Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış Durumda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış Durumda
Abone ol
Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, Mübarek Ramazan Bayramı Dolayısıyla, Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Haber Muhabiri Haberdiyarbakir.Org
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org
Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

İslam Alemi olarak bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirten Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, duygu yüklü ifadeler kullandığı mesajında, şunları söyledi:‘Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. Bütün mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı, hoş geldi sefalar getirdi’.

Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, Ziraat Bankası Emekli Müdürü Hamza Serçek, Merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yönetimler Derneği’nin Diyarbakır İl Başkanlığı’ olarak, Diyarbakır halkının ortak sesi olma düsturuyla yola çıktıklarını belirterek şöyle devam etti:

Tarifsiz Güzellikleri Hep Beraber Yaşıyoruz

‘Adaletin terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, saf bir kalp ile kalp heybemizi dua tomurcuklarıyla doldurup, bol bol tevbe istiğfar ederek, niyazlarımızı ulaştıralım.Bütün dünyayı etkisi altına alan, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı salgın hastalık tehlikesi ile Filistin’de mazlum Din kardeşlerimize reva görülen zulmün en kısa sürede sona ermesi için, samimi kalplerle, Cenab-ı Allah’a yakarışlarımızı iletelim. Cenabı Allah; başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli ve sağlıklı bayramlar yaşamayı nasip buyursun.

Ulvi duygularımızın bütün bedenleri kapladığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, Bayramın manevi havasından olabildiğince faydalanmaya çalışmalıyız.Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Kadir Gecesi’nin muhteşem manevi atmosferinden sonra bir kez daha kavuştuğumuz Ramazan Bayramı, hepimize mutluluklar ve esenlikler getirsin.

Bayram Namazını müteakiben heyecanını en veciz bir şekilde 3 gün boyunca doya doya yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nda mutluluk, huzur ve hayırlarla dolu bir ömür temennisiyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Adeta iple çektiğimiz, özlemle yolunu gözlediğimiz Bayramlarımız, hepimize ayrı bir heyecan ve coşku fırtınası yaşatıyor. Böylesi kutsi günlerde, yeni kardeşliklere vesile olalım.Manevi bir hazla, dualarımız, yakarışlarımız eşliğinde varalım yüce Allah’a. Böylelikle erişelim hep beraber bayramın tadına doyumsuz güzelliklerine.Bu duygu ve düşüncelerle bütün halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, dünya genelinde yaşanan zulümlerin sona ermesi ve can almaya devam eden bulaşıcı salgın hastalıkların en kısa sürede hayatımızdan çıkarak, yenden sağlıklı ve mutlu günlere dönebilmemizi, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramlar DileğiyleÖnceki Haber

Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramla...

Bayramlar Yeni Umutların Tomurcuklandığı Müstesna GünlerdirSonraki Haber

Bayramlar Yeni Umutların Tomurcuklandığı...

Yorum Yazın

Reklam Alnı