En Ulvi Duygularımızla, Cenab-I Allah’a Yönelelim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Ulvi Duygularımızla, Cenab-I Allah’a Yönelelim
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, Bir Kurban Bayramı’na Daha Kavuşmanın Manevi Hazzını Ve Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirtti.
Dicle Elektrik Reklam 2

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan, Diyarbakır’ın tanınmış ve sevilen simalarından, Ziraat Bankası Emekli Müdürü Hamza Serçek, Merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı’ olarak, Kurban Bayramıı’nı en halisane duygularla kutladıklarını belirterek, şunları söyledi:‘Cenabı Rabbim’e; ellerimizi açalım, en samimi duygularımızla O’na yönelelim. Makamı Azamı’nda secdeye varıp, boyunlarımızı bükelim.Sadece Allah’a yalvararak, keremi ve sayısız lütuflarla dolu, O’nun Yüceler Yücesi Katına niyaz edelim. Dillerimizde, kalplerimizde, gönüllerimizde hep Yüce Mevla’mız olsun. Bu vesileyle, Şanlı Dinimiz İslam'ın ve Kutlu Kitabımız Kur’anı Kerim’in nurlu güneşi kalbimize dolsun. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V.) bol bol salâvatlar getirelim.

Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; bizleri bir kez daha böylesi kutlu günlere kavuşturdu. Sayısız nimetlerle dolu olan, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günleri, olabildiğince değerlendirelim.Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.

Esenlik Dolu Günlere Kavuşmak Ortak Dileğimiz

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Hamza Serçek, içinde bulunduğumuz mübarek günlerin, paha biçilemez manevi bir değer taşıdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: ‘Kurban Bayramı’nın bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez. Dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam Âlemi’ne mutluluklar ve huzur getirsin.

Şifa bekleyen hastalarımıza dualar edelim, yollarımızı bekleyen büyüklerimizi ziyaret edemezsek bile arayıp bayramlarını kutlayalım. Dua kapılarının açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu kutlu zaman diliminde, saygıdeğer halkımızın ve Ümmeti Muhammed’in Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım.Bütün dünya, son derece zor günler yaşadı. Dünyayı sarsan bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, hepimiz çok zorlu bir süreç ve aynı zamanda bir sınav yaşadık.

Her şeye kadir olan, Yüce Allah’tan; dualarımız ve niyazlarımızda dileyelim ki, bütün dünyada etkili olan, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı salgın hastalıklardan, bütün insanlık âlemini kurtarsın ve bizleri, doğru yoldan ayırmasın!Bu duygu ve düşüncelerle, bayramımızın tüm sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini niyaz ediyor; Yüce Rabbim’den, bütün hastalarımıza şifalar nasip etmesi dileğiyle, tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum’.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı 
Mustafa Şahinli

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayramlar Sınırsız İlahi Lütufları Beraberinde GetirirÖnceki Haber

Bayramlar Sınırsız İlahi Lütufları Berab...

‘Rahmet Bulutları, Kâinatı Sarmış Durumda’Sonraki Haber

‘Rahmet Bulutları, Kâinatı Sarmış Durumd...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu