Haberdiyarbakir.Org Yönetiminden Ak Partiye Anlamlı Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Haberdiyarbakir.Org Yönetiminden Ak Partiye Anlamlı Ziyaret
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran Ve Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç, Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanlığına, Nezaket Ve Tanışma Ziyaretinde Bulundular.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberin Resmi Kaynağı  Hidayet Öner

Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran Ve Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç,Genel Müdürü Efe Şeran ile Birlikte Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığına, Nezaket Ve Tanışma Ziyaretinde Bulundular.Yayıncılık Hayatında 9. Yılını Tamamlayıp, 11. Yılına Giren Ve Diyarbakır’ın En Etkili Dijital Yayın Organlarından Olan Haberdiyarbakir.Org Yönetimi, Kurumsal Ziyaretlerine Devam Ediyor.Bu Kapsamda, Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran Ve Genel Müdürü Efe Şeran,Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç, Ak Parti Tanıtım Ve Medyadan Sorumlu Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Cihad Yıldırım’ı Partideki Makamında Ziyaret Ettiler. Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran, ‘Yayıncılık Hayatımızın 11. Yılına Girmemiz Vesilesiyle, Kamu Kurum Ve Kuruluşların Yanı Sıra, Siyasi Partilerimiz, Dernek Ve Vakıflarımız, Oda, Borsa Ve Esnaf Birliklerine Yönelik Ziyaretlerimize Devam Ediyoruz.

Ak Parti Tanıtım Ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ve Meslektaşımız Cihad Yıldırım Beyi Ziyaret Ederek, Hem Kendisine Yeni Görevinde ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerimizi İlettik, Hem De Faydalı İstişarelerde Bulunduk. Bu Tür İstişari Amaçlı Ziyaretlere, Önümüzdeki Günlerde Devam Edeceğiz’ Dedi. Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç İse, ‘Mesaisini Diyarbakır Halkına Hizmet Edebilme Noktasında En İyi Şekilde Değerlendiren, Kıymetli Meslektaşımız Cihad Yıldırım Bey İle Çok Faydalı Bir Görüşme Yaptık. Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığının Bugüne Kadar Yaptığı Çalışmalar Hakkında, Genel Bir Çerçevede Bilgiler Aktardı.Adanmışlık Ruhuyla Çıktığı Bu Kutlu Yolculukta, Kendisine Ve Bütün Ak Parti Kadrolarına Muvaffakiyetler Diliyoruz’ Şeklinde Konuştu.Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Ak Parti Tanıtım Ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihad Yıldırım İse, Duygularını Şöyle Dile Getirdi:

‘Ak Parti İl Başkanlığı Olarak, Kapımız Bütün Vatandaşlarımıza Açık. İnsanlarımızın Dertleriyle Hemhal Olmak, Hayır Duaları Alabilmek, Zaten Bizim Çıkış Noktamız.Cumhurbaşkanımız Ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Her Fırsatta Dile Getirdiği Gibi, ‘Bizler Halkımızın Efendisi Değil, Hizmetkârıyız.Halka Hizmet Hareketi Olan Bu Kutlu Davanın Birer Neferleri Olarak, Elimizden Gelen Bütün Gayretimizle, Halkımıza Ve Şehrimize Hizmet Etmeye Çalışıyoruz.Mekke Ve Medine’den Sonra 5. Haremi Şerif Ünvanına Sahip Mukaddes Kentimize Hizmet Sunabilmek, Bizim İçin Onur Vesilesidir.Kentimizin Sorunlarının Çözüme Kavuşması, Yeni Projelerin Gerçekleştirilmesi Noktasında, Özellikle Yerel Basınımızla Bugüne Kadar Olduğu Gibi, Bundan Sonra Da Sürekli Diyalog Halinde Olacak Ve İstişarelerde Bulunacağız’.

Anahtar Kelimeler:
  • 3
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 5
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN
Aile Hekimlerinden Zatürre Aşısı Ve Corona Uyarısı!Önceki Haber

Aile Hekimlerinden Zatürre Aşısı Ve Coro...

Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor BaşarıSonraki Haber

Sur İlçe Nüfus Müdürlüğünden Rekor Başar...