Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk Kaynağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kelimelerle Anlatılamayacak Bir Mutluluk Kaynağı
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Köşe Yazarı Eğitimci // Yazar Eyüphan Kaya, Yazılı Bir Mesaj Yayınlayarak, Mübarek Regaib Kandili’ni Kutladı.

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Nusret Bilgiç

Mesajında, bütün insanlık Âleminin Regaib Kandili’ni kutlayan Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Köşe Yazarı Eğitimci // Yazar Eyüphan Kaya, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi mübarek üç aylar ve Regaib kandilinin ülkemiz başta olmak üzere, İslam Âlemi ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu geceyi en güzel şekilde değerlendirerek, Kur’an-ı Kerim okuyalım, okuyanları huşu içinde dinleyelim, uygun mekânlarda Kur’an ziyafetlerine iştirak edelim.

Allah kelamına olan aşk, saygı, muhabbet ve sonsuz bağlılık duygularımızı her daim taze tutmak ve giderek de kuvvetlendirmek şiarıyla, azimle gayret göstereceğiz. Kuşkusuz Mübarek Üç Aylar ve sinesinde barındırdığı kutlu kandil geceleri, iştiyakla kutlayacak ve değerlendireceğimiz, manevi birer hazine değerindedir. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) salâtlar ve selâmlar getireceğiz. Ümmet-i Muhammed olmanın şuur ve Haklı gururunu, bir kez daha tazeleyerek, geleceğe umutla bakacağız.

Cenab-ı Allah’a tefekkürde bulunarak “Biz kimiz, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Allah’ın, bizlere emirleri nelerdir?’ gibi son derece hayati konular başta olmak üzere bütün meselelerde derin düşüncelere girip, tefekkür edeceğiz. Bu mukaddes geceyi, hayatımızın son fırsatı olarak değerlendirip, nedamette bulunacağız. Akrabalarımız, dostlarımız ve arkadaşlarımızı arayıp, yoksul, öksüz, yetim, engelli ve yaşlılarımıza sılai rahim yapacak, kabristanlara giderek, vefat etmişlerimizin kabirlerini ziyaret edeceğiz.

İman kardeşlerimize dair, Cenab-ı Allah’ın bütün buyruklarını yerine getirelim ki, bu gecenin rahmeti ve bereketinden fazlasıyla istifade edelim. Başlarımıza taç, gözlerimize nur, kalplerimize huzur olan Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik, hicap ve insanlık dışı cereyan eden birtakım olaylar, bir kez daha göstermiştir ki, İslam alemi olarak, birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmemiz, elzem hale gelmiştir. Nitekim Filistin’de senelerden beridir devam eden ve sözde özgür (!) dünyanın kayıtsız kalarak, görmezden geldiği insanlık dışı zulüm de göstermektedir ki, İslam Âlemi, tıpkı Asr-ı Saadet’te olduğu gibi, topyekün bir Cihad için harekete geçmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarının mübarek Regaib Kandili’ni, en halisane duygularımla kutluyorum. Yücelerin En Yücesi, Şanı En Büyük Ve En Yüce Olan Rabbimiz’e, dualarda, zikir ve tesbihatlarda buluşmak arzusuyla, bir ömür boyu, başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Saadet Partisi Tam Kadro SahadaÖnceki Haber

Saadet Partisi Tam Kadro Sahada

Kutlu Gün Ve Gecelere Tekrar Kavuşmanın Mutluluğunu YaşamaktayızSonraki Haber

Kutlu Gün Ve Gecelere Tekrar Kavuşmanın...

Yorum Yazın

Reklam Alnı