ASESDER Dur Durak Bilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASESDER Dur Durak Bilmiyor
Abone ol
Anadolu Sanat Eğitim Ve Spor Derneği (ASESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Eser, Haber Ajansımıza Nezaket Ziyaretinde Bulundu. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran, Haberdiyarbakir.Org İl Müdürü Süleyman Karaarslan Ve Haber Müdürümüz Nusret Bilgiç İle Görüşen Recep Eser, Derneğin Kuruluş Amaçları Ve Bugüne Kadar Yaptıkları Bir Dizi Çalışmalar Hakkında Detaylı Bilgiler Verdi.

Haber Muhabiri  Özlem Kaplan
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Şahin Şeran

Anadolu Sanat Eğitim Ve Spor Derneği (ASESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Eser, Gazetemize Nezaket Ziyaretinde Bulundu. Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran, Haberdiyarbakir.Org İl Müdürü Süleyman Karaarslan Ve Haber Müdürümüz Nusret Bilgiç İle Görüşen Recep Eser, Derneğin Kuruluş Amaçları Ve Bugüne Kadar Yaptıkları Bir Dizi Çalışmalar Hakkında Detaylı Bilgiler Verdi.Derneğin Merkezinin Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Semtinde Bulunan Kervansaray Apartmanında Olduğunu Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Beraber Oldukça Yoğun Bir Tempoda Çalışmalarına Devam Ettiklerini Belirten Eser, Şunları Söyledi:

‘4 Yıldan Bu Yana Çalışmalarımızı Her Geçen Gün Artan Bir Grafikle Sürdürüyoruz. Özellikle Son 4 Aydır Sürdürdüğümüz  ‘İnadına Kardeşlik, İnadına Yardım Zamanı’ Adı Altında Başlattığımız Yardım Kampanyaları Kapsamında Başta Merkez Sur İlçemiz Ve Köy Okullarımıza Kırtasiye, Kitap, Spor Malzemeleri, Kıyafet Yardımlarının Yanı Sıra, TEOG, YGS, LYS Hazırlık Kitapları, Satranç Takımları Hediye Ediyoruz. Türkiye’nin Muhtelif İl Ve İlçelerinde Bulunan Hayırsever Kişi Ve Kuruluşlardan Temin Ettiğimiz A’dan Z’ye Her Türlü Yardım Malzemelerini En Kısa Zamanda İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Yarınlarımızın Teminatı Olan Çocuklarımızın, Eğitimlerini En İyi Şekilde Yapabilmeleri Noktasında Okyanusta Damla Misali De Olsa Katkı Sağlayabiliyorsak Ne Mutlu Bizlere.Bugüne Kadar Dernek Yönetim Kurulumuzla Beraber İlimiz Sur İlçesinde 9 Okula, 11 De Köy Okuluna Muhtelif Defalar Yardımlarda Bulunduk’.

Tiyatro Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor Derneğin Çalışmalarının Çok Yönlü Bir Şekilde Devam Ettiğini Belirten ASESDER Başkanı Recep Eser Şöyle Devam Etti: ‘Dernek Üyelerimizden Oluşan ASESDER Tiyatro Grubunun Kültürel Çalışmaları Da Bütün Hızıyla Devam Ediyor. 16-17 Mayıs Tarihleri Arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Konferans Salonunda İki Seans Halinde Sunacağımız Oyunumuza Bütün Diyarbakır Sevdalılarını Bekliyoruz. Birinci Seans Saat 18,00’da, İkinci Seans İse Akşam Saat 20.00’da Gerçekleşecek. Yolu Sevgiden Ve Sanattan Geçen Herkesle, Bu Etkinliğimizde Bir Araya Gelmeyi Umut Ediyoruz.

Rus Yazar Anton Chov’un Yazdığı, Rejisörlüğünü Cevat Talay’ın Yaptığı ‘Sevgili Doktor’ İsimli Komedi Oyunuyla, Diyarbakırlı Sanatseverlerin Huzuruna Çıkacağız. Bu Tür Kültürel Ve Sanatsal Etkinliklerden Elde Edeceğimiz Gelirleri, Yine Yardım Kampanyamız Dahilinde İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmayı Hedefliyoruz. Önümüzdeki Günlerde Kültürel Etkinliklerimizi Daha Geniş Bir Perspektifle Sunmayı Hedefliyoruz. İlimiz Be Bölgemiz  Bağrında Sayısız Fikir Ve Bilim İnsanı, Sanatçı, Yazar Ve Şair Çıkaran İlimiz, Sinesinde Sayısız Tarihi Ve Turistik Zenginlikleri Barındırıyor. Bütün Semavi Dinlere Mensup Eserleri Sinesinde Barındıran Medeniyetler Beşiği Diyarbakır’da Yaşamak, Bu Kentin Havasını Solumak, Ekmeğini Yemek Gerçekten Büyük Bir Nimet Diye Düşünüyoruz. Bu Vesileyle Önümüzdeki Günlerde Sanatsal Ve Kültürel Yönlü Çalışmalarımızı Çok Daha Geniş Kapsamlı Sürdürmeyi Planlıyoruz. Ülkemiz Genelinde Bugüne Kadar Belediyeler, Özel Kurum Ve Kuruluşlar İle Hayırsever Vatandaşlarımızın Bir Çok Defalar Yolladıkları Kırtasiye Malzemeleri, Futbol, Basketbol Ve Voleybol Topları İle Formaları, Giyecek Malzemeleri Ve Ayakkabıları Dağıtırken, Ben Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kendilerimizi Dünyanın En Mutlu İnsanları Olarak Görüyoruz.

Yardım Çalışmalarımız Esnasında, Çocuklarımızın Gözlerindeki Mutluluğu Görünce, Tarifi İmkansız Bir Mutluluk Yaşıyoruz. Bu Vesileyle Hayırsever Kişi Ve Kuruluşları Da Çok Yönlü Yardım Ve Kültürel Çalışmalarımıza Katkı Sağlamaya Davet Ediyoruz. Yardımın Küçüğü, Büyüğü, Pahalısı Veya Ucuzu Olmaz. Bazen Gönülden Koparak Verilen Bir Kalem Bile, Bir Öğrencimizin Eğitim Hayatına Katkı Sağlar, Onu Mutlu Eder. Yeni Kardeşlik Köprülerinin Temellerinin Atılmasına Vesile Olur. Dostluk Ve Kardeşlik Zincirimize Bir Halka Daha Ekleyecek Herkese Şimdiden ‘Yüreklerinize Sağlık’ Demek İstiyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 5
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamuoyuna Önemle DuyurulurÖnceki Haber

Kamuoyuna Önemle Duyurulur

Berat Kandili Koronavirüs’ten Beratımıza Vesile OlsunSonraki Haber

Berat Kandili Koronavirüs’ten Beratımıza...

Yorum Yazın

Reklam Alnı