Bizimle Çalışmak İsterimsiniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Bizimle Çalışmak İsterimsiniz
Abone ol
'Haberdiyarbakir.Org' Haber Ajansıda Reklam ve Tanıtım Departmanlarında Görevlendirilmek Üzere Bayan Reklam ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Alınacaktır.

Haber Muhabiri Haberdiyarbakir.Org
Haberin Resmi Kaynağı  Haberdiyarbakir.Org

'Haberdiyarbakir.Org' Haber Ajansında Reklam ve Tanıtım Halkla İlişkiler Departmanlarında Görevlendirilmek Üzere Bayan Reklam Elemanları Alınacaktır.Türkçe'ye Hakim, Tercihen Deneyimli ve Portföyü Zengin, Prezantabl, İnsan İlişkileri Kuvvetli Arkadaşların Fotoğraflı Özgeçmişlerinizi Güncel E-mailerimize Yolayınız. E-Maillerimiz  [email protected] / [email protected]  Adresine Göndermesi Rica Olunur. Reklam Sorumlusu Olarak Diksiyonu Düzgün Eğitime  Açık Kendine Güveni Olan Bayan Ekip Arkadaşı Aramaktayız İlan Müracaatlarınız Başvurunuz İle Birlikte İncelendikten Sonra Davet Edileceksiniz.

İşin Tanımı: Firmalarla Röportaj Yapıp Reklam Almak, İş Yerinin Planlamasını Yapmak, Randevu Alarak Firmalarla Görüşme Yapılacaktır.Girişimci, Kendine Güvenen, Dış Görünüşüne Önem Veren Bayan Elemanlar Alınacaktır. İleride Gazetenin Reklam Ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Olarak Yetkileri Verilecektir. Diyarbakır  Şehir Yapısı Ve Ulaşımına Hakim, Yoğun İş Temposuna Ayak Uydurabilecek, İkna ve Temsil Kabiliyeti Yüksek, Güler Yüzlü,Güvenilir, Vizyoner Bakış Açısına Sahip,Reklam Satış Alanında Hedefleri Olan, Bilgisayar Genel Kullanımına ve Office Programlarına Hakim, Tercihen Sigara Kullanmayan Bayan Çalışma Arkadaşları Aramaktayız. Yalnızca Fotoğraflı, Eksiksiz ve İmla Kurallarına Uygun Olarak Doldurulmuş Öz Geçmişler Değerlendirilecektir. 

Müraccatlar :Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetimi Adına E-Maillere Yapılacak.  [email protected] //  [email protected]

Anahtar Kelimeler:
  • 6
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır’da İlk Kros Müsabakası DüzenlendiÖnceki Haber

Diyarbakır’da İlk Kros Müsabakası Düzenl...

Aile Hekimlerinden Zatürre Aşısı Ve Corona Uyarısı!Sonraki Haber

Aile Hekimlerinden Zatürre Aşısı Ve Coro...