Saadet Partisi Tam Kadro Sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Tam Kadro Sahada
Abone ol
Saadet Partisi Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar Ve Genel İdare Kurulu'ndan 4 Üye Diyarbakır'da Seçim Startı Verdi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Saadet Partisi Diyarbakır Basın

Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin, Teşkilat Merkezi'nde yaptığı basın toplantısında Saadet Partisi'nin Diyarbakır'a verdiği önemi belirtti: "Partimiz, Güneydoğu'da seçimin startını Diyarbakır'da verdi. Teşkilat olarak genel seçimlere hazırız. Diyarbakır'da 4 Merkez İlçe ve 13 İlçemizde tam kadro insanımızla kucaklaşma, problemleri yerinde tespit ve çözüm için sahadayız." dedi. Genel Merkezden seçim çalışmaları için gelen isimler: Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar. GİK Üyeleri: Muhammed Sabır Fırat, Musa Ahmet Kaya, Ali İmran Bozdoğan, Halil İbrahim Akpınar

Diyarbakır Merkezde Sivil Toplum Kuruluşları, Partilerin İl Başkanlıkları, Kanaat Önderleri, Esnaf Ziyaretleri, Basın Kuruluşları olmak üzere herkesle buluşma amaçlı görüşmelerle fikir alış-verişinde bulunularak, sorunları yerinde tespit edip, Diyarbakır'a dair çalışmaların rapor halinde Saadet Partisi Genel Merkezi'ne sunulacağı belirtildi: Saadet Partisi olarak Genel Merkezimizin başlattığı seçim startı verilmiş durumda. Biz, seçime tüm teşkilatlarımızla hazırlığımızı yaptık. Diyarbakır’ımızın her yerinde insanımızla buluşmalarımızda seçime dair partimizin ilkelerini, görüşlerini paylaşacağız. Adil Düzen-Hakça Paylaşım, İnsanca Yaşam-Adaletle Yönetim çerçevesinde ırk, dil farkı gözetmeksizin Saadetli bir geleceğe emin adımlarla yürüyüşümüzde, son yirmi yılın ve öncesinin tutarsızlıklarını, ekonomik alanda çöküşünü, özelleştirme adı altında fabrikaların niçin satıldığını, üretim yerine tüketimin kamçılandığını belirtiyoruz.

Herkese yeten tarımın ve hayvancılığın bitirildiği günümüzde haksız kazançlarla enflasyonu fiyat artışı olarak ifade eden iktidar, gerçek rakamları çarptırarak belirlediği TUİK oranının altında maaş farkını bile vermeyerek, aç olan ve istihdam edilmeyi bekleyen insanımızı müjde üzerine müjde vererek daha da ezmektedir. 8500 TL Asgarî Ücretle çalışan insanımız, mutfak masrafını, kira bedelini, zorunlu ihtiyaçlarını karşılayamazken, bankaların kredi kartlarına hayatını ipotek ettirme zorunda bırakılırken milyonlarca liraya ulaşan TOKİ Konutlarını nasıl alacak?

Bankaların faizden aldığı kâr, senede %407'yi aşıyor, bu yetmezmiş gibi vatandaş ev için bankalar adres gösterilerek, sömürünün adresine yönlendiriliyor. Hastayı tedavi etmeye mecbur olan doktorun ilaç yerine zehir vermesi düşünülemez. Bankalar %400 üzerinden kazanca boğulurken yardıma muhtaç insan sayısı dört kat değil on kat artmıştır. Sadece kendine Müslüman, kendine adaletli olan İktidar cephesi AKP-MHP, iyi bilmelidir ki bu düzen böyle sürmez. Milletin ortak düşüncesi, kanaati, vicdanı Altılı Massa’da ete ve kemiğe bürünmüştür.

Doğu Perinçek, aldığı oy ortada iken, fikirlerinin iktidar olduğunu belirtmektedir. Kendileri olmazsa ülkenin uçurumdan yuvarlanacağını belirten iktidar, yirmi yıldan fazla sürede enkaza çevirdiği ülke yönetiminden utanmadan muhalefeti sorumlu tutmaktadır. Ülkeyi yönettiğini belirten İktidar,  koalisyon kurarken muhalefeti ülkeyi yönetememekle suçluyor. Siz, yirmi yıldan fazladır ne yaptınız? Neredeyse her şeyi sattınız, on yıl sonra bir şey kalmadı, bırakmadınız. Fabrika kurup işsizliği yoksulluğu önlemeniz gerekirken, bu ülke insanının vergisini betona, demire, asfalta gömerek yandaşlara aktardınız. Ayda yılda bir uçak inen hava alanında borçları, maaşları düşürerek ödediniz. Döviz üzerinden teminat verdiniz.

Hayvancılık bitti. 1 Kilogram et, 180 - 200 TL civarında. Tarım bitti. Mercimek Kanada'dan, Buğday Ukrayna'dan, Zeytinyağından Soğana, Patatese kadar Kuzey Suriye'den, Hayvan yemi, saman ithal. Üretici her alanda sattığı fiyatla ürünü alamamakta. Siz Almanya'nın, Fransa'nın, İngiltere'nin bizi kıskandığını söyleyen İktidara ne diyebilirsiniz? Her şeyi dış güçler mi yapıyor? Devlet, fabrika işletmez dediler, sattılar. Devlet, tarımla hayvancılık yapmaz dediler. Devlet bir baktık ki Kredi Tarım Kooperatifleriyle marketçilik, mahalle bakkaliyesi işine girdi. Bu denli kötü yönetime, yandaş şirketleri palazlandırmaya, yandaş medyaları, holdingleri beslemeye milletin vergisi artık yetmemektedir. Vatandaşın dayanacak gücü, kuvveti kalmadı. İnsanımız açlık sınırının altında bir yaşam sürüyor. Bunun için Ankara Merkez Yönetimimiz, İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatımızla sahadayız. AKP, bu seçimlerde artık enkaz haline getirdiği ekonomiyi, kadrolaşmalarla partizanlığa dönüştürdüğü kadroları teslim ederek, bu ülkeyi yok etmekten vaz geçecektir. Ankara'da, İstanbul'da kaybeden AKP, kibrin, gururun zirvesinde bitmişlik sendromu yaşıyor. Tüm bu kötülükleri Aziz Milletimiz, Saadet Partimizin kadrolarıyla ortadan kaldıracak, Şehrimiz Diyarbakır, tüm ülke insanımızı huzura kavuşacak, refahı yeniden yaşayacak, fazileti bilecek, selametin Saadet Partisinde olduğunu onaylayacaktır.

Merhum Liderimiz Necmettin Erbakan'ın kurucusu ve genel başkanı olduğu son parti Saadet Partisidir. Biz onun öğrencileri olarak, şehrimiz Diyarbakır’da kendi ilkelerinin temsilcisiyiz. İnsanımıza Saadet Partisi olarak, tekrar esarete karşı durmanın, fakirliğin kader olmadığını haykırmanın, adaletle haksızlıklara, yalana, talana vurguna son demenin adresini Saadet Partisi olarak gösteriyoruz. Saadet varsa huzur vardır!.. Saadet Partisi'nin Diyarbakır’ın her ilçesinde saha çalışmalarına başlaması yanında Silvan İlçe Kongresi'nin 29 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Silvan Kültür Merkezinde yapılacağını belirten İl Başkanı Ergin, kongrede partiye toplu katılımların gerçekleşeceğini söyleyerek, Saadet Partisi'nin güçlü şekilde seçimlere gireceğine işaret etti: " Silvan Kongremize, ilçe teşkilatlarımız, komşu iller yanında Silvan merkez ve köylerden büyük katılımlar söz konusu. Saadet Partisi, Silvan'da da siyasî varlığını teşkilatlanmasıyla ortaya koymuştur. Silvan ilçemizde iktidar, iş ve istihdam alanında üzerine düşeni yapmamış, iflaslarla intiharlarla Silvan, gündemden düşmemiştir. Biz, Adil Ekonomik Düzen ve Hakça Paylaşım ile Silvan’ımızın da hizmetinde olacağız. Buna söz veriyoruz. Diyarbakır'a büyük önem veren Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, diğer ilçelerimiz gibi Silvan'a da gereken duyarlılığı göstermektedir. Zembilfroş'u ile Malabadi Köprüsü ile Kalesi ile Mervani Devleti'ne Başkentlik yapan Silvan'a ne hizmet etsek azdır. Bunun bilincindeyiz, şuurundayız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık Yapan Şebeke ÇökertildiÖnceki Haber

Hırsızlık Yapan Şebeke Çökertildi

Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk KaynağıSonraki Haber

Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk...

Yorum Yazın

Reklam Alnı