Memleket Partisin’den Fuara Yoğun İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisin’den Fuara Yoğun İlgi
Abone ol
Diyarbakır Uluslararası Fuar Ve Kongre Merkezi’nde Düzenlenen 1.Mezopotamya Turizm Ve Gastronomi Fuarı Gerçekleşen Açılış Töreni İle Kapılarını Açtı. Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığın Heyeti Fuara Katılım Sağlayan Bütün Firmaları Ayrı Ayrı Ziyaret Ederek Birebir Sohbet Ettiler.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Haberdiyarbakir.Org

Diyarbakır Uluslararası Fuar Ve Kongre Merkezi’nde Düzenlenen 1.Turizm Ve Gastronomi Fuarı Gerçekleşen Açılış Töreni İle Kapılarını Açtı. Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığın İl Başkanı Ve Beraberindeki Yardımcıları ile Katıldılar Fuara Katılım Sağlayan Bütün Firmaları Ayrı Ayrı Ziyaret Ederek Birebir Sohbet Ettiler. Ekonomik Dinamiklerinin Bir Araya Geldiği Renkli Fuarda İl Dışından Katılımın Ve İlginin Geçmiş Fuarlara Nazaran Daha Yüksek Olduğunu Dile Getiren Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Attila Ayrıca Diyarbakır”ın Yerli Firmalarından da Yeni Ürün Ve Hizmetlerin Sergilendiği Gözlemlenen Fuar Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığın Heyeti İlgi Odağı Oldu. Bu Tablo Karşısında Oldukça Memnun Olan Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığın Heyeti Uzun Süre Stantları Ziyaret Ettiler.Mezopotamya’nın Tarih, Kültür, Doğa, Yaban Hayatı Ve Lezzetleriyle Öne Çıkması, İnsanlık Tarihinin Başlangıcına Şahit Olan Bu Özel Toprakların Benzersiz Bir Turizm Destinasyonu Olarak Benimsenmesi Amacıyla Yapılan 1.Turizm Ve Gastronomi Fuarına Memleket Partisinden Yoğun İlgi Memluniyetle Karşılandı.

Memleket Partisi İl Başkanı Attila Ece Haberdiyarbakir.Org Resmi Haber Ajansı Diyarbakır İl Muhabiri Ali Şeran”a Yaptığı Açıklamada Diyarbakır Mezopotamya’nın İnsanlık Ve İnanç Tarihinin Başladığı Geliştiği Coğrafya Olduğunu Söyleyen Başkan Attila Ece Ulusal Ve Uluslararası Katılımcıların Yer Aldığı Davetlilerden Diyarbakır"ın Kadim Kültürü Ve Sahip Olduğu Marka Ürünlerini Zengin Mutfağı Hakkında Bilgiler Aldı Turizm Ve Gastronomi Fuarına Vatandaşların Yoğun İlgi Gösterdiklerini Kaydeden Memleket Partisi İl Başkanı Attila Ece Şehrimizin Doğal Güzelliklerini İnanç Ve Kültür Değerlerini Zengin Mutfağının Tanıtıldığını Kaydetti Yeniden Hayırlı Olsun Ülkemiz ve Diyarbakır"ımız Tüm Güzeliklere Layıktır Diye Sözlerine Ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turizm Ve Gastronomi Fuarında Siirt Standı İlgi GördüÖnceki Haber

Turizm Ve Gastronomi Fuarında Siirt Stan...

DİYŞAD Eğitimle İmtihan Söyleşisi Büyük İlgi GördüSonraki Haber

DİYŞAD Eğitimle İmtihan Söyleşisi Büyük...

Yorum Yazın

Reklam Alnı