Haberdiyarbakir.Org’dan Sıcak Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Haberdiyarbakir.Org’dan Sıcak Ziyaret
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Genel Müdürü Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran, Beraberinde Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç ve Süleyman Karaarslan İle Birlikte Cumhurbaşkanlığı İltetişim Başkanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Hatice Öğüt 
Haberin Resmi Kaynağı Özlem Kaya

Haberdiyarbakir.Org Genel Müdürü Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran, Beraberinde Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç, Efe Şeran İle Birlikte Cumhurbaşkanlığı İltetişim Başkanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti. Diyarbakır’ın En Köklü ve Etkili Haber Sitelerinden Biri Olan Ve Pozitif Yayıncılık Anlayışıyla Beğeni Toplayan ‘Haberdiyarbakir.Org’ Kurucusu Ve Genel Müdürü Ali Şeran, Uzun Süredir Periyodik Olarak Sürdürdüğü Resmi Kurum Ve Kuruluşlara Yönelik Ziyaretlerine Devam Ediyor. Bu Kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İltetişim Başkanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti. Ali Şeran, Kurum Personellerinden Mütercim Tercüman Tuncay Bulut İle Bir Süre Görüştü.

Diyarbakır Basını Olması Gereken Yerde Değil.

Oldukça Sıcak Ve Samimi Bir Ortamda Geçen Görüşmede, Yaptıkları Çalışmalar Hakkında Bilgi Veren Haberdiyarbakir.Org Kurucusu Ve Genel Müdürü Ali Şeran Şunları Söyledi: ‘Yaklaşık 14 Yıldan Bu Yana, Kendimize Has Çizgimiz Ve Objektif Yayıncılık Anlayışımızla Gazetecilik Faaliyetlerimize Devam Ediyoruz. Ancak Gördüğüm Kadarıyla Diyarbakır Basını Olması Gereken Yerde Değil. Bazı Kişi Ve Kuruluşlar, Gazetecilik Etiğiyle Bağdaşmayacak Bir Takım Faaliyetler İçindeler. Bu Tür Kişisel Girişimler, Kurumlar Arası Diyalog Ve Yardımlaşma Çabalarını Da Maalesef Baltalıyor. O Nedenle Herkesin ‘Ben’ Değil, ‘Biz’ Diyerek Hareket Etmesi Gerektiği Kanısındayım. ‘Önce Ben, Sonra Ben, Hep Ben’ Zihniyeti, Sadece Bizim Sektörümüzde Değil, Dünya Genelinde Bütün Sektörlere Zarar Veren, Gelişimi, İlerlemeyi Ve Yardımlaşmayı Engelleyen Bir Virüs Gibidir. Dolayısıyla Herkesin Bir Gazeteci Duruşuyla Olaylara Yaklaşması Ve Kurumların Hep Beraber Kalkınıp, Editöryal Gazeteciliğin Daha Üst Noktalara Taşınabilmesi İçin Çaba Sarf Etmesi Gerekir Diye Düşünüyorum. Kendisini Başkalarından Üstün Gören Bir Zihniyet, Tarihin Çöplüğüne Atılmaya Mahkûmdur. O Nedenle Sektöre Girmek İsteyen Veya Yeni Girmiş Kardeşlerimize Set Olmak Değil, Tam Tersine Yardımcı Olmak, Ellerinden Tutmak Gerekir.İşte Tam Bu Noktada, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne Büyük Görevler Düşmekte. Zira GGC, Maalesef Uzun Yıllardır Görevlerini Yapamamakta, ‘Sen-Ben’ Kavgaları Nedeniyle, Genç Ve İdealist Meslektaşlarımıza Hak Ettiği Desteği Sağlayamamaktadır. Bu İşin Bir Bayrak Yarışı Olduğu Bilinciyle Hareket Eden Bizler, Günü Geldiğinde Yerimizi Genç Kardeşlerimize Devretmeyi De Bilmeliyiz. Hiç Kimse Bu Dünyaya Kazık Çakmayacağına Göre, Hepimiz Genç Dimağlara Yardımcı Olmalıyız’.

Cumhurbaşkanlığı İltetişim Başkanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü Sorumluluklarını Layıkıyla İcra Ediyor.

Cumhurbaşkanlığı İltetişim Başkanlığı Diyarbakır İl MüdürlüğüMütercim Tercümanı Tuncay Bulut İse, Kurum Olarak Sorumluluklarını Layıkıyla Yerine Getirmek İçin, Bütün Çalışanların Gayret Sarf Ettiğini Belirtti. Herkesin Mesai Kavramı Gözetmeksizin Bütün Sektör Bileşenlerine Eşit Mesafede Ve Tam Zamanlı Görevlerini İcra Ettiğini Belirten Tuncay Bulut, Bu Ziyaret Nedeniyle Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Ve Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç’e Genel Müdür Efe Şeran"a Teşekkür Ederek, ‘Kapımız Bütün Sektör Temsilcileri Ve Çalışanlarına Açık. Ne Zaman İsterlerse Kendilerini Kurumumuzda Ağırlamak İsteriz. Zaten Biz De Sık Sık Bu Tür Ziyaretler Yaparak, Onların Çalışmalarını Yerinde Görüyoruz’ Şeklinde Konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 16
    SEVDİM
  • 16
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 10
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Misyonumuz & Vizyonumuz & DeğerlerimizÖnceki Haber

Misyonumuz & Vizyonumuz & Değerlerimiz

Öğrenciler Tarihi Ongözlü Köprü’de Kitap OkuduSonraki Haber

Öğrenciler Tarihi Ongözlü Köprü’de Kitap...