Engelli Kursiyerler Engelliler İçin Dikiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli Kursiyerler Engelliler İçin Dikiyor
Abone ol
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı Ve Belediyesine Bağlı Aile Desek Merkezlerinde Eğitim Alan Engelli Kursiyerler, İlçede Bulunan Engelli Vatandaşlar İçin Pijama Ve Nevresim Takımı Dikiyorlar.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı aile destek merkezlerinde kurs gören engelli kursiyerler pijama ve nevresim üretiyorlar. Engelli Kursiyerler tarafından üretilen pijama ve nevresimler daha sonra ilçede bulanan engelli vatandaşlara dağıtılıyor.

Pijama Ve Nevresim ÜretiyorlarYenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı engelli vatandaşlar için ilçede bir çok proje hazırladıklarını belirterek, Projelerimiz içerisinde yer alan engelli vatandaşlarımıza yönelik dikiş, nakış kurslarını tamamlayan kursiyerlerimize Kaymakamlığımız ve Belediyemizin destekleri ile ilçemizden bulunan  engelli vatandaşlarımız için pijama ve nevresim üretmeye başladılar.

Üretim Devam Ettikçe Dağıtımlar Sürecek Üretilen pijama ve nevresimlerim İlçede bulunan engelli vatandaşlara dağıtıldığını da belirten Başkan Beşikci , Kursiyerlerimize tarafından dikilen malzemelerin dağıtımına başlamış bulunmaktayız. İlçemizde bulunan İşitme Engelliler okulunda bulunan 60 öğrencimiz ile ilçe sınırlarında ikamet eden 60 engelli vatandaşımız olmak üzere üretilen 120 pijama ve nevresim dağıtımını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Üretimlerimize devam ettikçe ilçemizde bulunan tüm engelli vatandaşlarımıza dağıtımlarımızı devam ettireceğiz. "şeklinde konuştu.

Çok Mutlu OluyorumAile Desek Merkezi (ADEM)-7 Dikiş kursiyerlerinden bedensel engelli Hamdiye Demircan, aile destek merkezinde gerekli eğitimleri aldıktan sonra bizlerle aynı kaderi paylaşan engelli arkadaşlarımız için bir şeyler yapmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek,’’ Bizler gibi engelli arkadaşlarımıza destek olmak beni çok mutlu ediyor.Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Yenişehir Belediye Başkanı başta olmak üzere bizlere destek ve emek veren herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Yenişehir Belediyesi Basın Bürosu

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Babam Öldü Ve Ben BüyüdümÖnceki Haber

Babam Öldü Ve Ben Büyüdüm

Malabadi Köprüsü’nün Görkemi Ortaya ÇıkarılacakSonraki Haber

Malabadi Köprüsü’nün Görkemi Ortaya Çıka...

Yorum Yazın

Reklam Alnı