Bütün İnsanlık Aleminin Kandili Kutlu Olsun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bütün İnsanlık Aleminin Kandili Kutlu Olsun
Abone ol
Diyarbakır- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Siyasetçi Mehmet Teyar Karakoç, Mübarek Mevlid Kandili Dolayısıyla, Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Mübarek Mevlid Kandili, bu akşam, kutlanıyor. Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Siyasetçi Mehmet Teyar Karakoç, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Cenabı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli Buyurduğu, sınırsız lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar araladığı, günahlarımızı affettiği, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı bu mübarek gün ve geceler, aslında birer manevi hazine değeri taşımaktadır. Bu vesileyle bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmuş olmanın tarifi imkânsız mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek kandil geceleri, gönül dünyamıza ışık tutan, kalplerimizi ısıtan, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık duygularımızı artıran, manevi duygularımızı zirveye çıkaran, mukaddes ve müstesna gecelerdir.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) doğumunun 1450. yıldönümü olan Mevlid Kandili’ni, her yıl olduğu gibi, bu sene de dualarla idrak etmekteyiz.Cenabı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına yağmur gibi yağdığı kutlu gecelere kavuşmak, ne büyük lütuf ve ihsandır bizler için.Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) Mübarek Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in eşsiz ve bütün kâinata hitap eden emirleriyle şekillenerek vücut bulan örnek hayatı, ahlakî değerlerle kendini yeniden inşa etmek ve istikamet üzere yaşamak isteyen herkes için en sağlam kılavuzdur. Bu mukaddes zaman dilimleri, Cenabı Allah’ın rızasıyla şereflenebilme umuduyla, secdeye varacak, Kur’anı Kerim ayetleriyle hem hal olacağız. Bol bol dualar edip, günahlarımıza tevbe istiğfar edeceğiz.

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) örnek hayatını, bir kez daha okuyacak, sanki onunla beraber ibadet edip, zikirlerde, dualarda, tesbihatlarda buluşacağız.Cenabı Hakk'ın, sınırsız merhamet ve bağışlayıcılığının en samimi ve kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek Mevlid Gecesinin tüm vatandaşlarımız ve İslam Âlemine sağlık, huzur, kardeşlik ve birliktelik getirmesini canı gönülden niyaz ediyor, bütün vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini, en kalbi duygularımla kutluyorum’.

Haber Muhabiri Nusret Bilgiç
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anlamlı Ve Hikmetlerle Bezenmiş Bir Zaman DilimiÖnceki Haber

Anlamlı Ve Hikmetlerle Bezenmiş Bir Zama...

Uyuşturucu Madde Ele GeçirildiSonraki Haber

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Yorum Yazın

Reklam Alnı