En Kalbi Duygularımla Yeni Yılınızı Kutluyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Kalbi Duygularımla Yeni Yılınızı Kutluyorum
Abone ol
Marjinal Estetik Ve Güzellik Merkezi Yetkilisi Zeynep Eser, Yeni Yıl Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, Halkımızın Ve Tüm İslam Âleminin Yeni Yılını Kutladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Büşra Bilgiç

Marjinal Estetik ve Güzellik Merkezi Yetkilisi Zeynep Eser, ‘2022 yılında gerek ülkemiz ve gerekse dünya genelinde üzücü birçok olayın vuku bulduğunu’ belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Ülkemiz ve dünyamız için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakıyor, geleceğe dönük hedeflerimizle, 2023 yılına giriyoruz. Evet, bir hayli zor bir yılı daha geride bıraktık. Hem ülkemizde, hem dünya genelinde, ekonomik sıkıntılar, enflasyon ve hayat pahalılığının zirveye çıktığı bir süreç yaşandı.

Ayrıca, depremler, orman yangınları, İstanbul ve Gaziantep’te bombalı terör saldırıları, maden kazası faciaları sonucu, birçok vatandaşımızı kaybettik. Ancak, bizler umutlarımızı hep diri tutmakta ve hedeflerimize ulaşma yolunda Azimle gayret göstermeye devam edeceğiz. 2022 yılını geride bırakarak, 2023 Yılına girmenin heyecanını hep beraber yaşıyoruz. Yeni yılda, özelde Diyarbakır ilimiz, genel itibarıyla ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, huzur ortamının devam etmesi, bütün vatandaşlarımızın ortak dileğidir. Bu tür dönüm noktaları, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yeni yıla ilişkin yol haritamız ve planlamalarımızın, yaşanan tecrübelere göre revize edilmesine de imkân vermektedir. Biten bir yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, enerjimizi ve potansiyelimizi, şehrimiz ve ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Birbirimize kenetlenerek, daha güçlü ve müreffeh bir ülke olma yolunda ilerleme noktasında, geleceğe daha güvenle bakarak yeni yıla giriyoruz.

Başarıların sürekli olması, sevgilerin eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesi noktasında, ortak aklı kullanarak ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışını, toplumun tüm katmanlarına yaymak, hepimizin müşterek sorumluluğudur. Dünyada ve özellikle Ortadoğu’da haksızlığa ve zulme uğramış milyonlarca insan bulunmakta. Rusya-Ukrayna savaşı, Filistin halkına reva görülen zulüm, İran’da yaşanan iç karışıklıklar, Yunanistan’ın ABD ve NATO’ya güvenerek şımarık ve küstah tavırları, Çin-Tayvan gerilimi. Bu minvalde güçlünün haklı olduğuna değil, haklının güçlü olduğuna inancımızı hiç bir zaman yitirmedik ve yitirmeyeceğiz inşallah. Yeni yılda da sivil toplum kuruluşları, özel teşebbüs ve toplumun tüm kesimleriyle beraber hareket edip, ortak aklı kullanarak 2023 yılının İlimiz için sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda atılım yılı olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Cenab-ı Allah’tan, başta vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlıklı, mutlu ve savaşlardan arınmış bir yıl ihsan eylemesini niyaz ediyor, bütün halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Felsefesi Olan Spor Judo (Konuk Yazar)Önceki Haber

Felsefesi Olan Spor Judo (Konuk Yazar)

Bütün Dileklerinizin Kabulü DileğiyleSonraki Haber

Bütün Dileklerinizin Kabulü Dileğiyle

Yorum Yazın

Reklam Alnı