Saha Çalışmalarımız Son Derece Olumlu Geçiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saha Çalışmalarımız Son Derece Olumlu Geçiyor
Abone ol
(CHP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Esra Arslan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Ali Şeran”a Bölge Ve Ülke Gündemine İlişkin Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

Haber Muhabiri Ali Şeran (Özel Haberi)
Resmi Kaynak Ali Şeran (Özel Haberi)

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Millet İttifakının ülkemizi içinde bulunduğu zor koşullardan çıkarmak için var gücüyle çalışacağını belirten CHP Diyarbakır 8. Sıra Milletvekili Adayı, siyasetçi ve iş kadını Esra Arslan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Ali Şeran”a şunları söyledi:

‘Evvela şu hususu belirtmek isterim ki, saha çalışmalarımız bir hayli olumlu geçiyor. Başta kadınlarımız ve yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz olmak üzere, emeklilerimiz, esnaf ve ticaret erbabı vatandaşlarımız, Sendikalar, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve farklı meslek gruplarına mensup vatandaşlarımızla, birçok platformlarda buluştuk. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, empati yaparak gerçekleştirdiğimiz saha çalışmaları, bir hayli verimli geçti. Esnaf ve köy ziyaretleri, çat kapı yaptığımız ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımız, bizlere güler yüz ve sıcak bir karşılama göstererek, geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerini sergilediler. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımıza, bir kez daha en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Diyarbakır, tarihin taşlara yazıldığı, insanlık medeniyetinin neredeyse başlangıç noktası olan, Mukaddes bir şehirdir. Bu kentte yaşamak, ekmeğini yiyip, havasını solumak, gerçekten bir ayrıcalık ve Rabbim’in bizlere bahşettiği sayısız nimetlerden, sadece biridir’.

Kaynaklarımız Verimli Ve Adaletli Kullanılacak

CHP Diyarbakır 8. Sıra Milletvekili Adayı, siyasetçi ve iş kadını Esra Arslan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Ali Şeran”a şunları söyledi: ‘Kentimiz ve ülkemiz bir hayli zor ve meşakkatli bir süreçten geçmekte. Geniş halk kitleleri, neredeyse evine ekmek götüremez bir durumda. Enflasyon ateşi giderek yükseliyor. İşsizler ordusuna her yıl yeni yığınlar ekleniyor. İnsanlarımız mutsuz. Kentimizin sorunlarına, ortak aklı kullanarak, kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla, CHP olarak çıktığımız bu kutlu yolda, azimle mücadelemize devam ediyoruz. Şu hususu özellikle belirtmek isterim ki, saha çalışmalarımızda, her yaş ve meslek grubuna mensup vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler ve destek, bizleri memnun ederken, aynı zamanda üstlendiğimiz misyon ve sorumluluğun ne kadar önemli ve hayati olduğunu da, bir kez daha idrak etmiş olduk.

Yedisinden yetmişine, erkeğiyle kadınıyla,  tüm vatandaşlarımızın desteğini alarak, hep beraber tarih yazacak ve 15 Mayıs sabahında, yeni bir hayata başlayacağız. Cumhuriyet Halk partisi ve Millet İttifakı bileşenlerine verilecek her oy, yeni ve daha müreffeh bir hayata geçişimizi daha da kolaylaştıracak ve hızlandıracak. Bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum, partimize verilen oylar kesinlikle boşa gitmeyecek. Çünkü milletvekilliği oylarında ülke baraj endişesi olmadan seçmenlerimiz partimize gönül rahatlığı ile oylarını verebilir. Böylelikle Diyarbakır’dan çok güçlü bir ses ile TBMM’de temsil hakkı kazanarak. Bu sonuçla, kentimizi olabildiğince bayındır ve mamur bir noktaya taşıyabilmek için, güç ve gönül birlikteliği yapmak suretiyle, azim ve sabırla çalışmaya devam edeceğiz.İnşallah, 14 Mayıs seçimlerinde alacağımız başarılı sonuçlarla Cumhuriyet Halk partisi olarak Diyarbakır"da başararak, yeni ve müreffeh bir hayata ‘hep beraber merhaba’ diyeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
  • 8
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Vekillerin DOGÜNKAD ZiyaretiÖnceki Haber

CHP’li Vekillerin DOGÜNKAD Ziyareti

Cumhuriyet Tarihimizin En Kritik Seçimi YaşanacakSonraki Haber

Cumhuriyet Tarihimizin En Kritik Seçimi...

Yorum Yazın

Reklam Alnı