Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i Karşılıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevinç Ve Gururla Ramazanı Şerif’i Karşılıyoruz
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kurucu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni Berfu İlter, Mübarek Ramazan Ayı Dolayısıyla, Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran

‘İslam âleminin özlemle beklediği bir mübarek Ramazan-ı Şerif'e daha, ulaşmış bulunmaktayız’ diyen. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kurucu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni Berfu İlter, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Şanı En Büyük Ve En Yüce Olan Rabbimiz’in; sayısız ve sonsuz lütuf ve ikramlarıyla, Rahmet, Bereket ve Mağfiret mevsimi Ramazan ayına, bir kez daha kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bizleri yeniden bu mübarek zamana kavuşturduğu için Cenab-ı Allah’a, ne kadar şükürler etsek azdır. Şifa ve rahmet ayı Ramazan’ın gönüllerimize ferahlık ve huzur, hanelerimize bereket ve sürur, vatanımız ve bütün İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz.

Bedenimiz ve ruhumuzu terbiye edeceğimiz Ramazan Ayında, yetimleri, öksüzleri, yaşlıları, komşularımız ve akrabalarımızı daha fazla hatırlayacağız. Depremzede vatandaşlarımızla iftar yapmanın hazzını yaşayacağız. Aynı sofranın etrafında buluşacağımız bu günlerimizin her daim güzelliklere, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Sahur, oruç, iftar, teravih ve mukabelesiyle hayatımıza sayısız güzellikler katan Ramazan ayı, kalplerimiz, evlerimiz ve bütün yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturmaktadır. Bu ayda ifa edilen zekât, fitre, ikram, infak ve sadakalarla, Müslümanlar arasında paylaşma ve dayanışma bilinci güçlenirken, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da pekişmektedir.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kurucu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni Berfu İlter. Diğer yandan Rahmet, merhamet ve bereketin yeryüzüne sağanak misali yağdığı Ramazan ayı, bizi hayatın gündelik meşgalelerinden bir nebze olsun uzaklaştırıp, iç dünyamızda yolculuk yapmaya yöneltmekte. Ayrıca, sabır, şükür, kanaat ve en önemlisi de; İlahi Takdir’e teslimiyet hususunda güçlü bir irade eğitimi sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımızla kutluyorum. Yüce Rabbimiz’den; bu müstesna günler hatırına, Filistin’de barbar ve vahşi İsrail’in zulmüne maruz kalan Filistinliler başta olmak üzere, bütün dünyada yaşanan savaşlar ve mezalimin sona ermesini niyaz ediyor, bütün İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler nasip eylemesini, niyaz ediyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 10
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 10
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JASAT Ekiplerinden Kaçamadı Aranan ŞahıslarÖnceki Haber

JASAT Ekiplerinden Kaçamadı Aranan Şahıs...

Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bereket Hanelerimize Saadet DiliyoruzSonraki Haber

Gazeteci Sultan Denli Sofralarımıza Bere...

Yorum Yazın

Reklam Alnı