Gönüllü Genç Liderlerden Geleceğe Nefes İçin Fidan Dikildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Gönüllü Genç Liderlerden Geleceğe Nefes İçin Fidan Dikildi
Abone ol
Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Sur Gençlik Merkezi Bulunan Gençlik Gönüllü Genç Lider Ve Genç Gönüllüler Beraber Dicle Üniversitesi Yaklaşık 300 Fidan Dikimi Yapıldı.

Haber Muhabiri Hatice Öğüt
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

81 Vilayette Aynı Anda Her Yıl Yapıldığı Gibi Kasım 11'de 11:11' Geçe Başlanıp Bitirildi. Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sur Gençlik Merkezi bulunan Gençlik Gönüllü Genç lider ve Genç Gönüllüler beraber Dicle üniversitesi Yaklaşık 300 fidan dikimi yapıldı.81 vilayette aynı anda her yıl yapıldığı gibi Kasım 11'de 11:11' geçe başlanıp bitirildi .Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasımda, tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakır’da fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi."Tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan Geleceğe Nefes kampanyasında saat 11.11'de milyonlarca fidan toprakla buluşuyor.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Ali Şeran”a Açıklamada Bulunan  “Geleceğe nefes, dünyaya nefes” Projesinde Sur Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Ecer Sur Gençlik Merkezi bulunan Gençlik Gönüllü Genç lider ve Genç Gönüllüler nefes olacak projeleri hayata geçiriyoruz” diye sözlerine ekledi. Gençlik Lideri Fırat Yün”de "Milli Ağaçlandırma Bayramında okulumuzda fidan dikimi gerçekleşti. Bu bizim için bir bayram. Geleceğe bir nefes bırakılacağı için sevinçliyiz. Emeği geçenlere, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ve Katılanlara teşekkür ederiz" diye konuştu. Dicle üniversitesi Yaklaşık 300 fidan dikimi yapıldı. Hepsinde de yöremizin iklim ve toprak yapısına uygun olmak üzere geleceğin oksijen deposu olacak ağaçlar dikiyoruz. Çalışmalarımıza destek veren halkımıza ve emeği geçenlere yeniden teşekkür teşekkür ediyorum” dedi.

Gülseher Demircan”da "Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' kampanyası kapsamında yurdumuzun dört bir köşesinde ağaçlandırma var. Biz de yaklaşık 300 adet fidanı toprakla buluşturduk. İnşallah Diyarbakır”ımıza ve Ülkemize nefes olur.Genç nesillerimize örnek olur." dedi. Etkinliğe Sur Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Ecer, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı  Genel Müdürü Süleyman Karaarslan, Sur Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Fırat Yün, Gönüllü Gençlik Üyesi Gülseher Demircan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır il Bölge Müdürü Ali Şeran  Muhabirler ve vatandaşlar katıldı Çekilen Hatıra Fotoğraflarıyla Etkinlik Sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 9
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dr.İnan Palancı"dan ‘Bonzai’ UyarısıÖnceki Haber

Dr.İnan Palancı"dan ‘Bonzai’ Uyarısı

Misyonumuz & Vizyonumuz & DeğerlerimizSonraki Haber

Misyonumuz & Vizyonumuz & Değerlerimiz