Taze Umutlarla Yeni Yıla Giriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taze Umutlarla Yeni Yıla Giriyoruz
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, Yeni Yıl Dolayısıyla, Yayınladığı Mesajında, Duygu Yüklü İfadelere Yer Verdi.
Dicle Elektrik Reklam 2

Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, Ziraat Bankası Emekli Müdürü Hamza Serçek, 2021 yılında son derece üzücü olaylar yaşandığına dikkati çekerek, duygularını şöyle dile getirdi:Yeni yılın, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve her türlü şiddetten uzak, barış, huzur, başarı, refahla gelen bir yıl olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Umutlarımızı Her Daim Diri Ve Canlı Tutacağız

Ülkemiz ve dünyamız için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakmış bulunuyoruz. Oldukça üzücü ve elem verici gelişmeler vuku buldu. Orman Yangınları, depremler, sel baskınları ve bütün dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) ve varyantları dolayısıyla, birçok can kayıpları yaşadık.Ama, umutlarımızı asla kaybetmeden ve her daim canlı tutarak 2022 yılına giriyoruz. Bu tür dönüm noktaları, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yeni yıla ilişkin yol haritamız ve planlamalarımızın, gözden geçirilmesine de imkân vermektedir.

2021 yılının muhasebesini yaparken, 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, enerjimizi ve potansiyelimizi, Diyarbakır İlimiz, Bölgemiz ve Ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Birbirimize kenetlenerek, daha güçlü ve müreffeh bir ülke olarak, geleceğe daha güvenle bakarak yeni yıla giriyoruz. Bu yıl, maalesef kadınlarımıza ve zaman zaman da sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin dozunun korkunç boyutlara ulaştığı, kadınlarımızın hunharca diyebileceğimiz şekillerde cinayetlere kurban gittiği bir yıl oldu. Yeni yılda özellikle bu tür konulara daha fazla eğilerek, toplumda farkındalık oluşturup, yeni üzücü hadiselerin yaşanmaması konusunda daha dikkatli ve hassas olmalıyız.2022 yılında, ilimizin sinesinde barındırdığı bütün değerleri ve zenginlikleri. tarihi birikimi ve var olan zengin potansiyeli değerlendirerek yapacağımız projelerle, Diyarbakır İlimizin her yönüyle marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olmalıdır. 2023 Vizyonu hedefleri doğrultusunda, bütün kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri ile İlimizin bütün olarak kararlı bir irade oluşturması, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Daha gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye’de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzellikleri ve imkânlarına sahip Diyarbakır’ımızı, istenilen gelişmişlik düzeyine çıkarabilmek müreffeh Türkiye hedefimizin müşterek dileğidir.

Bir ebru gibi renkleri ve ışıltısıyla göz kamaştıran Mukaddes Kentimizin ışıklarını daha da parlatmak, ülkemiz ve dünyanın en görkemli yıldızı haline getirmek için yeni yılda da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Diyarbakır’ımızın bölgesinde lider, turizm, sanayi ve ticarette söz sahibi, sporda, sağlıkta ve eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda hedeflediğimiz noktaya ulaşması, kuşkusuz hepimizi fazlasıyla mutlu edecektir.Bu duygu ve düşüncelerle; Yüce Rabbim’den, yeni yılın Diyarbakırlı vatandaşlarımıza, aziz milletimize ve bütün dünya insanlarına, barış, huzur ve refah getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda daima sağduyu, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygının egemen olmasını, en kalbi duyularımla, niyaz ediyorum’.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azim Ve Şevk İle Mücadelemize Devam EdeceğizÖnceki Haber

Azim Ve Şevk İle Mücadelemize Devam Edec...

Eringin”den Yeni Yıl MesajıSonraki Haber

Eringin”den Yeni Yıl Mesajı

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı