Ailemizin Parçası Olmak İster Misiniz?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ailemizin Parçası Olmak İster Misiniz?
Abone ol
Sende Bilgini Paylaşabilir Geleceğini Yönlendiren İnsanlar İçin Bir Rehber Olabilirsin. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Merkezli Olarak Tamamı Gazeteci Olarak 07 07 2010 Tarihinde Yayın Hayatına Başladı.

Haber Muhabiri  Nigar Tarancı
Resmi Kaynak  Büşra Bilgiç  //  Süleyman Karaarslan

İlimizin yanı sıra Bölgemizin en etkin ve beğenilen, Haber Ajansı ‘Haberdiyarbakir.Org’, yayın hayatına girdiği günden itibaren, güvenirliliği, haberciliğe bakış açısı ve müspet yayıncılık anlayışıyla, yoluna devam ediyor. Kamuoyunun beğenisini kazanan, her geçen gün artan bir okur kitlesine ulaşan haber ajansımız, ‘Şuurlu Ve Sorumlu Gazetecilik’ anlayışı ve güçlü yazar kadrosuyla, geniş halk kitlelerinin takdirini kazanmış durumda. Bu kapsamda, objektif yayıncılık anlayışımıza katkı sağlayacak, makale, köşe yazısı, inceleme, mizah, gözlem, anekdot veya analizlerinizi içeren yazılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Doğa ve manzara, herhangi bir olaya ilişkin veya bir meslek grubuna ait fotoğraflarınızı da bize yollayabilirsiniz. Hem ailemizin bir parçası olmak, hem de yazdıklarınızın olabildiğince geniş bir kitle tarafından okunmasını istiyorsanız bize ulaşın. Yazar kadromuza katılmak istiyorsanız, çalışmalarınızı, en az bir adet vesikalık fotoğrafınızla beraber ve Telefon Numaranız ile ‘[email protected] [email protected]’ mail adresimize göndermeniz yeterli Olacaktır. Sende Bilgini Paylaşabilir Geleceğini Yönlendiren İnsanlar İçin Bir Rehber Olabilirsin. Ayrıca Aylık Düzenli Aralıklarla Yapacağımız En Çok Okunan Yazılar Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansında Daimi Olarak Yazar Kadrosunda Yer Alacaktır.

Resmi İletişim Ve İhbar E-Maillerimiz  [email protected] // [email protected]
Dijital Varlıklarımızdan Bizi Takip Edebilirsiniz  facebook.com/haberdiyarbakir.org // twitter.com/bolgehaber21

Anahtar Kelimeler:
  • 150
    SEVDİM
  • 31
    ALKIŞ
  • 7
    KOMİK
  • 44
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 6
    KIZGIN
Bilgievi Öğrencilerinden Tatlı İmalat Fabrikasına GezdiÖnceki Haber

Bilgievi Öğrencilerinden Tatlı İmalat Fa...

82 No'lu Burçta Kadınlara Ücretsiz Psikolojik DestekSonraki Haber

82 No'lu Burçta Kadınlara Ücretsiz Psiko...

Yorum Yazın

Reklam Alnı