DİYŞAD"dan Harika Bir Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DİYŞAD"dan Harika Bir Teşekkür
Abone ol
DİYŞAD Harika Bir Teşekkür Bugün "Şiirin Hür Gücü" Teması İle Zinciriye Medresesi'nde Düzenlediğimiz Şiir Dinletisiyle Mutlu Bir Gün Yaşadık Emeği Geçen Herkese Harika Bir Teşekkür Ederiz Denildi.

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak DİYŞAD Basın

DİYŞAD Diyarbakır Yazarlar Ve Şairler Derneği Genel Sekreteri Eğitimci Mehmet Tanrıkulu'nun Güzel Sunumu, İcra Heyeti Başkanımız Veysi Fida'nın Özel Cümlelerle Seçilmiş Açılış Konuşması, Şairlerimiz Mansur Meçin, Nesrin Erdoğmuş, Murat Selçuk, Sevim Aslan, Cevat Yıldız, Ebru Begüm, Hüseyin Acar'ın Muhteşem Şiir Yorumları, DİYŞAD Müzik Topluluğu'muzun Fon Müzikleri, Türküleri Ve Potbori Avazlarıyla Özel Anlara Şahitlik Ettik, Güzel Bir Dinletiyi İcra Etme Şansına Eriştik Beraber. Ve... Özellikle Video Çekimiyle Bugünkü Dinletimizi Yine Kayıt Altına Alan DİYŞAD Emektarı Fotoğraf Muhabiri Hidayet Öner Fotoğraf Çekimşeriyle DİYŞAD Basın Danışmanı Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Emekleriyle Gururumuz Oldular.

"Şehrin Şairleri Şiir Dinletisi" Listesinde Olup Bugün Ekip Olma Ruhuna Sahip Şair Ve Yazarlarımızın da Hazır Bulunmaları, Öz Gücümüz Oldular. Dernek Yönetici Ve Üyelerimizi Dinletide Görmekten Ayrıca Memnuniyet Duyduk. Kısacası, Her Birinin Ayrı Ayrı Emekleri Ve Katkıları Vardır. Hepinizi Tebrik Ediyoruz Dernek Yönetimi Adına Hepinize Teşekkür Ediyoruz. Haftaya Aynı Gün Ve Aynı Saatte Ahmed Arif Edebiyat Müze Kütüphanesi'nde Tekrar Bir Araya Gelmek Ümidiyle, Başarılarınız Daim Olmasını Temeni Ederiz. Etkinlik Çekilen Fotoğraflarla Son Bulurken.

DİYŞAD İcra Kurulu Başkanı Veysi Fida Haber Ve Fotoğraf Muhabiri Gazeteci Ali Şeran"a Yaptığı Açıklamada “Bugünden Geriye Dönüp Baktığımızda, DİYŞAD Çatısı Altında Kazandığımız Birlik Ve Beraberliğin, Gönlümüzü Edebi Güzelliklerle Giydiren Etkinliklerin, Faydasında Şiirin, Öykünün, Yazınsal Bütünlüklerle Kitabın, Farklı Fikirlere Mensup Olunmakla Beraber Çıkarsız, Menfaatsiz Dostluğun, Arkadaşlığın, Sınıfsal Ve Konumsal Ayrışmadan Münezzeh Teveccühün Yaşandığı, Kısacası İnsana Dair Güzel Duyguların Tadılmasında ve Bu Yıl DİYŞAD’ın Kuruluşu’nun 8. Yıldönümüne Erişmenin Sevincini Yaşıyoruz. Emek Vermiş, Emeği Geçmiş Tüm Yönetici, Üye Ve Gönüllülerine DİYŞAD Yönetim Kurulu Adına  Teşekkür Ediyoruz.” Diye Sözlerine Ekledi.

DİYŞAD Basın Koordinatörü Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran İse Duygularını Şu Sözlerle İfade Etti Şairler, Çevrelerinde Gelişen Önemli Olayları, Kültürel Ve Sosyal Yaşantıyı Özellikleriyle Gözlemleyip Zikreden, Aktaran,  Şiiri İnceltip Süzgeçten Geçiren Kimselerdir. Amacımız, Şehrin Şairleri Ve Şiirleri İle  Eli Kalem Tutan Gençlere İlham Olmak, Yeni Yetenekler Keşfetmek... İnanıyoruz Ki; “Sur Kültür Yolu Festivali” Kapsamında Uygulayacağımız  “Şiir’in Hür Gücü Şehrin Şairleri Ve Şiirleri” Projesi, Bu Anlamda Büyük Önem Arz Ecedek, İmkân Sağlayacaktır. Çok Şiir Farkındalığını Yaratmak, Gençliği İllegal Uğraşlardan Şiirin Cazibesine Yönlendirmek. Ayrıca; Bölgenin Sahip Olduğu Sosyal Ve Kültürel Değerlerini Edebiyat Uğraşıyla Tanıtmak Ve Fikir, Düşünce Ve Edebiyat Bazında Yetenek Sahibi Olanlara Platform Oluşturup Özgüvenlerinin Artmasını Sağlamaktır Yegane Hedefimiz. Katılım Sağlayacak, Konuşmacı, Sunucu, Sanatçı Ve Şair Yazar Arkadaşlarımıza Şimdiden Başarılar Diliyoruz DİYŞAD Ailesi Olarak Herkese Harika Teşekkürler Ederiz

Anahtar Kelimeler:
  • 21
    SEVDİM
  • 21
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 21
    İNANILMAZ
  • 10
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Diyarbakır’da Kaldırım İşgallerine İzin VerilmiyorÖnceki Haber

Diyarbakır’da Kaldırım İşgallerine İzin...

CHP’den Diyarbakır Cezaevi AçıklamasıSonraki Haber

CHP’den Diyarbakır Cezaevi Açıklaması

Yorum Yazın

Reklam Alnı