Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor Başarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor Başarı
Abone ol
Diyarbakır Sur İlçe Kaymakamlık Bünyesinde Bulunan Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü Bir Başarıya Daha İmza Attı.

Haber MuhabiriAli Şeran
Haberin Resmi KaynağıSüleyman Karaarslan

Yeni Kimliklerin Verilmesi İle Start Alan Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü  Gelen Vatandaşlara Öylesi Ye İlgileniyorlar Ki Ben Bile Şaşardım Başta Şefleri Olmak Üzere Görev Yapan Personel Bile Kibarlığından Ve Anlayışlarından Bizleri Hayran Bırakmıştır. Diyarbakır Sur İlçe Kaymakamlık Bünyesinde Bulunan Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü  Bir Başarıya Daha İmza Attı Yeni Kimliklerin Verilmesi İle Start Alan Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü  Gelen Vatandaşlara Öylesi Ye İlgileniyorlar Ki Ben Bile Şaşardım Başta Şefleri Olmak Üzere Görev Yapan Personel Bile Kibarlığından Ve Anlayışlarından Bizleri Hayran Bırakmıştı Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü Şefi Nizamettin İçli Bey Efendi Yardımcı Personeller Nazif Polat, Ahmet Tanrıkulu, Mükerime Yalçın,Cengiz Pidikçi, Burhan Bal Beye Ve İsmimin Yazamadıklarımız Dahi Olmak Üzere Teşekkürü Bir Borç Biliyoruz Halkımız Adına Görüşlerini Aldığımız Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü Şefi Nizamettin İçli “İl Nüfus Ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü Olarak Yaptığımız Çalışmalarda Sürekli Biz Yol Gösteren, Yolumuza Işık Tutan Ve Desteklerini Bizden Esirgemeyen  Başta Valimize Ve Kaymakamımıza Teşekkür Ediyoruz.”Dedi.

Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğünde Yapılan Başarılı Çalışmalardan Duyduğu Memnuniyeti İfade Eden il Valimiz Sur Halkı İlk Defa Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğünün Bu Durum Yeni Kimlikleri Bilgilendirmeleri İlçemizdeki Halkımız  İçin Çok Önemli Ve Çok Güzel Bir Çalışmadır Diye Sözlerine Ekledi. Yeni Kimliklere İğlinin Yoğun Olduğu Gözlemlenirken Çalışmalar Ve Faaliyetler Halka Yansımış, Halk Yapılanları Benimsemiş Ve Çok Memnun Olmuşlar. Bu Da Bizim İstediğimiz Ve Bu Durumu Sağlamak İçin Çalıştığımız Durumdur. Bu Nedenle Bu Çalışmaları Desteklemek Gerekmektedir. Milletçe Bu Uğurda Birbirimize Destek Olmalı Ve Başarılarımızı Ve Çalışmalarımızı Çoğaltmalıyız.

Sur Halkından Görüşlerini Aldığımız Nurdan Eringin Hanım Efendi  Ben Sur İçinde Oturuyorum İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğünü  Ziyaret Ederek, Müracaatları Alınmaya Başlanan Yeni Kimlik Kartları İle İlgili Bilgi Aldım. Sur İlçe  Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğüne Ve   Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyorum.”Dedi.. Bu Kadar Zamanda Göstermiş Oldukları Hassasiyet Teşekküre Laik Olduğunu Söyledi Yaklaşık İşlemlerinin Yarım Saate Bitiğini Belirten  Nurdan Eringin Duyduğu Mutluluğu Dile Getirdi Ve Yeni Kimlikle İlgili Bilgi Aldığını Sözlerine Ekledi Ve İçeride Ki Temizlik Ve Samimi Atmosferde Beni Etkiledi Bundan Sonraki Zamanda Da  Çok Kalabalık Olması Yeni Kimliklere Duyulan İğliden Ve Yoğunluktandır ..Diye Sözlerine Ekledi .

Sur İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü Şefi Nizamettin İçli Yeni Kimlik Kartlarının Çok Önemli Olduğunu Vurgulayarak, Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır Bölge Haber Ve Basın Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran”a Şöyle Devam Etti: "Yeni Kimlik Kartının İçerisinde Bir Çip Var.  Bütün Bilgilerimizin Muhafaza Edildiği Teknolojik Bir Ürün. İleride Ehliyet Yerine De Geçecek. Rengi De Artık Mavi Ve Pembe Şeklinde Değil Standart Tek Tip Rengi Var. Hayırlı Uğurlu Olsun. Büyük Ve Önemli Bir Hizmet."Yeni Kimlik Kartlarının İleride Suç İle Mücadelede De Önemli Olacağına İşaret Eden Nizamettin İçli "İleride Suç İle Mücadelede Ve Suçların Önlemesinde, Çok Önemli Olacak Olan Bu Sistem Herkesin Kayıt Altına Alınmış Olması Çok Önemli. 16 Liralık Bir Bedeli Var. Kimlik Kartının Kaybedilmesi Durumunda Cezası 32 Lira. 2 İle 3 Gün İçerisinde Pasaport Gibi Adrese Teslim Ediliyor." Nizamettin İçli De Yeni Çipli Kimlik Kartı Hizmetinin Çok Önemli Bir Hizmet Olduğunu İfade Etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 21
    SEVDİM
  • 21
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 21
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haberdiyarbakir.Org Yönetiminden Ak Partiye Anlamlı ZiyaretÖnceki Haber

Haberdiyarbakir.Org Yönetiminden Ak Part...

11.Yaşına Basan Haberdiyarbakir.Org AjansımızSonraki Haber

11.Yaşına Basan Haberdiyarbakir.Org Ajan...