Ve Türkçenin Olduğu Her Yerde Var Olmaktır. Haberdiyarbakir.Org %100 Türk Sermayeli Kuruluş Olarak Türkiye’ye Layık Örnek Bir İnternet Haber Ve Dijital Medya Basın Ajansı Olma Bilincindedir.

Vizyonumuz Kaliteyi Bir Yaşam Biçimi Olarak Benimseyen, Doğru, Tarafsız Ve Güncel Haberler İle Toplumu Bilgilendiren, Eğitici Ve Öğretici İçerikli Yayınlar Geliştiren Ve Bunları Yaygınlaştıran Öncü Medya Grubu Olmak. Sektördeki Tüm Yenilikleri Takip Ederek Bu Yenilikleri Faaliyet Alanlarına Uygulamak Ve Topluma Ulaşmasını Sağlamak. Türkiye İle Bölgesel Pazarda En İyi Ulusal İnternet Haber Portalında Marka Olmak.  Ulusal Arenada Kendine Özgü Bir Kalite Ve Prensipler İle Potansiyel Bir Pazarı Olan Marka Olmak. Mesleki Anlamda Bölgede Örnek Bir İşletme Olmak. İlk Önce Ulusal Ve Uluslar Arası (Normları) Kuralları Kendi İşletmemizde Uygulama Becerisini Göstermek. İşletmenin Sürekliliğini Ahlaki Yollardan Sağlamak İçin Azami Gayret Sarf Etmek. Gazeteciliğin Araç Değil,  Amaç Olarak Yapılmasını Ve Bu Yolla Hem Kişisel Ve Hem De Toplumsal Kalkınmanın Olabileceğini Göstermek Adına .

Değerlerimiz 1-İnsana Saygılı Olmak.2-Doğruluk Ve Tarafsızlık.3-Dürüst, İlkeli Ve Hukuka Saygılı Yayın Anlayışını Sürdürmek.4- Kişinin Ve Toplumun Haklarına Ve Özel Yaşamına Saygılı Olmak.5-Çevreye Duyarlı Olmak.6- Müşterilerimiz İçin Değer Yaratmak Müşterilerimizin Beklentilerine Kaliteli Ve İstikrarlı Yayın Anlayışı İle Cevap Vermek.7- Çalışanlarımızın Kişisel Gelişimlerine Katkıda Bulunmak Ve Başarma Güdülerini Desteklemek İçin Bireysel İnsiyatif Ve Sorumluluk Almalarını Sağlamak Amacı İle, İşbirliği Ve Dayanışmanın Hakim Olduğu Bir Çalışma Ortamı Yaratmak.8-Müşterilerimiz İtici Gücümüzdür, Onlar İçin En Üstün Değerleri Yaratırız. İş Ahlakı Ve Dürüst Çalışma İlkelerinden Taviz Vermeyiz. Topluma Ve Ekonomiye Katma Değer Sağlarız.Tek Standardımız Mükemmellik'tir.Bu İlkeye Bağlı Kalınarak,Müşterilerin Tereddüt Etmeden Tercih Edebilecekleri, Güvenli,Standartlara Uygun,Estetik Görünümlü,Uygun Maliyetli Çalışmalarda Bulundurulmasını Hedeflenmektedir.Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır Bölge Haber Basın Ajans,Bu Hedeflerin Gerçekleştirilmesini Sağlamak Üzere Tüm Çalışanların Katılımı İle Sürekli Kendini Yenileyen Bir Haber Ve Basın Ajansı Olacaktır.

Haberdiyarbakir.Org,Kuruluşundan Bu Yana Gösterdiği Özverili Çalışmalar Neticesinde, Bu Gün Diyarbakır Web Siteleri İçerisinde Hak Ettiği Yere Gelmiştir. Kurulduğu Günden Beri,Diyarbakır ve İlçelerinin Her Türlü Haber, Yazı,Resim Ve Fotoğraflarını Yayınlayarak,Bu Alanda Sürekli Kendini Geliştirerek Bu Günlere Gelmiştir. Bu Gün Bir Diyarbakır Haber ve Basın Sitesi Ve Bir Diyarbakır Web Sitesi Olarak Görevine Devam Etmektedir. Sitemiz,İl İçinde Ve İl Dışında Ki Tüm Diyarbakırlı Hemşerilerimizi Bir Araya Getirmek İçin Gayret Sarf Etmekte ve Bunun İçin, Site Bünyesinde Bir De Forum Oluşturmuştur. Forum Sayesinde Diyarbakır İçinde Vediyarbakır Dışındaki Hemşerilerimiz Sorunlarını,Fotoğraflarını, Yazılarını Paylaşmak Suretiyle Yayınlamaktadırlar. Yazarlarımız – Şairlerimiz Bölümlerinde İse, Güzide Diyarbakır Şair Ve Yazarlarımızın Yazılarına Ve Şiirlerine Yer Verilmiştir. Halende Yazı Ve Şiirlere Yer Verilmeye Devam Etmekteyiz.Diyarbakır Siteleri Arasında Hak Ettiği Yere Gelmeyi Başaran Haberdiyarbakir.Org Bundan Sonrada Bu Öz Verili Çalışmalarını Gücümüzün Yettiği Nispetçe Sürdürecek Olup, Diyarbakırlıları Bu Ortamda Buluşturmaya Devam Edecektir. Saygılarımızla

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönüllü Genç Liderlerden Geleceğe Nefes İçin Fidan DikildiÖnceki Haber

Gönüllü Genç Liderlerden Geleceğe Nefes...

Haberdiyarbakir.Org’dan Sıcak ZiyaretSonraki Haber

Haberdiyarbakir.Org’dan Sıcak Ziyaret