Van"da Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van"da Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmıyor
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Türkiye Genelinde Zehir Tacirlerine Karşı Mücadele Devam Ediyor. Van Emniyeti'ne Bağlı Ekipler Tarafında Gerçekleştirilen Ve Arama Köpeği Hassas Magnum'un Da Katıldığı Operasyonda 155 Kilo 675 Gram Eroin Ele Geçirildi.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Van

Haberin Resmi Kaynağı Van İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İlimiz merkezinde ve ilçelerinde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında;

Van Emniyet Müdürlüğünden Yapılan resmi açıklamada. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerince; Yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz Tuşba ilçesinde tespiti yapılan bir araçta narkotik köpeği Thor ile yapılan detaylı aramada; Yakıt deposuna zulalanmış olarak daralı ağırlığı 68 Kilo 700 Gram Likit Metamfetamin Maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak (M.E.) isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.

Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler Emniyet Müdürlüğü tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt’te Aşı Seferberliği BaşlatıldıÖnceki Haber

Siirt’te Aşı Seferberliği Başlatıldı

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün OlduSonraki Haber

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı