Anlamlı Ve Hikmetlerle Bezenmiş Bir Zaman Dilimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anlamlı Ve Hikmetlerle Bezenmiş Bir Zaman Dilimi
Abone ol
Avrupa El Ele Engelli Ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi Ve Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, Bu Gece Kutladığımız Mübarek Mevlid Kandili Dolayısıyla, Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Mesajında, duygu yüklü ifadelere yer veren Avrupa El Ele Engelli ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi ve Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, şunları söyledi:‘Cenab-ı Allah’ın Resulü son peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.), dünyayı şereflendirdiği böylesine anlamlı bir zaman dilimine, bir kez daha kavuşmuş olmanın, ulaşmanın tarifsiz mutluluğunu hep beraber yaşamaktayız. Bu kutlu gecenin son derece anlamlı ve hikmetlerle bezenmiş, müstesna bir zaman dilimidir.

Mübarek kandil geceleri, gönül dünyamıza ışık tutan, kalplerimizi ısıtan, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık duygularımızı artıran, dayanışma ve yardımlaşmanın en veciz örneklerinin yaşandığı, manevi duygularımızı zirveye çıkaran, mukaddes gecelerdir’.Avrupa El Ele Engelli ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi Arzu Avcıl, şöyle devam etti:

Rahmet Bulutları Bütün Kâinatı Sarmış Durumda

Cenabı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli Buyurduğu, sınırsız lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar araladığı, günahlarımızı affettiği, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı bu mübarek gün ve geceler, aslında birer manevi hazine değeri taşımaktadır. Bu vesileyle bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmuş olmak, hepimiz için bir iftihar ve gurur vesilesidir.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) doğumunun 1450. yıldönümü olan Mevlid Kandili’ni, her yıl olduğu gibi, bu sene de dualarla ve ibadetle idrak etmekteyiz.Cenabı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına yağmur gibi yağdığı kutlu gecelerde, hepimiz birer nefis muhasebesi yapacak, tazelediğimiz umutlarla, hayata dört elle sarılarak, revize ettiğimiz hedeflerimize ulaşabilmek için, daha bir gayret sarf edeceğiz.

Bu mukaddes zaman dilimleri, Cenabı Allah’ın rızasıyla şereflenebilme umuduyla, secdeye varacak, Kur’anı Kerim ayetleriyle hem hal olacağız. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) örnek hayatını, bir kez daha okuyacak, sanki onunla beraber ibadet edip, zikirlerde, dualarda, tesbihatlarda buluşacağız.Cenabı Hakk'ın, sınırsız merhamet ve bağışlayıcılığının en samimi ve kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek Mevlid Gecesinin tüm vatandaşlarımız ve İslam Âlemine sağlık, huzur, kardeşlik ve birliktelik getirmesini canı gönülden niyaz ediyor, hepinizin Mevlid Kandilini, en kalbi duygularımla kutluyorum’.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevlid Kandili NedirÖnceki Haber

Mevlid Kandili Nedir

Bütün İnsanlık Aleminin Kandili Kutlu OlsunSonraki Haber

Bütün İnsanlık Aleminin Kandili Kutlu Ol...

Yorum Yazın

Reklam Alnı