Ergin’in Seçim Bürosu Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergin’in Seçim Bürosu Büyük Bir Coşkuyla Açıldı
Abone ol
CHP Milletvekili Adayı Ergin’in Seçim Bürosu Büyük Bir Coşkuyla Açıldı. Açılışta Konuşan Ergin, İktidarın Toplumu Ayrıştırdığının Altını Çizerek, “Biz Geldiğimizde Toplumun Tüm Kesimlerini Kucaklayacağız” Dedi.

 

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Abdurrahman Ergin

CHP Diyarbakır 3. sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Ergin, Kayapınar Tekel Kavşağında Seçim Bürosunu açtı. Açılışa CHP (Millet İttifakı) Milletvekili Adayları, il başkanları, STK temsilcileri ve Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi adına CHP listesinden Diyarbakır 3. sıra Milletvekili Adayı olan Ergin, açılışta bir konuşma yaptı. Ergin, iktidarı süresince AK Parti’nin ülkeye verdiği en büyük zararın toplumun farklı kesimlerini kutuplaştırmak ve ötekileştirmek olduğunu vurguladı. Millet İttifakı bileşenlerinin toplumda oluşturulan ayrıştırmayı bitirme kararlılığında olduğunu vurgulayan Ergin, “Farklı görüşteki, farklı düşüncedeki insanların bu ülkede huzuru, barışı, güveni, hakkı, hukuku ve adaleti hakim kılmak için bir araya gelmeleri çok kıymetlidir, çok değerlidir ve asıl bayram da budur." diye konuştu. İktidarın “Benimle isen dostumsun, değilsen düşmanımsın" siyasetinin toplumsal huzuru dinamitlediğine söyleyen Ergin, “Biz, bunun karşısındayız. Hangi renkten, hangi dilden, hangi ırktan olursa olsun, bütün insanların huzur ve barış içinde yaşamalarını mümkün kılacağız.” ifadelerini kullandı.

Ekonomideki Haksız Paylaşıma da Dikkat Çeken Abdurrahman Ergin Şunları Kaydetti:

“Bu gün ülkenin en zengin 13 kişinin serveti, 44 Milyon insanın servetine eş değerdedir. En zengin %1'in serveti geride kalan %99'un servetinden daha fazladır. Biz bu haksız düzeni, kendi yandaşlarını doyuran, geride kalan insanları da yoksulluğa mahkûm eden bozuk düzeni elele hep birlikte değiştireceğiz, inşallah." Konuşmaların ardından CHP Milletvekili Adayları diğer milletvekili adayları, Millet İttifakı partilerinin il başkanları CHP, DEVA, GELECEK Saadet Partisi adına CHP Diyarbakır Milletvekili Adayı olan Ergin’in Seçim Bürosu’nun açılış kurdelesini birlikte çekti. Açılışa eski Milletvekili Altan Tan da katılarak Ergin’e desteğini sundu.mKayapınar 75 Yol (Mahabad Bulvarı) Tekel Kavşağı Farqin Gross Market yanındaki Seçim Bürosu seçim süresince bütün Diyarbakırlara açık olacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Diyarbakır’da İlk Kez Bayramlaşma Töreni GerçekleştirdiÖnceki Haber

MHP Diyarbakır’da İlk Kez Bayramlaşma Tö...

14 Mayıs Türkiye"nin Ve Diyarbakır'ın Geleceğini ŞekillendirecekSonraki Haber

14 Mayıs Türkiye"nin Ve Diyarbakır'ın Ge...

Yorum Yazın

Reklam Alnı