Metinalı İş İnsanı Aktaş’tan İstihdama Büyük Katkı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metinalı İş İnsanı Aktaş’tan İstihdama Büyük Katkı!
Abone ol
Diyarbakır’da Pınar Lahmacun işletmecisi olan Metina Aşireti mensubu Haydar Aktaş, 2 ortağıyla birlikte Bağlar ilçesinde bulunan Göletli Park içinde 2 katlı 350 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açtı

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Seyfettin Eken

Ekonomik krizin derinden hissedildiği bir dönemde 3 ortağın birleşerek böyle bir yatırım yapması takdir topladı. Ortaklarıyla birlikte Pınar Lahmacun’un ilk şubesinde 35 kişi istihdam eden Aktaş, açtığı yeni şubesinde istihdama 50 kişilik katkı sunarak 12 milyon yatırım yaptığı 2 katlı yeni şubesinde 350 kişilik bir kapasiteyle Diyarbakırlılara hizmet etmeye başladıklarını söyledi.

Metina Aşireti mensubu olan ve 500 kişinin katıldığı Mevlid yemeğiyle açılış yaptıklarını belirten Aktaş, “Diyarbakır’da 30 yıldır lokanta işletmeciliği yapıyorum. Daha önceki şubemizde yıllarca Diyarbakırlıların damak tadına hitap edecek şekilde hizmet ettik. Bugüne kadar binlerce insana hizmet ederken, onların işletmemizden memnun ayrılmaları için azami gayret gösterdik. Diyarbakır ve bölgenin kanaat önderlerinin dahil olmak üzere Metina Aşiretimizin mensuplarının kurduğu Metina Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu ve yönetiminin de katıldığı 500 kişilik bir mevlid yemeğiyle açılışımızı yaptık” dedi.

Yeni şubesinde insanların damak tadına hitap edecek bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini aktaran Aktaş; “İlk şubemizi kapatmadık. Orası bizim için çok önemli bir yer. İlk şubemizde 35 kişi çalışıyordu. Yeni şubemizin açılışında ortağım Abdülhalim Börü ve Necmettin Geyik ile birlikte 12 milyon TL’ye yakın harcama yaptık. Şuanda 50 kişilik bir kadroyla Diyarbakırlı hemşerilerimize hizmete başladık. Pınar Lahmacun olarak hizmete başladığımız ilk günden beri temizlik, hijyen, müşteri memnuniyeti ve yemeklerimizin lezzeti en çok önem verdiğimiz konulardandır. Açılışa katılan vatandaşlarımıza, hemşerilerimize ve Metina Aşiretimin mensuplarına teşekkür ediyorum. Herkesi kendi evindeymiş gibi hissedeceği ve güzel yemeklerin tadına varacağı işletmemize bekleriz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şuâra Kültür Sanat Cafe Görkemli Bir Açılış İle AçıldıÖnceki Haber

Şuâra Kültür Sanat Cafe Görkemli Bir Açı...

YODES Yozgat’ı Geziyoruz Etkinliği DüzenlediSonraki Haber

YODES Yozgat’ı Geziyoruz Etkinliği Düzen...

Yorum Yazın

Reklam Alnı