Kamuoyuna Önemle Duyurulur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamuoyuna Önemle Duyurulur
Abone ol
"Efe Şeran" Dijital Medya Kuruluşu Olan Ve Hizmete Girdiği İlk Günden Bu Yana ‘Dürüst, Objektif Ve Tutarlı’ Çizgisiyle, Kamuoyunda Büyük Beğeni Toplayan, Diyarbakır Ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin En Beğenilen Ve Takip Edilen Haber Ajansı ‘Haberdiyarbakir.Org’, İlk Günkü Heyecanı Ve Azmiyle, Yoluna Devam Etmektedir.

Haber Muhabiri Haberdiyarbakir.Org
Haberin Resmi Kaynağı Haberdiyarbakir.Org

"Efe Şeran" Haberdiyarbakir.Org Haber Reklam Ulusal ve Yerel Dijital Medya AjansıKuruluşu Olan Ve Hizmete Girdiği İlk Günden Bu Yana ‘Dürüst, Objektif Ve Tutarlı’ Çizgisiyle, Kamuoyunda Büyük Beğeni Toplayan, Diyarbakır Ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin En Beğenilen Ve Takip Edilen Haber Ajansı‘Haberdiyarbakir.Org’, İlk Günkü Heyecanı Ve Azmiyle, Yoluna Devam Etmektedir. Akılcılığa Dayalı Objektif Yayın Anlayışıyla İdeolojik Kirlenmelere Asla İzin Vermeden, En Anlaşılır Ve Doğru Haberciliği İlke Edinen Kuruluşumuz, Müspet Yayın Politikasıyla, Türkiye'deki Sayısız İnternet Kanalına Da Örnek Teşkil Etmektedir. Yapıcı, Bilimsel Gerçeklere Dayalı, Uzlaştırıcı Üslubuyla, Güzel Ahlaka Has Değerleri Birleştirerek, Dayanışma Ruhunu Geliştirmeyi Amaçlayan Kurumumuz, Bugüne Kadar Bir Çok Resmi Ve Özel Kurum Ve Kuruluşlardan Tebrik Mesajları Almıştır.Bir Süre Önce İlimiz Valiliği Basın Bürosu’ndan Kurumumuza Telefon Açılarak Verilen Bilgide, Aynen Şu Görüşler Dile Getirilmiştir:‘Kendisini Diyarbakır’da Zaman Zaman Gazeteci (!) Bazen De Reklamcı (!) Olarak Tanıtan Diyarbakır Kamuoyununda Çok Yakından Tanıdığı Bir Kişi, Kendisini ‘Haberdiyarbakir.Org’ Çalışanı Olarak Lanse Etmektedir. Bu Kişi, Gittiği Resmi Veya Özel Kurum Ve Kuruluş Yetkilileriyle Görüşürken, Kendisini ‘Haberdiyarbakir.Org’Haber Ajansı Olarak Takdim Etmekte Ve Kurumumuz Adına Bir Takım Görüşmelerde Bulunmaktadır’. Ancak Söz Konusu Kişinin Kurumumuz İle Hiçbir Şekilde Resmi Veya Gayri Resmi İlişkisi, Bağı Bulunmamakta Olup,Kurumumuzu Temsilen Herhangi Bir Yetkiye De Sahip Değildir.Nitekim Söz Konusu Kişide ‘Haberdiyarbakir.Org’Haber Ajansı Yetkilisi Olduğuna Dair Kurumumuzca Verilmiş Herhangi Bir ‘Yetki Belgesi’ Veya Kurumumuzun Personeline Verdiği ‘Resmi Kimlik Kartı’ Bulunmamaktadır.Bu Tür Girişimlere Tevessül Edenler Bilmelidirler Ki,Yasalarımız Çerçevesinde Yapacağımız Şikâyet Çerçevesinde Gerekli Cezaya Çarptırılacaktır.

‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Mensupları Ve Kurum Yetkilileri, Web Sitemizin Sağ Üst Kısmında, Sağdan İkinci Sırada Bulunan ‘Künyemiz’ Kısmında Ad ve Soyadlarının Yanı Sıra, Görevleri De Açık Olarak Belirtilmiş Olan Yetkililerdir. Yani Kendisini ‘Sözde (!) Yetkilimiz Olarak Tanıtan Söz Konusu Kişinin Yalan Beyanda Bulunduğu, Künyemizde Adının Ve Görevinin Olmamasından Da Bellidir. Kaldı Ki,‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansının Bütün Yetkililerinde,Kurumumuz Mensubu Olduklarına Dair,‘Resmi Kimlik Kartı’ Bulunmaktadır. Bütün Kurum Ve Kuruluşlardan Ve Vatandaşlarımızdan Ricamız, Kendisini -Sözüm Ona- Yetkilimiz Olarak Tanıtan Bu Kişiyi, En Yakın Güvenlik Birimlerine Ve Kurumumuza Bildirmeleridir. Böylelikle, Gerçek Dışı Beyanda Bulunan Kişiye ve Kişilere , Resmi Olarak İşlem Yaparak, Hak Ettiği Cezayı Bulmasını Sağlayabiliriz.

Nitekim Söz Konusu Kişi Hakkında Bir Süre Önce, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti De (GGC),Oldukça Sert Bir Açıklama Yaparak, Uyarılarda Bulunmuştu.Uyarıda, ‘Kendisini Gazeteci Olarak Tanıtıp Çıkar Temin Eden Bir Guruba Yönelik Duyumlar Ve Şikâyetler’ Geldiği Belirtilerek, Şu Görüşlere Yer Verilmişti:‘Bir Süreden Beri; Kendisini Gazeteci, Muhabir, ‘Televizyoncu’ Olarak Tanıtarak, Bu Unvanlarla Çıkar Temin Etmeye Çalışan Bir Güruhun Olduğuna Dair Bilgiler Kurumumuza Aktarılmaktadır. İşadamları, Kamu Görevlileri, Sendika, Dernek; Siyasi Partiler Ve Bunlar Gibi Yapılardan Aldığımız Şikâyetlerle İlgili Olarak Müteessir Olduğumuzun Bilinmesini İsteriz.Zira, Unutulmamalıdır Ki, Kendisini Çıkar Temin Etmek Üzere Konumlandırmış Bu Kişilerin Gazetecilikle İlgisi Bulunmamakla Birlikte, Cebinde Bir Tanıtım Kartı Taşısa Bile Bu Sarmala Girmekle Mesleki Güzergâhtan Tamamen Çıkmış Sayılmaktadır. Özcesi Şudur; Gazeteci Menfaat Temin Etmez, Menfaat Temin Eden De Zaten Gazeteci Sayılamaz. Söz Konusu Kişileri, Bu Gibi Durumlar Vuku Bulduğunda Kurumumuza Bildirmeniz, Vicdani Ve Ahlaki Bir Sorumluluktur.Ahlaka Aykırı Davranışlarda Bulunan Kişiler Veya Onlara Meyil Veren Kurumlar Hedefimizde Olacaktır.Bu Kişileri Afişe Ederek, Mesleği Namusuyla Yapan Emekçilerden Ayırıp,Kendi Hastalıklı Yollarına Sevk Etmek İçin Çaba Göstermek Mesleki Ve İnsani Sorumluluğumuzdur.Bu Gibi Durumlarda Kati Ve Kararlı Bir Tutum İçerisinde Olacağımızdan Kimselerin Şüphesi Olmasın.Bu Tiplerle Karşılaşıldığında Savcılıklara Ve Sonrasında Cemiyete Bildirmenizi Önemle Rica Ediyoruz’.Evet. Bizler De, ‘Haberdiyarbakir.Org’Haber Ajansı Olarak, İnsanları Aldatmaya Çalışarak, Haksız Kazanç Elde Etmeye Çalışan Kişi Veya Kişileri Bir Kez Daha Uyarıyor, Yasal Olarak İlgili Mercilere Bildirerek, İşlem Yapılacağını Bir Kez Daha Resmi Olarak Beyan Ediyoruz’. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Ailesi Resmi Ve Özel Kurum Ve Kuruluşlara ve Üçüncü Şahıslara Resmi Olarak Önemle Duyurulur. 

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Diyarbakır DEVA’lı Kadınlardan Destek ÇağrısıÖnceki Haber

Diyarbakır DEVA’lı Kadınlardan Destek Ça...

ASESDER Dur Durak BilmiyorSonraki Haber

ASESDER Dur Durak Bilmiyor

Yorum Yazın

Reklam Alnı