Kutlu Gün Ve Gecelere Tekrar Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşamaktayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kutlu Gün Ve Gecelere Tekrar Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşamaktayız
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Berfu İlter, Mübarek Üç Aylar Ve Regaib Kandili Dolayısıyla, Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran 
Resmi Kaynak Özlem Kaya

‘Ve nihayet, son derece zorlu geçen bir sürecinden ardından, mübarek üç aylara tekrar kavuşmuş olmanın haklı mutluluğu ve tatlı heyecanını yaşamaktayız’ diyen ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Berfu İlter, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bu vesileyle aklınıza gelen, içinizden geçen ve olmasını dilediğiniz bütün duaların kabul olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, Cenabı Hak'tan, mübarek üç aylar ve bu kutlu gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini en kalbi duygularımla niyaz ediyorum.

Bu Kandil gecemizde, hepimiz dua bahçesinde yeşeren birer fidan olmak olma umuduyla Cenab-ı Allah’a şükür, zikir ve secde ve dualarda yarışacağız. Kur’an tilavetleriyle, evlerimizi şenlendireceğiz. Dinimiz İslam'ın nurlu yüzü kalplerimize dolsun, makamınız cennet makamı ve Allah Resulü Hazreti Muhammed Mustafa Efendimiz komşunuz olsun. Kardeşlik zincirine yeni halkaların eklendiği, sevgilerin birleşip okyanuslara dönüştüğü, dostlukların giderek arttığı, mutlu ve sevgi dolu nice kandillerde buluşabilmek, hepimizin ortak dileklerindendir.

Bağışlayan, bizlere merhamet eden ve merhamet edenlerin en hayırlısı olan Yüce Rabbimiz, bizleri bir kez daha üç aylara kavuşturduğu için, O’na ne kadar şükürler etsek azdır. Bu vesileyle sofranız afiyetli, kazancınız bereketli, kararlarınız isabetli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu ve Regaip Kandiliniz kutlu olsun. Varlığı Ebedi olan, Merhameti Sınırsız, Kudreti Sonsuz, Hakim-i Mutlak Olan Yüce Allah; bütün duaları kabul buyurandır. Başta İslam Âlemi olmak üzere bütün dünyadaki acıların dinmesi, akan gözyaşlarının durması niyazıyla, vatandaşlarımız ve bütün İslam aleminin, Regaip Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyorum’. ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Berfu İlter

Anahtar Kelimeler:
  • 75
    SEVDİM
  • 57
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 34
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk KaynağıÖnceki Haber

Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk...

Ehliyetsiz Sürücü Sosyal Medya Paylaşımından YakalandıSonraki Haber

Ehliyetsiz Sürücü Sosyal Medya Paylaşımı...

Yorum Yazın

Reklam Alnı