Bütün Dileklerinizin Kabulü Dileğiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bütün Dileklerinizin Kabulü Dileğiyle
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kültür Sanat Koordinatörü Nigar Tarancı ‘Yeni Yıl’ Dolayısıyla Yayınladığı Kutlama Mesajında Duygu Yüklü İfadelere Yer Verdi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Özlem Kaplan

‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı hayata en iyi ve donanımlı bir şekilde hazırlayabilmek, bizleri dünyanın en mutlu insanları yapıyor’ diyen Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kültür Sanat Koordinatörü Nigar Tarancı, mesajında şunları söyledi: ‘Öncelikle bütün halkımızın Yeni Yılını, en samimi duygularımla kutluyorum. Kuşkusuz, hafızalarımızda yer eden sevinç ve hüzünleri, acı ve tatlı anılarıyla bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yılı, umutla karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

2022 yılı, bir hayli zor geçti. Yaklaşık bir yıldır devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, ülkemizde yaşanan doğal felaketler, orman yangınları ve maden ocaklarında yaşanan patlamalar sonucu, birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Yakın tarihimizin en zorlu ekonomik koşullarının beraberinde getirdiği hayat pahalılığı ve giderek yükselen enflasyon hepimizin hayatını zorlaştırdı. Öte yandan, maalesef bu sene, sonu cinayetle biten ve hepimizi üzen, kadınlara şiddet olayları azalmak bir yana, giderek çoğaldı.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kültür Sanat Koordinatörü Nigar Tarancı, Ama, umutlarımızı kaybetmeyecek, mutlu ve müreffeh bir geleceğe yönelik hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Hep daha çok çalışarak, daha fazla üretebilmek ve ülkemizin muasır medeniyetler hedefine ulaşabilmesi hususunda, ortak gaye birliğiyle yolumuza devam edeceğiz. Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri giderek, her alanda gelişebilmesi, ortak temennimizdir. Hedeflerimizi çağın gereklerine uygun şekilde revize edip, çocuklarımıza daha fazla faydalı olabilme noktasında, azim ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Çünkü iyi biliyoruz ki, ‘durmak, gerilemenin başlangıcıdır. Bu nedenle, sürekli çıtayı hep yukarı doğru taşıyarak, çocuklarımızı daha donanımlı bir şekilde hayata hazırlayabilmenin gayreti içinde olacağız. Bu duygu ve düşünceler ışığında, bir kez daha yeni yılınızı en kalbi duygularımla kutluyorum. 2023 yılının, ülkemiz başta olmak üzere, bütün İslam dünyasına sağlık, mutluluk ve hayırlara vesile olmasını, dünyanın bütün coğrafyasında mazlum milletlerin çektiği acıların son bularak, savaşların son bulduğu, sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşabilmemizi, Cenab-ı Allah'tan diliyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 77
    SEVDİM
  • 23
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 42
    İNANILMAZ
  • 32
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En Kalbi Duygularımla Yeni Yılınızı KutluyorumÖnceki Haber

En Kalbi Duygularımla Yeni Yılınızı Kutl...

Saadet Partisi Ergani İlçe Kongresi Yapıldı.Sonraki Haber

Saadet Partisi Ergani İlçe Kongresi Yapı...

Yorum Yazın

Reklam Alnı