Turizm Ve Gastronomi Fuarında Siirt Standı İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turizm Ve Gastronomi Fuarında Siirt Standı İlgi Gördü
Abone ol
Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Fuar Ve Kongre Merkezi’nde Düzenlenen 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarı Gerçekleşen Açılış Töreni İle Kapılarını Açtı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Siirt Valilik Basın

Siirt, 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarında Tanıtılıyor 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarı Kapılarını Açtı Diyarbakır Uluslararası Fuar Ve Kongre Merkezi’nde Düzenlenen 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarı, Gerçekleşen Açılış Töreni İle Kapılarını Açtı. Mezopotamya’nın Tarih, Kültür, Doğa, Yaban Hayatı Ve Lezzetleriyle Öne Çıkması, İnsanlık Tarihinin Başlangıcına Şahit Olan Bu Özel Toprakların Benzersiz Bir Turizm Destinasyonu Olarak Benimsenmesi Amacıyla Yapılan 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarında Siirt Valiliği Ve Siirt Belediyesi Stant Açtı.

Diyarbakır Fuar Ve Kongre Merkezinde Düzenlenen Fuarın Açılış Konuşmasını Yapan Diyarbakır Valisi, Mezopotamya’nın İnsanlık Ve İnanç Tarihinin Başladığı, Geliştiği Coğrafya Olduğunu Söyledi. Açılış Konuşmalarının Ardından Ulusal Ve Uluslararası Katılımcıların Yer Aldığı Davetliler Açılış Kurdelesini Keserek Stantları  Gezdi. Siirt Valisi Ve Belediye Başkan Vekili, Siirt Valiliği Standını Ziyaret Eden Misafirlere Siirt’in Kadim Kültürü Ve Sahip Olduğu Marka Ürünlerini Ve Zengin Mutfağı Hakkında Bilgiler Verdi. Turizm Ve Gastronomi Fuarına Vatandaşların Yoğun İlgi Gösterdiklerini Kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, Üç Dilli Kardeş Şehrimizin Doğal Güzelliklerini, İnanç Ve Kültür Değerlerini, Zengin Mutfağının Tanıtıldığını Kaydetti. Siirt Standı İlgi Gördü KKTC Başbakan Yardımcısı Ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu Diyarbakır Valisi Ve Beraberindeki Heyet Siirt Standını Ziyaret Etti. Siirt Valisi Siirt’te Özgü Şanlı Türk Bayrağı İşlemeli Bir Tiftik Battaniyesini KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na Hediye Etti. Siirt Valiliği Ve Siirt Belediyesi Stantlarını Gezen Konuklara İse Yöresel Ürünler İle Siirt’in Tarihi Ve Turizm Potansiyelinin Anlatıldığı Kitapçık Ve Çeşitli Ürünler Verildi. 16 Ülke Ve 30 Şehirden Davetlilerin Katıldığı Fuar 27 Mart’a Kadar Ziyaretçileri Ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Diyarbakır Valiliğinden Resmi AçıklamaÖnceki Haber

Diyarbakır Valiliğinden Resmi Açıklama

Memleket Partisin’den Fuara Yoğun İlgiSonraki Haber

Memleket Partisin’den Fuara Yoğun İlgi

Yorum Yazın

Reklam Alnı