VakıfBank Şubesi Diyarbakır OSB’de Hizmete Açıldı, Ziraat Bankası Şubesi İçin Çalışmalar Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VakıfBank Şubesi Diyarbakır OSB’de Hizmete Açıldı, Ziraat Bankası Şubesi İçin Çalışmalar Sürüyor
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde Vakıfbank Şubesi Hizmet Vermeye Başladı. Ziraat Bankası Şubesinin Açılması İçin De Çalışmalar Yürütülüyor.
Tedaş Reklam 4

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak OSB Basın

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan’ın yürüttüğü görüşmeler kapsamında, OSB’de bankacılık hizmetlerine erişim konusu gündeme geldi. 27 Ağustos 2026’da Diyarbakır’da düzenlenen İş Dünyası Finans Buluşması’na katılan VakıfBank Genel Müdürü Osman Arslan, OSB’de şube açılacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından VakıfBank şubesi Diyarbakır OSB’de hizmete girdi.

Şubenin hizmete başlamasının ardından Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ömer Odabaşı, VakıfBank şubesini ziyaret ederek yetkililere hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, şubenin OSB’de faaliyet gösteren firmalara ve sanayicilere katkı sunması temennisinde bulunuldu.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar ile yapılan görüşmelerde ise Diyarbakır OSB’de şube açılması için gerekli çalışmaların başlatılacağı belirtilmişti. Şubenin ne zaman hizmete gireceğine ilişkin süreç devam ediyor. Şubelerin faaliyete geçmesiyle birlikte OSB’deki firmaların bankacılık işlemlerini bölge içinde gerçekleştirebilmesi bekleniyor. Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu, sanayicilerin bankacılık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5 Kilo 600 Gram Skunk Ele Geçirildi: 4 Şüpheli Gözaltına AlındıÖnceki Haber

5 Kilo 600 Gram Skunk Ele Geçirildi: 4 Ş...

Yorum Yazın

Tedaş Reklam 10