14 Mayıs Türkiye"nin Ve Diyarbakır'ın Geleceğini Şekillendirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mayıs Türkiye"nin Ve Diyarbakır'ın Geleceğini Şekillendirecek
Abone ol
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Aylık Basın Toplantısında Türkiye’nin Seçim Gündemine İlişkin Değerlendirmelerde Bulunan Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın Teşkilatlarının Seçime Hazır Durumda Olduğuna Değindi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak AK Parti Diyarbakır İl Basın

Seçime yönelik teşkilat çalışmalarımızı ve Genel gündemi Değerlendireceğimiz bu buluşmamızın Diyarbakırımız için hayırlı olmasını diliyoruz. Sizlerin Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ediyor, Ramazan Bayramının Ülkemize huzur ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyoruz. Ak Parti Diyarbakır il Başkanlığı olarak tüm Yönetimlerimiz, Kademelerimiz, milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız ve MKYK üyelerimiz ile birlikte tarihin en önemli seçimi olarak gördüğümüz 14 Mayıs 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçime kalan 19 günlük kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için durmadan gayret gösteriyoruz. Tüm teşkilatımız bir bütün halinde; Diyarbakır’ın her bir köşesinde var olmaya, sahada hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz.

Seçime yönelik sandık kurullarımızı ve sandık görevlilerimizi tamamlayıp Seçim kanunu ve Yüksek Seçim kurulu kararları doğrultusunda belirlenen süreler dahilinde ilgili yerlere teslim ettik. Teşkilatımız bu seçime artık tam olarak hazır durumdadır.Görevde bulunduğumuz yaklaşık İki buçuk yıllık süre zarfında her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu seçim tarihin en önemli seçimidir. Artık adaylar bellidir ve seçmenlerin de kimlerin arasında tercihte bulunacakları apaçık ortadadır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde; cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yedi partinin bir araya gelerek oluşturmuş olduğu ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında vatandaşlarımız bir tercihte bulunacaklardır. 21 yıllık iktidarı boyunca bu ülkeye Çok büyük hizmetlerde bulunmuş, Eser ve hizmet siyasetiyle Ülkemizi ayağa kaldırmış ve Tüm dünya siyasetine damga vurmuş Tayyip Erdoğan ile Bu Ülkeye her zaman ayaktaki pranga veya sırttaki hançer olmuş zihniyetin temsilcisi ve üstelik güvenilip Bir köyde muhtar veya bir sitede yönetici bile yapılmaya kapasitesi şüpheli Kemal Kılıçdaroğu arasında bir yarış gerçekleşecektir.

Sonuçta da ülkenin geleceği, gençlerimizin yarınları ve nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımız bu seçimde vatandaşlarımızın tercihine göre şekillenecektir. Bu doğrultuda Seçimin Türkiye ile beraber Diyarbakır’ın da kaderini olumlu veya olumsuz anlamda değiştireceğinin bilincindeyiz. Sandığa gidecek Diyarbakırlı hemşehrilerimiz; Kepenk kapatmaları dayatanlarla Festivaller yapanlar arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; gençlerin eline Molotof verenlerle Bilgisayar verenler arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; Kürt gençlerini hendeklere/çukurlara gömenlerle onlara Gençlik Merkezleri/Kütüphaneler yapanlar arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; Barajları/şantiyeleri basıp iş makinelerini yakan işçileri katledenlerle bu şehirde 400 fabrika açıp her tarafta Organize Sanayi bölgeleri yapanlar arasında tercihte bulunacaktır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; yolları kesip kimlik kontrolleri yapan Kürtlere Lice’deki sözde mahkemelerde zulüm edenlerle, Şehrin her tarafına yollar/parklar/bahçeler yapanlar arasında tercihte bulunacaklardır.

Diyarbakırlı Hemşerilerimiz; camilerimizi yıkanlarla Taksime Cami yapanlar arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; Ezanlarımızı susturanlarla Ayasofya’da Ezanı okutanlar arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; Kürtçeyi bilinmeyen dil yapanlarla Okullarımızda Seçmeli Kürtçe ders verenler arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşehrilerimiz; Kürtçe müziklerimizi yasaklayanlarla devlet eliyle 24 saat yayın yapan TRT Kürdiyi açanlar arasında tercihte bulunacaklardır. Diyarbakırlı Hemşerilerimiz; neticede huzur ve kaos arasında tercihte bulunacaklardır. Buradan tüm Diyarbakırlı hemşerilerime ve ötesi bu Ülkedeki tüm Kürtlere seslenmek istiyorum. Lütfen tercihimizi Huzurdan yana kullanalım. Huzurumuza hep beraber sahip çıkalım. Huzuru bize çok gören, bu huzur ve güven ortamını bizlere çok görenlere 14 Mayısta en doğru cevabı verelim. Basın toplantımıza katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim Ak Parti il Başkanından Diyarbakırlılara çağrı Huzurumuza Hep Beraber Sahip Çıkalım diye sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergin’in Seçim Bürosu Büyük Bir Coşkuyla AçıldıÖnceki Haber

Ergin’in Seçim Bürosu Büyük Bir Coşkuyla...

Diyarbakır’da MHP’ye 1000 Kişi Katıldı!Sonraki Haber

Diyarbakır’da MHP’ye 1000 Kişi Katıldı!

Yorum Yazın

Reklam Alnı