Lezzettin Sırını Diyarbakır Evar”la Keşfetmeye Hazırımsınız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lezzettin Sırını Diyarbakır Evar”la Keşfetmeye Hazırımsınız
Abone ol
Diyarbakır’ın Lezzet Şöleni Evar”la Baştan Yazmak İstiyoruz!

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Ali Şeran (Özel Haber)

Deneyimli Ve Güler Yüzlü Kadrosuyla Misafirlerine Enfes Menüsünden Harika Lezzetler Tattırıyor. Diyarbakır”ın Tüm Kültürlerin Ortak Noktası Olan Kalabalık Sofra Sıcaklığının Yanı Sıra, Usta Şeflerin İmzası İle Lezzetlerinin Yer Aldığı Diyarbakır’ın Yepyeni Lezzet Adresi Evar, Hizmete Başladı. Hizmete Başladığı günden itibaren Şık mimarisi ve birbirinden enfes menüsüyle damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak Evar, haftanın her günü, Sur içi Yeni Kapı’da misafirlerini bekliyor. Kelime anlamı olarak “Akşam” anlamına gelen Evar, mavi beyaz konseptiyle misafirlerini büyülemeye hazırlanıyor. Yöresel Diyarbakır mutfağının en seçkin ve geleneksel lezzetlerine farklı yorumlar ve modern dokunuşlar katıyor.

Hijyen Ve Kalitesi Onaylı Ürünleriyle Adeta Bir Lezzet Cümbüşü Yaşatıyor. Diyarbakır’ın en iddialı yemeklerini incelikli servis ve samimi hizmet anlayışı ile birleştiriyor. 2 katlı mekânda ön ve arka bahçesiyle hizmet veren restoranın üst katında, gruplara özel VIP odalar yer alıyor. Diyarbakır mutfağının geleneksel lezzetleri Çömlek Tava, Kaburga Yatağında Patlıcan Dolma, Kaburgalı Lahana Sarma ve Kaburgalı Yaprak Sarma, Evar menüsünün şimdiden en popüler lezzetleri arasında. Kültürel lezzetleri, modern bir atmosfer ile birleştiren restoran, tüm misafirlerini bu eşsiz lezzetleri deneyimlemeye davet ediyor.

Görüşlerini Aldığımız Ahmet Karakan Haberdiyarbakir.og Haber Ajansı Muhabirine Yaptığı Açıklamada ‘Böylesine Bir Lezzeti Diyarbakır Halkının Beğenisine Sundukları İçin Çok Mutluyuz. Kadroları Son Derece Deneyimli. Hünerli Ellerin, Hijyenik Bir Ortamda, Sağlıklı Ürünlerle Sunduğu Lezzet Çeşitleri ile Vatandaşlarımızın Büyük Beğenisini Topluyor. Bu Da Bizi ve Diyarbakır"ı Bir Hayli Mutlu Ediyor Ve Daha Fazla Motive Olmamızı Sağlıyor Diye Sözlerine Ekeldi. ‘Güven, Hijyen Ve Lezzet’ Bizim İçin ‘Olmazsa Olmazlarımız’ Arasında Yer Alıyor. Güven, Zaten Bir İşletmenin Temel Yapı Taşlarından Birini Oluşturur. Diyarbakır’ın yeni bir lezzet hikâyesi var “Evar” Oldu. Tüm kültürlerin ortak noktası olan kalabalık sofra sıcaklığının yanı sıra usta şeflerin imza lezzetlerinin yer aldığı Diyarbakır’ın yepyeni lezzet adresi Evar, hizmete başladı. Şık mimarisi ve birbirinden enfes menüsüyle damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak Evar, haftanın her günü, Sur içi Yeni Kapı’da misafirlerini bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rekor Zamlar Geldi! Resmi Gazetede Yayımlandı.Önceki Haber

Rekor Zamlar Geldi! Resmi Gazetede Yayım...

DİYŞAD Genel Kurul Toplantısını GerçekleştirdiSonraki Haber

DİYŞAD Genel Kurul Toplantısını Gerçekle...

Yorum Yazın

Reklam Alnı