Azim Ve Şevk İle Mücadelemize Devam Edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Azim Ve Şevk İle Mücadelemize Devam Edeceğiz
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehmet Teyar Karakoç, ‘Yeni Yıl’ Dolayısıyla Yayınladığı Kutlama Mesajında, Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi.
Dicle Elektrik Reklam 2

MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehmet Teyar Karakoç, Yeni Yıl mesajında, duygularını şöyle dile getirdi:‘Evvela, yeni yılın taze başlangıçlara, yeni heyecanlara, kalıcı bir huzur, artan saadete ve toplum katmanlarına yayılan bir mutluluğa vesile olmasını, Yüce Allah'tan, en kalbi duygularımla niyaz ediyorum. Tarih boyunca birçok medeniyetler kurmuş, üç kıtaya hükmetmiş atalarımız nasıl ki, tarihin hiçbir döneminde karamsarlığa kapılmadılarsa, bizler de şartlar ne olursa olsun aydınlık ve müreffeh bir Türkiye sevdasıyla, mücadelemize devam edeceğiz.Ülkemizi her sahada hak ettiği, gelişmişlik ve medeniyet noktalarına el ele ve gönül gönüle vererek, ilim, bilim, erdem, ahlak ve İslami şuur ile getireceğimize and içtik.

Aziz milletimizin faydasına olacak her türlü projede, işbirliği ve güç birliği yaparak, Cumhur İttifakı'nın kapsamı ve müktesebatıyla Cumhuriyetimizin 100. yaşına ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonuyla ulaşma noktasında, bu yıl daha bir gayretli ve Azimli olacağız.Yeni yıl dolayısıyla, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şifa dileklerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. Senelerdir, hem sınırlarımız dâhilinde, hem de sınır ötesinde emsalsiz bir mücadele vererek, yeni kahramanlık destanları yazan şanlı Mehmetçiklerimize başarılar diliyorum.

Kuşku yok ki, vatanımızın geleceğine dair, karanlık mahfillerde, kirli tezgâhlar oynanmakta, kanlı senaryolar gerçekleştirilmek istenmektedir. Son olarak para birimimiz ile ilgili, ucu dışarıda olan gayri ahlaki senaryolar gerçekleştirilmek istenmiş, ancak bu senaryolar, halkımızın sağduyusu karşısında, hüsrana uğramıştır. Bu da göstermektedir ki, hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi kaybetmeden, ortak ülkü ve hedeflere yürek yüreğe, kol kola yürümemiz gerektiği elzemdir. Daha bayındır ve daha müreffeh bir Türkiye için, her zamankinden daha fazla çaba göstermeli, mücadeleden bir an olsun vazgeçmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas Diyarbakırlı vatandaşlarımızın, Türk-İslam Âleminin ve bütün dünya insanlarının yeni yılını kutluyorum.Cenab-ı Allah’tan, yeni yılın, başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün İslam dünyasına, huzur, barış, istikrar ve sürekli kalkınmamız için güçlü milli şuur rehberliğinde, milli ve manevi dinamikler ışığında, kutlu bir uyanışın miladı olmasını, en samimi hissiyatımla dilerim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzine Yıl Sonu Zammı: 68 KuruşÖnceki Haber

Benzine Yıl Sonu Zammı: 68 Kuruş

Taze Umutlarla Yeni Yıla GiriyoruzSonraki Haber

Taze Umutlarla Yeni Yıla Giriyoruz

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı