Diyarbakır’da İlk Kros Müsabakası Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Diyarbakır’da İlk Kros Müsabakası Düzenlendi
Abone ol
Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kros Parkurunda düzenlenen müsabakalara ülkenin bir çok ilinden 47 spor kulübü ve 282 sporcu katılım sağladı.

Haber Muhabiri/ Şahin Şeran / Spor
Yayıncı / Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Yenişehir Belediyesi Basın Bürosu

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kros Parkurunda düzenlenen müsabakalara ülkenin bir çok ilinden 47 spor klubü ve 282 sporcu katılım sağladı. Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen kros ligi  yarışmalarına sporcular ve klüpler büyük bir katılım sağladı. Seyrantepe Spor Kompleksinde gerçekleştirilen kros müsabakalarına katılım sağlayan Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Beşikci Kros Parkurumuzda yakın dönemde önemli uluslararası müsabakaların düzenlenmesi için de çalışmalara başladıklarını söyledi.

İlimizde Tek Olan Tesis

Yenişehir Kaymakamı Yaptığı Açıklamada Yenişehir İlçesine kazandırılan ve ilimizde tek olan tesisi yakın bir zamanda tamamladıklarını ve  ardından böyle büyük çaplı bir organizasyonun düzenlenmesinden büyük bir mutluluk duydukkarını belirterek, '' Kros Parkurumuzda yakın dönemde önemli uluslararası müsabakaların düzenlenmesi için de çalışmalara başladık. Diyarbakır’ımızın spor organizasyonlarına ev sahipliği yapması, Ülkemizin bir çok ilinden içerisinde milli sporcularımızın da olduğu 282 sporcuyu İlçemizde misafir etmenin, ev sahipliği yapmanın ve bu organizasyonu düzenlenmenin büyük bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen tüm birleşenlere teşekkür ediyor, değerli sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum."dedi. Yapılan konuşmanın ardınan Kros Parkuru ve Organizasyona sağladığı desteklerden dolayı Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’ye teşekkür plaketi verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü KutlanıyorÖnceki Haber

Siirt'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutl...

Bizimle Çalışmak İsterimsinizSonraki Haber

Bizimle Çalışmak İsterimsiniz