Hep Beraber Geleceği İnşa Edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hep Beraber Geleceği İnşa Edeceğiz
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
(CHP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Esra Arslan, 15 Mayıs Sabahında, Ülkemizde Yeni Bir Dönemin Başlayacağını İfade Etti.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran (Özel Haberi)
Resmi Kaynak Ali Şeran (Özel Haberi)

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Ali Şeran”a Önemli Açıklamalarda bulunan CHP Diyarbakır 8. Sıra Milletvekili Adayı, siyasetçi ve iş kadını Esra Arslan, şunları söyledi: ‘Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra 5. Haremi Şerif ünvanına sahip, isimleri Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de geçen Peygamberlerin yanı sıra, sahabeler ve evliyalar kenti olan Diyarbakır, bağrında sayısız Manevi yapıyı barındırmaktadır. İnsanlık tarihinin en eski yerleşim yerlerinden olan, birçok medeniyete beşiklik etmiş Diyarbakır’da yaşamak, hepimiz için onur vericidir.

Evvela, ‘Ben’ Değil, ‘Biz’ Diyeceğiz.

Kentimiz ve ülkemiz bir hayli zor ve meşakkatli bir süreçten geçmekte. Milyonlarca insan enflasyon ve hayat pahalılığı altında yaşam mücadelesi veriyor, birçok vatandaşımız neredeyse evine ekmek götüremez bir durumda. Böylesine zorlu bir süreçten geçerken, duruma kayıtsız kalmak, elbette ki, söz konusu olamaz. Kentimizin sorunlarına, ortak aklı kullanarak, kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla, CHP Diyarbakır Milletvekilliğine talip oldum. Halkımızın gönül dünyasında yer edinebilmek, yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz ve kadınlarımızın sorunlarına çözümler üretebilmek hedefiyle, parti olarak göreve hazırız.

Kentimizin sanayiden turizme, inşaattan eğitime, sağlıktan tarıma kadar, her alanda daha bayındır bir noktaya gelebilmesi noktasında, var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu doğrultuda, projesi olan tüm kişi ve kuruluşlarla da güç ve gönül birlikteliği yapmaya hazırız. Bu hedefler doğrultusunda, Cumhuriyet Halk partisi Diyarbakır Milletvekili Adayı olarak, kadirşinas Diyarbakır halkına hizmet etmeye talibim. Tarihin taşlara yazıldığı, sinesinden birçok yazar, şair, fikir ve bilim insanlarının çıktığı Diyarbakır ilimizi, ulusal ve uluslar arası çapta iş yapan firmaların birbiri ardına yatırım yaptığı kent haline getirmek, hepimizin müşterek hedefidir’.

Hep Beraber Yeni Bir Türkiye İnşa Edeceğiz

CHP Diyarbakır Milletvekili Adayı Esra Arslan, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Bölge Müdürü Gazeteci Ali Şeran”a şöyle devam etti: ’14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri, son derece kritik bir önem taşıyor. Bu nedenle, hem partimiz, hem de Millet İttifakı olarak, ülkemizin yönetimine talibiz. Kentimizin bağrından çıkmış bir evladı olarak, CHP Diyarbakır Milletvekili Adaylığım hususunda, son derece müspet mesajlar aldım. Eğer vatandaşlarımız teveccüh gösterirse, el birliğiyle bu zorlu ve bir o kadar da onurlu görevi layıkıyla yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Diyarbakır'ın yanı sıra, Güneydoğu Anadolu Bölgemizin önemli sorunlarını, çözüm önerileriyle beraber, CHP Diyarbakır Milletvekilleri olarak, TBMM’ye taşımayı hedefliyoruz. Özellikle turizm potansiyelimizi çok iyi şekilde değerlendirip, kentimizin yerli ve yabancı turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için noktasında, tanıtım ve lobi çalışmalarına ağırlık vereceğim. Yerli ve yabancı yatırımcıları bölgemize çekerek kentimiz genelinde sanayi ve üretimin giderek artması noktasında projeler geliştirmeyi hedefliyorum. Böylelikle bölgemizin en öncelikli sorunlarından biri olan işsizlik konusuna neşter vurarak işsizliği olabildiğince azaltmak en önemli hedeflerim arasında yer alıyor’.

Tüm Sektörlerde Yapılanmaya Gideceğiz

Gazeteci Ali Şeran”a  Milletvekili Adayı Esra Arslan, şöyle devam etti: İşsizlik oranının bir hayli yüksek olduğu kentimizde, tarım ve hayvancılığa ağırlık vereceğiz. Bunun yanı sıra inşaat sektörüne de gereken önemi vererek, inşaat sektörünü çok daha geniş bir yelpazede değerlendireceğiz. Neden bölgemiz fabrika bacalarının tüttüğü, tüm üretim araçlarına sahip olan ve kendi kendine yeten, birçok ürün ihraç eden konuma gelmesin? Elbette ki bunlar kadro işidir. Mesleği, sanatı, tahsili ne olursa olsun, tüm vatandaşlarımızdan yararlanacağız. Unutmayalım ki, her insan bir cevherdir. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmay kadrosu, yıllardır elde ettikleri tecrübe ve birikimleriyle, kentimiz ve ülkemiz genelinde, halkımızla güç ve gönül birlikteliği yaparak, yeni bir Türkiye inşa edebilmek için, kolları sıvamış durumdalar. Bu kutlu yolda, omuz omuza mücadele edeceğiz. Gerek partimiz CHP ve gerekse Millet İttifakı bilişenlerinin, gençlerimize ve kadınlarımıza ne denli önem verdiği, hepimizin malumudur. Yakın geçmişte, CHP İl Örgütünde görev yapmış biri olarak, mevcut sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, gerekli bilgi ve donanım sahip biriyim. Yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz, toplumumuzun bel kemiği kadınlarımız ve tüm halkımızla beraber, var gücümüzle mücadele edecek, ülkemizi her alanda hak ettiği noktaya getirebilmek için, azim ve sabırla çalışacağız’.

Öte yandan, Diyarbakır’ın yerli ve tanınmış bir ailenin mensubu olan Esra Arslan’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili adaylığına, vatandaşlardan da bir hayli destek var. Yıllardan beridir, CHP’de siyaset yapan, 2015 yıllarında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan olaylarda CHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Arslan’ın, kenti çok iyi bildiğini belirten vatandaşlar ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) yetkilileri, görüşlerini şöyle dile getirdiler: ‘Siyasetçi ve aynı zamanda iş kadını olan Esra Arslan, üniversite mezunu, Kimya üzerine yüksek tahsilini yapmış biri. Kendi olanaklarıyla kurduğu sıvı temizlik ürünleri şirketi ile de iş dünyasında tanınan ve sevilen bir sima. Veteriner, Sağlık ve Kamu Yönetimi Siyasi Bilimlerde okumuş biri. Dolayısıyla, ithal değil, bu kentin bağrından çıkmış bir öz evladı olarak, şehrimize katkılar sağlayacaktır’.

CHP Diyarbakır 8.Sıra Milletvekili Adayı Siyasetçi ve İş Kadını Esra Arslan

Anahtar Kelimeler:
  • 7
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmetçiklerden Öğrencilere Özel GösteriÖnceki Haber

Mehmetçiklerden Öğrencilere Özel Gösteri

CHP Diyarbakır Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam EdiyorSonraki Haber

CHP Diyarbakır Çalışmalarına Hız Kesmede...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı