Haberdiyarbakir.Org’dan CHP”li Özel’e Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haberdiyarbakir.Org’dan CHP”li Özel’e Ziyaret
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Resmi Haber Ajansı Yönetimi Adına Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Şeran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel"i Makamında Ziyaret Etti.

Haber Muhabiri Nusret Bilgiç
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
// Kayapınar
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Yönetimi Adına Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Diyarbakır Bölge Müdürü  Ali Şeran uzun süreden beri sürdürdüğü Siyasi parti, Oda, Borsa ve STK ziyaretlerine devam ediyor. Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Diyarbakır Bölge Müdürü  Ali Şeran, bu kapsamda, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yapılan, Cumhuriyet Halk partisinin 37. Olağan Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Gönül Özel"i parti il binasındaki makamında ziyaret etti.Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, kurmay kadrosuyla beraber ‘Haberdiyarbakir.Org’ Yönetimi Adına Savaş ve Fotoğraf Muhabiri  Diyarbakır Bölge Müdürü  Ali Şeran’a, önemli açıklamalarda bulunan CHP Diyarbakır İl Başkanı Özel, Türkiye’nin durumunun her geçen gün daha kötüye gittiğine vurgu yaptı.

Bütün İktisadi Veriler ‘S.O.S’ Veriyor

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, şunları söyledi: ‘Gençlerimizle, kadınlarımız, engellilerimiz, emeklilerimiz, öğrencilerimiz, iş arayan milyonlarca insanımız, emekçilerimiz, memurlarımız, esnaflarımız, ticaret erbabımız, kısacası toplumun A’dan Z’ye bütün katmanlarını kucaklayıp, ortak aklı kullanarak, hep beraber sorunlarımızı köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturmak şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz. Üzülerek görmekteyiz ki, işsizler ordusuna her yıl yeni yığınlar eklenmekte, zor hayat koşulları nedeniyle ocaklar sönmekte, yuvalar dağılmaktadır. Ekonomik sorunlar, insanlarımızın hayatını olumsuz etkilemekte. Geliri enflasyon karşısında sürekli eriyen, alım gücü her geçen gün azalan insanlarımızın durumunu gayet iyi biliyoruz.Özellikle son dönemde, para birimimizin Dolar ve Euro karşısında sürekli değer kaybetmesi, sonrasında yaşanan ve maalesef hep geniş halk kitlelerinin zararına olan, sadece hükümete yakın küçük bir azınlık grubu daha da zengin eden akıl almayacak spekülasyonlar nedeniyle, ulus olarak Cumhuriyet tarihinin en zorlu ve karanlık sürecini hep beraber yaşamaktayız.Eğitim konusu adeta ‘yaz-boz’ tahtasına döndürüldü, Sağlıkta sorunlar çözülmek bir yana, giderek kangrenleşen bir hal almaya başladı.

Enflasyon ateşi giderek harlanırken, geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız neredeyse eğitim hayatlarını bile sürdüremez bir noktaya gelmişken, işsizler ordusuna her geçen yıl yeni yığınlar eklenirken, iktidar partisi kadrolarının ise, sorunları çözmek bir yana, sonu ‘cek-cak’ ile biten demeçler vermekten öteye gidemediklerini görüyoruz. Ülke olarak, adeta karanlık bir dehlizden geçiyoruz. Kifayetsiz muhterisler, hiçbir planı, programı olmayan iktidar kadrolar nedeniyle, ülkemizin ekonomik dengeleri yerle bir edildi. Dev boyutlu ekonomik krizler, memurumuz, İşçimiz, emeklimiz, köylümüzü, çiftçimizi ve esnafımızı her gün biraz daha fakirleştiriyor, açlık ve sefalete mahkûm ediyor adeta. Mutlu bir azınlık, imtiyazlı bir zümre, senelerden beridir lüks ve şatafat içinde yaşıyor. Ülke nüfusunun yarısı, Afrika şartlarında, Somali, Sudan seviyesinde yaşamaya çalışırken, bu imtiyazlı azınlık, Avrupa şartlarında, Belçika, Norveç seviyesinde lüks içinde yaşıyor. Mızrak çuvala sığmıyor.Ancak, kesinlikle umutsuz değiliz. Bu kâbustan uyanacağız. Paramızın, pula dönmesine son vereceğiz. Bu halkın sinesinden çıkmış insanlar olarak, çoğu zaman evine ekmek götürmekte bile zorlanan insanlarımızın derdine derman olmaya geliyoruz.

Diyarbakır İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı

Yüce Rabbimiz’in fethini müjdelediği üç kutlu şehirden biri olan Diyarbakır’da yaşamak, gerçekten onur verici. Mekke ve Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Unvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Diyarbakır’da yaşamaktan, tarifsiz bir mutluluk duyuyoruz. Peygamberler, Evliyalar, Sahabeler Kenti, Mukaddes Diyarbakır’ımızda yaşamaktan, tarifsiz bir mutluluk duymaktayız’ diyen CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, şöyle devam etti: ‘Kapımız herkese açık. Diyarbakır İlimizin sorunlarına, senelerden beridir kalıcı ve köklü çözümler üretmek yerine, pansuman tedbirlerle, gün geçiştirilmekte. Hal böyle olunca, sorunlar artmakta, giderek dev boyutlu hale gelmekte. Somut bir örnek vermek gerekirse, sinesinde sayısız manevi ve tarihi yapıları bulunduran, adeta üstü açık bir müze konumunda olan Mukaddes kentimiz, maalesef turizm pastasından, hak ettiği payı alamamakta. Oysaki, bilinçli politikalar, ulusal ve uluslar arası alanda yapılacak tanıtım atağıyla, tarihin canlı tanığı, medeniyetler beşiği Diyarbakır, yerli ve yabancı turist akışından hak ettiği payı alabilir. Bu durum hem kentimiz ekonomisine, hem de istihdama ciddi katkılar sağlar.Cenab-ı Allah; başta aziz vatanımız olmak üzere, bütün İslam âlemine, hayırlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek nasip eylesin’.

Millet İttifakı Halkımızın Bağrından Çıktı

‘Hareketimiz, her geçen gün daha da büyüyen halk kitlelerinin umudu olarak, iktidara. Bu doğrultuda, kadınlarımız, gençlerimiz ve engelli kardeşlerimiz, gösterdikleri gayret ve çabayla hareketimize büyük katkılar sağlamaya devam etmekteler Amacımız, çağdaş ilkeler ve değerler doğrultusunda, özgürlükçü, eşitlikçi, katılımcı, kuvvetler ayrılığı ve hukukun üstünlüğünü esas alan, çağdaş ve çoğulcu bir demokrasi inşa edebilmektir’ diyen CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, şöyle devam etti: ‘Hakça bir toplum için sosyal adaleti, dayanışma ve işbirliğini geliştirmek, örgütlü ve eşitlikçi bir toplum oluşturmak, sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak, gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldırmak, hareketimizin ‘olmazsa olmazları’ arasındadır.‘Liyakat’ Esası, hareketimizin birincil önceliğidir. Bütün arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı kucaklayan, kimseyi hor görmeyen, liyakatli ve birikimli insanlardan oluşmakta.

Hak temelinde, yoksulluk ve yoksunlukla mücadele edebilmek, ülkemiz ve yurttaşlarımızın refah ve saygınlığını korumak ve yükseltmek, her türlü ayrımcılığa ve dışlanmaya karşı mücadele etmek şiarıyla kurulan hareketimiz, her geçen güçlenmekte ve halkımız nezdinde ilgiyle takip edilmektedir. İktidar yürüyüşümüze, her geçen gün yeni kitleler katılmakta. Bu hedef doğrultusunda sürekli olarak toplumun bütün katmanlarıyla istişare halindeyiz. Bugün ayrıştırmacı dil kullanan, kendisinden olmayanları ötekileştirenlerin tersine bizler CHP olarak bizden olmayanları bile kucaklayan, onlarla buluşarak dertlerini dinleyen bir hareketiz. Aziz vatanımızda, bütün kaynakların adil bir şekilde paylaşımı için CHP olarak göreve hazırız.Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas Diyarbakırlı halkını ve Aziz milletimizi saygıyla selamlar; Yüce Rabbim’den, bütün vatandaşlarımıza. sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 10
    SEVDİM
  • 15
    ALKIŞ
  • 6
    KOMİK
  • 11
    İNANILMAZ
  • 7
    ÜZGÜN
  • 7
    KIZGIN
Atletizmde Diyarbakır’ın Başarısını Yükseltmek İstiyorlarÖnceki Haber

Atletizmde Diyarbakır’ın Başarısını Yüks...

130 Bin Adet Kaçak Makaron Ele GeçirildiSonraki Haber

130 Bin Adet Kaçak Makaron Ele Geçirildi

Yorum Yazın

Reklam Alnı