CHP Diyarbakır Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Diyarbakır Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Abone ol
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdarığlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan yarışacak.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Livya Artemis

Milletvekilliği seçimlerinde ise Cumhur İttifakı, Millet İttifakı, Emek ve Demokrasi İttifakı, Ata İttifakı ve Sosyalist Güç Birliği İttifakı olmak üzere birçok parti TBMM’de temsil edilebilmek için çalışacak. Türkiye seçimleri heyecanla beklerken partilerin milletvekili adayları hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP Diyarbakır adayları 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Diyarbakır milletvekili adaylarından Ali İhsan Merdanoğlu, Özlem Kaya, Abdurrahman Ergin, Cevdet Nasıranlı, Mehmet Ali Özmen, Gelecek Partisi il başkanı Aydın Altaç’ın da bulunduğu bir heyet, il ve ilçe örgütleri ile birlikte, seçim gezileri kapsamında dün Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ve köylerini ziyarette bulundu. Halkın istek ve beklentilerini dinleyen adaylar, seslerini mecliste duyurmak için yola çıktıklarını ifade ederek destek istediler.

Gezi esnasında vatandaşlar ve esnaf, yaşadıkları ekonomik sorunları, yoksulluk ve adaletsizlikleri dile getirdiler. Son yıllarda artan ekonomik sorunlar, işsizlik, adalet eksikliği, atama ve sağlık alanı vb. birçok soruna değinen vekil adayları gittikçe derinleşen bu sorunların önüne geçmek için çalışacaklarını ifade ettiler. Kadınların sorunlarını dinleyen vekil adaylarından Özlem Kaya, güzel günlerin sözünü verdi. Kadın seçmenler mecliste daha fazla kadın görmeyi arzu ettiklerini dile getirdiler. Özlem Kaya Cumhurbaşkanı adayları Kılıçdaroğlu’nun kadınlar için verdiği ‘seçim taahütlerini’ hatırlatarak birlikte çalışıp güzel bir gelecek inşa edeceklerini ve tüm motivelerinin bu yönde olduğunu belirtti. CHP adayları sosyal medya, basın ve televizyondan ulaşamadığı seçmenler için gezilerine devam edecek. Amaçları başta gençler ve kadınlar olmak üzere her kesimden vatandaşa ulaşıp Millet İttifakı’nın kazandığı takdirde her bir yurttaşa sağlayacakları kazanımları anlatmak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hep Beraber Geleceği İnşa EdeceğizÖnceki Haber

Hep Beraber Geleceği İnşa Edeceğiz

7 Hükümlü Yakalandığı AçıklandıSonraki Haber

7 Hükümlü Yakalandığı Açıklandı

Yorum Yazın

Reklam Alnı