Tecelli Sırma Antalya Sanatçılar Derneği Başkanı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tecelli Sırma Antalya Sanatçılar Derneği Başkanı Oldu
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Antalya Sanatçılar Derneği Başkanlığına Siirt’li Hemşerimzi Yazar Tecelli Sırma Seçildi Pandemi Nedeniyle Ertelenen Seçimileri 07.07.2021 Tarihinde Dernek Binasında Yapıldı.Tek Liste İle Girilen Seçimde Gazeteci Araştırmacı Yazar Tecelli Sercan Sırma’nın Listesi Oyların Tamamını Alarak Kazandı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran 
Haberdiyarbakir.Org Siirt 

Haberin Resmi Kaynağı Büşra Bilgiç

Seçimden sonra dernek üyelerine, divana ve basın mensuplarına teşekkür eden Yazar Sırma şunları söyledi. Uluslararası Bir Kültür Dereneği Vizyonu İle Sahada Olacağız ,’’Korucusu olduğum ve bir dönem başkanlığını yaptığım Antalya Sanatçılar Derneği  (ANSAN) başkanlığına tekrar seçilmemle çok büyük sorumluluk aldığımın bilincindeyim. Bu onurlu görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Biz bu derneği ilk kurduğumuzda amacımız Türkiye’nin her tarafından Antalya’ya göç eden sanatçı, yazar ve kültür insanlarını hem kendi aralarında hem de Antalya ile ilgili insanların bir araya getirerek kültür kaynaşması yapmaktı. Bunu birkaç yıl içinde başardık. Yurt içi ve yurt dışı etkinliklerle ülkemizin en saygın sanat ve kültür derneklerinden biri haline getirdik.Bu amaçla Uluslararası bir kültür derneği vizyonu ile sahada olacağız.” dedi.Sırma Konuşmasını şöyle sürdürdü:

Kültür Kardeşliğinin Temellerini Anatalya’da Atıyoruz

Turizm ve kültür kenti Antalya diğer kentlerden farklı olarak yurt içinden büyük bir göç almakla birlikte yurt dışından da yaklaşık 30 ülkeden, 100 binden fazla insan ikamet eder veya vatandaşlık alarak Antalyalı oldu. Her hafta mutlaka ( Rus, Alman, İskandinav, ülkeleri, Ukrayna, İran…vb.) sanat etkinliği düzenliyorlar. Şimdiki amacımız değişen Antalya’da bu yabancı misafirlerimizi bizim derneğimizin çatısı altına alıp, ortak etkinliklerle kültür kardeşliğini oluşturmaktır.” Dedi. Sırma, Antalya’da en ekin kültür derneği olarak üyelerimizin önünü açmak, diğer taraftan genç kardeşlerimizi sanat ve edebiyatakazandırmak için çalışmalara hep birlikte başlayacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Gazeteci Yazar Tecelli Sırma Siirt / Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran / Siirt

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt'te 3,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiÖnceki Haber

Siirt'te 3,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana...

"Gencim Çalışkanım Ama İşsizim"Sonraki Haber

"Gencim Çalışkanım Ama İşsizim"

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu