En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimiz’e Yönelelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimiz’e Yönelelim
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Denetleme Ve Değerlendirme Koordinatörü Yayınladığı Mesajla Ramazan Bayramını Kutladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Haber Merkezi

Birçok Lütuflarla Dolu, Bir Ramazan Bayramı’na Daha Kavuşmanın Hazzını Ve Mutluluğunu Hep Beraber Yaşamaktayız. Cenabı Rabbim’e; ellerimizi açalım, en samimi duygularımızla O’na yönelelim. Makam-ı Azamı’nda secdeye varıp, boyunlarımızı bükelim.Sadece Allah’a yalvararak, keremi ve sayısız lütuflarla dolu O’nun Yüce Katı’ndan niyaz edelim. Dillerimizde, kalplerimizde, gönüllerimizde hep Yüce Mevlam olsun. Bu vesileyle, Dinimiz İslam'ın nurlu güneşi kalbimize dolsun. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V.) salâvatlar getirelim.Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; bizleri bir kez daha böylesi kutlu günlere kavuşturdu. Sayısız nimetlerle dolu olan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günleri, olabildiğince değerlendirelim.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Denetleme Ve Değerlendirme Koordinatörü. Dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam Âlemi’ne mutluluklar getirsin.

Şifa bekleyen bütün hastalarımızı, telefonumuzu bekleyen büyüklerimizi ve darda olan yakınlarımızı aramakla, dertleriyle hem hal olalım. Dua kapılarının açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde, saygıdeğer halkımızın ve Ümmet-i Muhammed’in Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım.Yüce Rabbim’den, bütün dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı salgın hastalık başta olmak üzere, bütün hastalıkların sona erdiği ve şu an zalim Siyonist İsrail rejiminin zulmüne maruz kalan Filistinli Din kardeşlerimiz başta olmak üzere, bütün dünyada yaşanan zulümlerin sona ermesini diliyor ve niyaz ediyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle tüm sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor; kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 10
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Diyarbakır"dan Tam Not AldıÖnceki Haber

Büyükşehir Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Di...

Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramlar DileğiyleSonraki Haber

Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramla...

Yorum Yazın

Reklam Alnı