DİYŞAD Başkan'ından Bayram Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DİYŞAD Başkan'ından Bayram Mesajı
Abone ol
DİYŞAD Yönetim Kurulu Başkanı İhsan İpek Cankurt, Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Ali Şeran

"Kimsenin Duymadığı Sesler Vardır, Kendi İçinde Kısık. Kimsenin Görmediği Gözler Vardır, Kendi Gözyaşında Boğulu, Kimsenin Bakmadığı Yüzler Vardır, kendi kaderine asılı. Kimseleri, ümitleri, bilenleri  yalnızca Allah olan kimseler vardır. Bayramlaşmanın, ziyaretin, tokalaşmanın, bilhassa şeker, lokum, kolonya ısmarlanmasının hikmetinden istifade etmek, her müslimin hakkı pay edilmiştir. Küskünlüklerin, dargınlıkların, husumetlerin bir kenara itilmesi vacibiyetiyle kutlanması makbul olan bir Kurban Bayramı'na daha eriştik.

Geleneksel (eski) bayramların tadını alamıyor isek de, mevcut imkanlar ve hoşgörü çerçevesinde eşimiz, dostumuz, akranlarımız ve akrabalarımızla bayramlaşmamız, bizlere maneviyatımızı daha derin hisettirecek, aramızdaki gönül bağlarını güçlendirecek, yaşam alanımızı daha yaşanır hale getirecektir şüphesiz. Ne fakir zenginin ne sen ben farkının olmadığı bir bayramı eda etmektir her müslümana yakışan. Bu şuur ve tefekkür ile içinde bulunduğumuz mübarek kurban bayramını güzelleştirmek, bizim elimizdedir. Bil-vesile; küçükleri sevgiden mahrum bırakmayıp büyükleri de bir başına koymayıp bu bayramı güzel bir şekilde eda etmek nasibimiz olsun derim.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yitirdiğimiz yakınlarımızın/canlarımızın acısı elbette gönlümüzde devam etmektedir. Amma velakin; yastan çıkamayıp acı ile hayatımızı sürdürmemiz de mümkün değildir. Bu bayram bir nebze de olsa acılarımızı hafifletsin, sabrımızı güçlendirsin, hayata tutunmamıza vesile, evimize/evlatlarımıza ve soframıza bereket katsın niyazıyla üzerinizden geçsin. En kalbi duygularımla mübarek Kurban Bayramı'nızı kutluyor, sağlık, esenlik ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum" DİYŞAD Yönetim Kurulu Başkanı İhsan İpek Cankurt.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nice Hayırlı Bayramlara GüzeliklerleÖnceki Haber

Nice Hayırlı Bayramlara Güzeliklerle

Kurban Bayramı Nedeni İle Zerzevan Kalesi’ne Ziyaretçi AkınıSonraki Haber

Kurban Bayramı Nedeni İle Zerzevan Kales...

Yorum Yazın

Reklam Alnı